fbpx

Deze series zijn perfect om te kijken op een herfstige dag

We kunnen er niet omheen, de herfst is echt begonnen. Wat kan je nou beter op een regenachtige dag doen dan op de bank kruipen en een serie aanzetten? Het liefst met een dekentje en warme chocolademelk erbij. Wij hebben vijf series voor je op een rijtje gezet die het kijken waard zijn. 

Kastanjemanden (Netflix)

Deze spannende Deense serie gaat over twee detectives die op zoek gaan naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica. Op de plaats delict ligt een eng kastanjepoppetje. Deze serie zorgt er gegarandeerd voor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Maud & Babs (NPO)

Een serie die waarschijnlijk herkenbaar is voor iedere mantelzorger. Een drukke verloskundige die worstelt met de zorg voor haar moeder met alzheimer.

Liedje op het eerste gezicht (SBS, 5 november)

Nog even wachten, maar binnenkort is Wendy weer op televisie te zien! Samen met Edsilia Rombley omringt ze zich elke aflevering tussen zes singles die zingend de ware liefde zoeken. Of ze het gaat lukken, is de grote vraag.

Maid (Netflix)

Maid is een ontroerende serie over een jonge moeder die als schoonmaakster gaat werken. Ze vecht om haar kind te verzorgen en voor een betere toekomst voor hen.

The Sommerdahl Murders (NPO)

Helemaal fan van The Sommerdahl Murders? Dat wordt bingen, er staan namelijk twee seizoenen op NPO Plus.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF