fbpx

Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand november? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4 – Tarotkaart:  XIII De Dood

13 De Dood Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Allereerst, deze tarotkaart voorspelt NOOIT een dood of overlijden. Vrees daar dus niet voor, tarot is een beeldentaal en alles is symbolisch bedoeld. Het betekent voor jou Ram, dat je in november in een veranderingsproces zit. Je neemt misschien afscheid van een job, situatie of persoon. Het is in ieder geval de hoogste tijd dat je het verleden loslaat en ruimte gaat maken voor nieuwe dingen. Een andere (betere?) toekomst. Dat wordt heel mooi gesymboliseerd door de zon achterin de kaart. Strijd niet tegen veranderingen, daar maak je het jezelf onnodig zwaar mee. Niet alle veranderingen zijn slecht. Wanneer je durft los te laten en je overgeeft aan wat er op je pad kan komen, staan er mooie dingen te gebeuren. Durf daar op te vertrouwen, ondanks de uitdagende tijden waarin we leven. Neem hier wel je tijd voor.

Stier 21-4 t/m 20-5 – Tarotkaart: 6 van staven

tarot

Het is heel belangrijk dat jij in november meer het voortouw gaat nemen, Stier. Vooral wat job betreft. Je weet ontzettend goed wat je wilt of hoe het beter kan, dus zorg dat je dat kenbaar maakt. Waar jij je in november voor in gaat zetten, kan heel succesvol worden, maar dan moet je er wel voor gaan. Van nature treed je niet zo graag op de voorgrond en je staat liever niet in het middelpunt. Toch mag dat deze maand wat vaker gebeuren. Dat verdien je en wat jij te zeggen hebt is zinvol, ook voor anderen. Zorg verder dat je in november regelmatig tijd vrij maakt voor zaken waar jij plezier aan beleeft, waar jij zin in hebt. Dat maakt de maand prettig en geeft voldoening en dat is iets wat in deze tijden van groot belang is. 

Tweelingen 21-5 t/m 21-6 – Tarotkaart: 10 van staven

Staven 10 350x600 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Je hebt in november de neiging om teveel tegelijk te willen, Tweelingen. En dat blijft niet goed gaan. Je bent over zoveel dingen enthousiast of je wilt zoveel doelen bereiken, dat je het overzicht verliest. Daarnaast put het je fysiek en geestelijk uit. Het is beter om dat te voorkomen en doelgerichter te werk te gaan deze maand. Je kunt je beter op één of twee dingen tegelijk focussen en daar voor gaan. Daar bereik je veel meer mee en het kost je minder energie. Heb je al een aantal projecten lopen, dan is in november wel het einde in zicht. Daar kun je dus naar uitkijken. Daarom is het prettig wanneer je niet uitgeblust bij de finish line aankomt en kunt genieten van je behaalde resultaten. Heb je deze maand last van nek en schouders, doe dan zeker een stapje terug.

Kreeft 22-6 t/m 22-7 – Tarotkaart: IX De Heremiet

Rider Waite kaarten incl. laatste kaart9 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Het is deze maand van belang dat je regelmatig tijd voor jezelf neemt, Kreeft. Dat heb je nodig om zowel fysiek als emotioneel bij te tanken. Zorg in november net zo goed voor jezelf zoals je dat voor anderen doet. Verder geeft deze kaart aan dat je je niet teveel moet laten beïnvloeden door anderen. Daar ben je gevoelig voor, maar dat brengt je verder weg van jezelf. Zeker wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen deze maand of voor een keuze staat: vertrouw op je eigen wijsheid. Je weet zelf het beste wat goed voor je is, durf daar dan ook voor te gaan. Voel je je deze maand eenzaam of alleen, zoek dan (online) contact. Deel je zorgen, je bent namelijk niet alleen hierin. En gedeelde smart is in ieder geval nog altijd halve smart.

Leeuw 23-7 t/m 23-8 – Tarotkaart: 8 van staven

Staven 8 339x600 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Je hebt in oktober niet stilgezeten, Leeuw. Je hebt veel gedaan en in gang gezet. Dat kan met je job, je studie of een privé kwestie te maken hebben. In november kun je niet veel anders doen dan afwachten. Je hebt gedaan wat je kon doen. Nu is het een kwestie van geduld hebben en op de resultaten, antwoorden of reacties wachten. De kans is groot dat je daar onrustig van wordt, voor je gevoel hangt er van alles in de lucht. Of je hebt het gevoel dat je niet weet waar je aan toe bent. Toch blijft hier niet veel anders aan te doen dan rustig afwachten, dan zal het zich allemaal vanzelf aandienen. Het voordeel is, dat je nu meer tijd voor andere dingen hebt en daar kun je nu wel je voordeel mee doen.

Maagd 24-8 t/m 22-9 – Tarotkaart: 9 van zwaarden

Zwaarden 9 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Deze kaart laat duidelijk zien dat je je in november regelmatig zorgen maakt, Maagd. Je piekert je soms suf of je ligt nachten wakker. Er is waarschijnlijk veel gaande in je leven en daar weet je niet altijd goed mee te dealen, het brengt je uit balans. Deze tarotkaart adviseert je om over je zorgen te praten. Deel ze met iemand waar jij je prettig bij voelt of schrijf je gedachten op. Het is belangrijk dat je alles voor jezelf op een rijtje krijgt. Dat schept niet alleen ruimte in je gedachten, de kans dat je tot oplossingen of nieuwe inzichten komt, is dan veel groter. En dan kun je tenminste iets aan de issues doen in plaats van erover piekeren. Zorg dat je voldoende slaap en rust krijgt in november, dat heb je echt nodig.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10 – Tarotkaart: XVII De Ster

weegschaal Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Deze kaart was ook in oktober jouw tarotkaart, Weegschaal! Dat is best bijzonder, dat wil zeggen dat het thema dat bij deze kaart hoort nog niet voorbij is en doorwerkt in november. Ondanks de uitdagende tijden, blijft het zaak dat je positief blijft. Blijf dromen en aan je doelen werken. Ook al kan het allemaal niet direct gebeuren of plaatsvinden, je kunt je er wel vast op voorbereiden. Wanhoop in ieder geval niet en geef vooral de hoop niet op. Wederom geeft De Ster aan dat er een mooie toekomst voor je is weggelegd, ook al duurt dat nog even. Zorg in de tussentijd goed voor jezelf en blijf (online) in contact met vrienden en familie. Dat doet je meer dan goed als sociaal dier, juist nu. Deel dan gerust je zorgen, je mag je best kwetsbaar opstellen. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11 – Tarotkaart: Page van pentakels

Pentakels Schildknaap 346x600 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Er liggen mooie kansen en mogelijkheden voor je in het verschiet, Schorpioen. Het lijkt erop dat je in november mooie kansen voorgeschoteld krijgt en die mag je rustig bekijken en onderzoeken. Je hoeft niet meteen ja te zeggen, het is zelfs beter om dat niet te doen. Neem je tijd en weeg af of het werkelijk iets voor je is. Wanneer je dan ja zegt, sta je er ook voor de volle honderd procent achter en krijg je niet snel spijt. Soms is nee zeggen de juiste beslissing en dat is ook prima. Voel gewoon wat goed voor je is. Verder mag je soms wat minder serieus zijn. Gooi er af en toe wat humor in en relativeer de boel. Daar maak je deze maand een stuk luchtiger door en dat is soms hard nodig.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12 – Tarotkaart: 6 van bokalen

Cups 6 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Je familie of gezin staat in november meer centraal, Boogschutter. Je vindt het heerlijk om tijd met ze door te brengen. Verder mag je deze maand wat minder streng zijn voor jezelf. Je legt de lat soms zo hoog, dat het bijna niet haalbaar is. Dat doe je jezelf aan, niemand vraagt dat van je. Word je daar deze maand bewust van en maak tijd vrij voor zaken die je happy maken. Waar je voldoening bij voelt of die je positief voeden. Dat geldt ook voor de mensen waar je mee omgaat. Laat je humeur niet beïnvloeden door negatieve mensen, daar word je alleen maar moe van. Probeer je te omringen met mensen die je laten lachen of die het goed met je voor hebben. Op die manier kom je op positieve wijze de maand door.

Steenbok 22-12 t/m 20-1 – Tarotkaart: XI Kracht

11 Kracht Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Je kunt in november voor de nodige uitdagingen komen te staan, Steenbok. Dat kan zowel op zakelijk vlak zijn als in je privéleven. Ook al is het soms pittig, loop er liever niet voor weg. Je krijgt deze maand namelijk de kans om orde op zaken te stellen. Ga het aan en rond het daarna af. Op die manier maak je weer ruimte voor nieuwe dingen die beter voor je zijn. Dit vraagt de nodige moed en kracht van je, maar is absoluut de moeite waard. Krijg je te maken met lastige gesprekken of issues, ga ze dan zo snel mogelijk aan. Stel het liever niet uit. Hoe sneller je de koe bij de hoorns vat, hoe eerder je er vanaf bent. Heb daarbij wat meer compassie voor jezelf, zeker wanneer je moeilijke beslissingen moet nemen. 

Waterman 21-1 t/m 19-2 – Tarotkaart: I De Magiër

1 De Magier Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Het ontbreekt je niet aan inspiratie en ideeën in november, Waterman. Het kan eerder frustrerend zijn, wanneer je ze niet meteen in de praktijk kunt brengen. Dat is helaas goed mogelijk in deze tijd. Toch hoef je daar niet moedeloos van te worden. Ga er toch alvast mee aan de slag, begin met wat wel al kan. Bijvoorbeeld door plannen op papier zetten of een planning voor de komende maanden te maken. Er alleen al mee bezig zijn of erover nadenken, kan je al happy maken en over een tijdje ben je blij dat je dit voorwerk al gedaan hebt. Verder ontbreekt het je niet aan initiatief deze maand en vooral op je werk wordt dat zeer gewaardeerd. Je hebt deze maand een positieve mind set waarmee je veel mensen kunt inspireren of aan het lachen kunt krijgen.

Vissen 20-2 t/m 20-3 – Tarotkaart: 8 van pentakels

Pentakels 8 1 Jouw tarothoroscoop voor de maand November

Als Vissen heb je regelmatig tijd voor jezelf nodig en dat lijkt in november nog meer het geval te zijn. Geef daaraan toe wanneer je er behoefte aan hebt. Het helpt je alle prikkels te verwerken en nieuwe energie op te doen. Verder is het zaak dat je deze maand werkt aan jezelf. Is het mogelijk om een (online) cursus of opleiding te volgen, doe het dan. Zeker wanneer je je kennis of vaardigheden kunt verbeteren of je talenten nog verder kunt fine tunen. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling is dit namelijk een prima maand. Het kan ook zijn dat je harder moet werken dan voorgaande maanden. Wanneer je af en toe bijtankt door jezelf terug te trekken, kun je dat absoluut aan. Dan heb je daar de energie voor en het levert nog een mooi extraatje op ook.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF