fbpx

Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in het jaar 2021? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart:  XIV Matigheid

14 Matigheid Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Voor jou als vuurteken is het ontzettend van belang om weer in balans te komen in 2021. Het turbulente jaar 2020 heeft veel van je gevraagd en je misschien zelfs uitgeput en daarom wordt het een prioriteit om weer bij te tanken en tegelijkertijd de rust in jezelf te gaan vinden. Schenk dit jaar meer aandacht aan jezelf en aan wat je aankunt. Grenzen bepalen is hierbij essentieel. Je kunt zeer enthousiast en impulsief zijn en precies dat kan je dit jaar volledig uit balans brengen. Denk eerst na voordat je in actie komt en bepaal wat werkelijk haalbaar is. Dan haal je tenminste plezier en voldoening uit alles wat je in 2021 gaat doen en wilt bereiken en dat is prettiger dan altijd op je tenen lopen. Bescherm jezelf daarvoor dit jaar en neem voldoende tijd voor jezelf. Mediteren kan daarbij helpen.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Ridder van Staven

Staven Ridder Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Het jaar 2020 was alles behalve fun. Daarom is het voor jou als Stier dit jaar van belang, dat je weer plezier in je leven gaat brengen. Dat je meer tijd vrij gaat maken voor positieve mensen en zaken, waar je weer energie van krijgt. Nog beter is het om iets met je passie te gaan doen, daar lijk je in 2021 alle ruimte voor te krijgen. Ben je single en toe aan een nieuwe relatie, wacht dan niet teveel af. Durf in actie te komen, zeker wanneer iemand je hart in vuur en vlam weet te zetten. De kans is groot dat het gevoel wederzijds is. Deze kaart voorspelt ook mooie ontwikkelingen wanneer je een vaste relatie hebt. De passie en intimiteit keert in alle hevigheid terug en daar kun je intens van genieten. Maak het dit jaar niet te moeilijk voor jezelf. 

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 8 van pentagrammen

Pentakels 8 1 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Als Tweelingen krijg je dit jaar de kans om je verder te ontwikkelen, vooral wat betreft je talenten en vaardigheden. Een prima jaar om een opleiding te gaan volgen of je nog verder te verdiepen in een specifiek onderwerp. Daar leer je niet alleen ontzettend veel van, je gaat hierdoor nog meer plezier beleven aan je job of studie. De valkuil is dat je in 2021 teveel werkt en dat is niet de bedoeling. Zorg dat je jezelf niet teveel uitput en maak ook tijd vrij voor je partner, vrienden, hobby’s en jezelf. Dat zorgt ervoor dat het leuk blijft en geen “moeten” wordt. Een valkuil waar je wel vaker in bent beland. Financieel voorspelt deze kaart een positief jaar. Je werkt misschien keihard, je wordt er wel voor beloond. Vergeet jezelf daarom niet af en toe te trakteren, dat heb je dan absoluut verdiend.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 8 van zwaarden

Zwaarden 8 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Selfcare is voor jou als Kreeft een belangrijk thema in 2021. Je hebt in 2020 veel van jezelf gegeven en nu is het jouw beurt. Je hebt de neiging om voor iedereen klaar te staan en je eigen behoeftes opzij te zetten en dat mag absoluut anders dit jaar. Je bent een waterteken en daardoor heb je een rijk gevoelsleven. Dit mag weer ruim baan gaan krijgen. Niet alleen je nuchtere verstand gebruiken of een rationele kijk op dingen hebben, daar word je echt niet happy van. Luister naar je eigen wensen en verlangens en zorg dat je daarin voorziet. Dan staat je een mooi jaar te wachten, waar je intens van kunt genieten. Met mooie momenten en achteraf heerlijke herinneringen. Word weer wie je werkelijk bent, een liefdevol en zorgzaam mens, die volledig in contact staat met haar gevoel.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 10 van zwaarden

Zwaarden 10 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Deze tarotkaart ziet er misschien een beetje beangstigend uit, maar er zit een hele mooie belofte in, Leeuw. Je mag er namelijk van uit gaan, dat je een streep kunt gaan zetten onder situaties, kwesties of relaties die niet meer passen. Je kunt in 2021 met een schone lei beginnen wanneer je dat wilt. Achterin deze kaart zie je de horizon weer verschijnen en dat wil zeggen, dat je de kans krijgt om opnieuw te beginnen. Laat het oude los en maak plaats voor het nieuwe. Voor datgene en diegenen waar je energie van krijgt, je happy maken of waar je enthousiast van wordt. Steek geen energie meer in het verleden, durf dat los te laten. Richt je blik op de toekomst met doelen die je graag wilt bereiken, dan kun je er een onvergetelijk en succesvol jaar van maken.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: Aas van zwaarden

Zwaarden Aas 349x600 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Voor jou als Maagd heeft het jaar 2021 een nieuw begin in petto met deze Aas van Zwaarden kaart. Dit kan met je job te maken hebben, je gezondheid, een vriendschap of je relatie. Het is maar net waar jij vernieuwing wenst. Het is goed om doelgericht te werk te gaan dit jaar, dan heb je de meeste kans van slagen. Wacht niet af, kom juist in actie. Wat dat betreft heb jij successen dit jaar zelf in de hand. Creëer het leven of de situatie die je voor je ziet, die je heel graag zou willen. Het maken van een vision board kan daar zeker bij helpen. Maak daarna een reëel stappenplan of planning voor dit jaar, dan kun je werken aan een positief jaar. Een jaar die bij je past en waar je plezier en voldoening uit haalt.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 6 van pentagrammen

Pentakels 6 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Voor jou als Weegschaal is balans en harmonie een must en precies dat lijkt jouw thema te worden in 2021. Deze kaart vraagt je je geven en nemen in balans te brengen en te houden. Geef niet al je energie weg, zeker niet in je relatie of in vriendschappen. Het mag in 2021 meer tweerichtingsverkeer worden. Daar zul je je een stuk happier door gaan voelen. Financieel kan het passen en meten worden dit jaar. Je shopt ontzettend graag en je geeft veel geld uit aan je uiterlijk of interieur. Het is in 2021 beter om niet al te impulsief met je geld om te gaan en goed na te denken wat je echt wil kopen. Daarmee voorkom je in ieder geval problemen. Sta je voor belangrijke keuzes dit jaar, dan adviseert deze kaart je eerst de feiten te checken.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 3 van bokalen

Cups 3 347x600 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Deze tarotkaart belooft een mooi jaar, Schorpioen. Er valt zeker iets te vieren in 2021. Misschien krijg je dit jaar met een speciale gebeurtenis of jubileum te maken dat gevierd mag worden. Het is belangrijk dat ook te doen. Of je kunt (kleine) successen gaan vieren dit jaar. Sta stil bij alles wat goed is of is verlopen. De verbinding met andere mensen wordt dit jaar sterker en beter en dat is voor jou als waterteken ontzettend belangrijk. Durf jezelf wel wat meer van je kwetsbare kant te laten zien, dat verdiept je relaties nog meer. Ook al is er tegenslag, je lijkt er toch steeds weer iets positiefs van te kunnen maken en dat is een mooie eigenschap. Alleen al daardoor wordt het een jaar om naar uit te kijken. Het leven is een feestje, waar jij zelf de slingers ophangt. 

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 4 van staven

Staven 4 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Je mag dit jaar uitkijken naar diverse mijlpalen, Boogschutter. Dit kan met je privé situatie te maken hebben, of met je job. Wellicht ga je samenwonen of ben je 10 jaar in dienst. Het is belangrijk dat je er echt even bij stil staat, ook al moet dat misschien op gepaste wijze. Verder krijg je de kans om projecten of situaties af te ronden. Dat zorgt voor een voldaan gevoel en tegelijkertijd maak je op deze manier weer ruimte voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Neem niet teveel hooi op je vork dit jaar, hoe enthousiast of gepassioneerd je misschien ook bent. Neem je tijd en geniet van iedere fase, daar heb je veel meer aan. Hardlopers zijn meestal doodlopers. Let daarbij goed op je (fysieke) grenzen, zodat je jezelf niet voorbij rent. Dan staat niets je een fantastisch jaar in de weg.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 8 van bokalen

Cups 8 346x600 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Als aardeteken ben je best behoudend en neem je niet graag risico’s. Toch wordt juist dat van je gevraagd in 2021. Niet impulsief of ondoordacht natuurlijk, maar wanneer iets goed voelt, dan is het aan te raden ervoor te gaan. Dat geldt ook voor de liefde. Laat je niet tegenhouden door vervelende ervaringen uit het verleden, dat was toen. Durf erop te vertrouwen dat het nu anders kan zijn, zeker wanneer het diep van binnen goed voelt. Blijf dit jaar niet teveel in het verleden hangen, Steenbok. Daar word je alleen maar somber van en het brengt je niet echt verder. Wil je er een mooi jaar van maken, laat je gevoel en intuitie je kompas zijn. Dat is misschien niet je comfort zone, maar deze instelling kan wel zorgen voor nieuwe ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden in 2021.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: XVIII De Maan

18 De Maan 340x600 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Als luchtteken denk je veel na. Je wilt alles begrijpen en verklaren. Wil je dat 2021 een mooi en onvergetelijk jaar wordt, dan adviseert deze tarotkaart je in 2021 een andere route te volgen. De route van je intuïtie, die eveneens heel sterk bij jou ontwikkeld is. Probeer niet te bang te zijn, ook niet wanneer er een nieuwe liefde op je pad komt. Laat je toekomst niet door je verleden bepaald worden, heb juist vertrouwen in een positieve uitkomst. Wanneer je dat weet op te brengen, belooft De Maan een heel mooi jaar, met mooie contacten en nieuwe ontmoetingen. Dus absoluut de moeite waard om je over je innerlijke drempel heen te zetten. Maak tijd vrij voor yoga, meditatie of jouw manier van mindfull leven, dat brengt je dit jaar de innerlijk rust waar je zo’n behoefte aan hebt.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 7 van Staven

Staven 7 341x600 1 Jouw tarothoroscoop voor het jaar 2021

Het jaar 2020 heeft ervoor gezorgd, dat je wat angstiger in het leven staat. Je ziet snel beren op de weg en je bent niet altijd even positief gestemd. Deze kaart adviseert je om in 2021 meer je eigen weg te bewandelen. Kijk niet teveel naar het nieuws en houd je bezig met zaken waar je blij of relaxt van wordt. Vermijd zoveel mogelijk negatieve mensen en situaties. Als Vissen ben je zeer sensitief, gevoelig en beïnvloedbaar. Gelukkig betekent dit ook dat je er dus zelf iets aan kunt veranderen. Onderzoek dit jaar waar jij je tijd aan wilt besteden en met welke mensen jij af wilt spreken. Kijk waar je energie van krijgt of gepassioneerd door wordt en ga daar volledig voor. Dan kun je er absoluut een fantastisch jaar van maken met een positieve groei en ontwikkeling.

Wil je nog meer inzicht in de tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op vrijdag 29 januari a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Hier kun je je inschrijven: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF