fbpx

Jouw tarothoroscoop voor de maand mei

Het koude weer maakt deze maand hopelijk nog meer plaats voor de zon. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Tijd voor de tarothoroscoop mei. Wat staat jou te wachten deze maand?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koning van Staven

Je zit in mei goed en positief in je vel, Ram. Je hebt duidelijke doelen voor ogen en je gaat er voor de volle honderd procent voor. Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen en daarmee boek je uitstekende resultaten. Je mag trots zijn op jezelf. Je inzet wordt in ieder geval beloond. Voor de liefde is deze kaart eveneens goed nieuws. Heb je een relatie, dan keert de passie terug en ben je nog single, dan weet je zonder problemen een date te vinden. Aan aantrekkingskracht ontbreekt het niet, dus de kans is ook heel groot dat jij versierd wordt door een daadkrachtige en charmante man. Je kunt dus uitkijken naar een positieve en spannende maand.

Tarothoroscoop mei

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Koning van Pentakels

Reken op een drukke maand mei, zeker wanneer je zelf jarig bent. Geloof maar dat je niet vergeten wordt en dat er regelmatig mensen bij je op de stoep staan. Supergezellig, maar wel druk. Wat job of studie betreft, wordt het turbulent en hectisch. Het is goed om je te blijven focussen op jouw taken en niet van anderen werkzaamheden over te nemen. Die neiging heb je namelijk. Niet alles is jouw verantwoordelijkheid en daar mag je je deze maand nog meer bewust van worden. Financieel ziet het er prima uit. Je hebt de laatste tijd hard gewerkt en daar pluk je nu de vruchten van. Vergeet er vooral niet van te genieten, dat heb je verdiend.

Tarothoroscoop mei

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 2 van zwaarden

Het is in mei misschien hoog tijd voor een break, Tweelingen. Zeker wanneer je het druk hebt gehad, je zorgen hebt gemaakt of wanneer er gewoon veel gebeurd is. Dat is je welllicht niet in de koude kleren gaan zitten. Schrijf je gedachten en gevoelens op in een dagboek, mediteer, beoefen yoga of ga eens alleen wandelen in de natuur. Doe wat goed voor jou voelt en maak je hoofd leeg. Vind een manier om tot rust te komen en op te laden. Het is essentieel om hier deze maand tijd voor vrij te maken, dus gun jezelf dat. Sta je voor een keuze, beslis dan niet impulsief. Gun jezelf de tijd om er goed over na te denken.

tarothoroscoop mei

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 10 van staven

De kans is zeer groot dat je deze maand veel te veel hooi op je vork neemt, Kreeft. Omdat je graag goed zorgt voor je dierbaren, je collega’s niet in de steek wilt laten of omdat je zelf iets heel belangrijk vindt om te doen. Hoewel je intenties vast zeer goed zijn, pleeg je wel roofbouw op jezelf. Vooral je energielevel moet eraan geloven. Probeer dat te voorkomen en op andere manieren je doelen te bereiken. Met wat creativiteit en flexibiliteit is dat zeker mogelijk. Zit je in een moeilijke situatie, dan heeft deze kaart wel goed nieuws voor je. Het einde is in zicht, je bent er bijna. Nog even volhouden en dan kun je het loslaten.

Tarothoroscoop mei

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: XII De Gehangene

Deze kaart kan in mei op twee manieren uitwerken, Leeuw. Het kan zijn dat je rust neemt of moet nemen, omdat je ziek bent geweest of omdat je deze maand vrij bent. Wat het ook is, je hebt het hard nodig. Neem je tijd om te herstellen en het een en ander voor jezelf op een rijtje te zetten. De andere wijze waarop deze kaart uit kan werken, is je manier van denken. Heb je een probleem of bevind je je in een uitzichtloze situatie, dan kan een andere manier van ernaar kijken je helpen. Bekijk het eens van een andere kant. Think out of the box. Blijf niet vasthangen in oude overtuigingen, die blokkeren de boel alleen maar.

Tarothoroscoop mei

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: Ridder van zwaarden

Je kunt deze maand zeer direct zijn, Maagd. Vooral in je manier van communiceren. Op je werk kan dit in je voordeel werken. Iedereen weet wat je bedoelt, daar ontstaan absoluut geen misverstanden over. In je privéleven kan dit wel een issue zijn. Met name in je relatie kan dit de nodige spanningen opleveren en onbedoeld kwets je je partner. Sta af en toe eens stil bij wat je aan het doen bent. Je vliegt door de dagen heen, zonder ook maar één moment rust te pakken. Wanneer je regelmatig toegeeft aan je moeheid en daardoor je irritatiefactor lager wordt, gaat het ineens stukken beter allemaal. Denk daarbij langer na voordat je iets zegt. Probeer het eens.

Tarothoroscoop mei

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 6 van zwaarden

In mei kom je in rustiger vaarwater terecht, Weegschaal. Misschien gebeurt dat automatisch na een turbulente periode of je kiest daar zelf voor. Misschien verander je van job of studie, ga je verhuizen of weet je op positieve wijze met je problemen te dealen. Je komt in ieder geval meer toe aan jezelf en toffe activiteiten. Denk eens rustig na deze maand, over wat er de laatste tijd allemaal gebeurd is en hoe je dat hebt ervaren. Daar kun je namelijk ontzettend veel van leren en het helpt je om het in de toekomst anders te doen. Misschien is een vakantie, weekendje weg of andere break een optie. Dit is namelijk een ideale maand voor jou om bij te tanken.

tarothoroscoop mei

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: XX Het Oordeel

Let deze maand op dat je niet te streng of te kritisch bent naar jezelf, Schorpioen. Stop met jezelf en mensen om je heen te beoordelen. Die neiging kun je volgens deze tarotkaart hebben en daardoor leg je de lat voor jezelf ontzettend hoog. Onnodig hoog. Kies voor mensen en situaties die goed voelen, waar je happy van wordt. Dan weet je ook meteen dat je de juiste keuze maakt. Laat in mei je gevoel en je intuïtie spreken, in plaats van je verstand. Dan kom je deze maand precies waar je zijn moet en kunnen er prachtige kansen op je pad komen. Het is dus aan jou of je er op deze manier in kunt staan.

Tarothoroscoop mei

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: XIX De Zon

Er breken in mei zonnigere tijden voor je aan, Boogschutter! Dat geldt zeker wanneer je met lastige situaties of kwesties te maken hebt gehad of wanneer je ziek bent geweest. Het gaat er allemaal een stuk rooskleuriger voor je uitzien. Heb je een vakantie of weekendje weg gepland, dan laad je daar echt van op. Dat wordt puur genieten. Heb je nog niets gepland, dan is het misschien aan te raden om dat alsnog te doen! Let wel op dat je in je enthousiasme en nieuwverworven energielevel niet te veel gaat doen. Want dan ben je in no time weer terug bij af en dat zou jammer zijn. Blijf realistisch in alle plannen die je deze maand gaat maken.

Tarothoroscoop mei

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 9 van staven

Dit kan een uitdagende maand voor je worden, Steenbok. Vooral op het gebied van werk of studie. Niets gaat vanzelf en je moet overal tijd en energie in steken. Gelukkig levert dit wel uiteindelijk positieve resultaten op, dus je doet het allemaal niet voor niets! Het is belangrijk dat je in mei leert van deze ervaringen. Dan kun je daar in de toekomst rekening mee houden en niet meer in dezelfde valkuilen vallen. Maak ook tijd vrij om eens helemaal niets te doen. Om te relaxen in de tuin, te chillen op een terras of eindelijk dat mooie boek te lezen. Dit is soms precies wat je nodig hebt om het allemaal weer aan te kunnen.

Tarothoroscoop mei

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 8 van pentakels

Voor jou wordt de maand mei niet bepaald een relaxmaand, Waterman. Je hebt juist zin om je tanden ergens in te zetten. Een project, je job of studie. Je wilt graag resultaten boeken en je weet dat dit niet vanzelf gaat. Met die instelling kom je in mei in ieder geval heel ver. Wanneer je toegewijd te werk gaat, bereik je je gewenste doelen. Geef dus vooral niet te snel op. Wil je een studie, cursus of workshop volgen, dan is dit een uitermate geschikte maand daarvoor. Je pikt lesstof nu beter op dan anders en je weet de nodige discipline op te brengen. Met die eigenschappen kom je een heel eind en het is nog leuk ook.

Tarothoroscoop mei

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Ridder van pentakels

Het is voor jou deze maand aan te raden stil te staan bij wat je tot nu toe gedaan en bereikt hebt. Dit kan met je job te maken hebben en ook met hoe je een situatie of kwestie aangepakt hebt. Het kan zelfs met je financiën te maken hebben, omdat het hier om een pentakelkaart gaat. Bekijk voor jezelf of alles naar wens is verlopen en of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Zo niet, onderzoek hoe je het de volgende keer anders of beter kunt doen. Neem hiervoor je tijd. Deze ridder straalt een en al rust uit en dat wordt jou ook geadviseerd te doen. Haastige spoed, is zelden goed, laat dat deze maand je leidraad zijn.

Tarothoroscoop mei

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF