fbpx

Kijktip: Deze series zijn perfect om te kijken op een herfstige dag

We kunnen er niet omheen, de herfst is echt begonnen. Wat kan je nou beter op een regenachtige dag doen dan op de bank kruipen en een serie aanzetten? Het liefst met een dekentje en warme chocolademelk erbij. Wij hebben vijf series voor je op een rijtje gezet die het kijken waard zijn. 

Kastanjemanden (Netflix)

Deze spannende Deense serie gaat over twee detectives die op zoek gaan naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica. Op de plaats delict ligt een eng kastanjepoppetje. Deze serie zorgt er gegarandeerd voor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Maud & Babs (NPO)

Een serie die waarschijnlijk herkenbaar is voor iedere mantelzorger. Een drukke verloskundige die worstelt met de zorg voor haar moeder met alzheimer.

Ali Bouali (Videoland, 16 oktober)

Binnenkort komt de documentaire over Ali B uit op Videoland. In deze documentaire (serie) kom je erachter wie hij nu echt is, en vertelt hij voor het eerst over heftige gebeurtenissen uit zijn leven.

Maid (Netflix)

Maid is een ontroerende serie over een jonge moeder die als schoonmaakster gaat werken. Ze vecht om haar kind te verzorgen en voor een betere toekomst voor hen.

The Sommerdahl Murders (NPO)

Helemaal fan van The Sommerdahl Murders? Er staat nu een tweede seizoen op NPO Plus. Als je het nog niet gezien hebt, seizoen 1 staat er natuurlijk ook op.

 

Lees meer: Annet Ceelaert bespreekt de mentale impact van kanker in haar nieuwe podcast Cancerrollercoaster

Neem een abonnement op de Wendy-specials

Vier nummers voor € 17,50 

De Wendy-specials verschijnen vier keer per jaar, in elk seizoen 1. Wil jij ook geen nummer meer missen? Neem dan nu een jaarabonnement en ontvang 4 x de Wendy-special voor € 17,50. Losse nummers kosten € 5,99. Klik hier om een abonnement af te sluiten.

vitamine b12WENDY Special

Naar Buiten


Het is lente en alles mag weer. Dus gaan we voor de lentespecial naar buiten! In deze special vind je de leukste buitentips, persoonlijke verhalen over buiten wonen en mooie wandelinterviews. 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF