fbpx

Jouw tarot zomerhoroscoop

Illustraties Chris-Anne, themusetarot.com

Wat heeft deze heerlijke, lange zomer voor jou in petto? Ga je genieten van de vrijheid? En wat zijn je vooruitzichten op het gebied van geluk en gezondheid? Wendy-astrologe Esther van Heerebeek maakte speciaal voor onze nieuwste zomerspecial een horoscoop aan de hand van tarotkaarten. 

Ram 21-3 t/m 20-4

1TheMuseTarot Justice 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: De zomer van 2021 wordt voor jou dé periode om je leven weer in balans te krijgen, zeker wanneer het jaar tot nu toe turbulent is verlopen. Deze zomer is uitermate geschikt om rustig voor jezelf je gedachten op een rijtje te zetten en helderheid te krijgen. Jouw valkuil is twijfel. En wil je je vrij en relaxt voelen, dan is het zaak dat je je impulsen volgt, spontaan bent en niet te veel nadenkt over een volgende stap. Als vuurteken ben je graag actief en heb je sport en beweging nodig om je echt goed te voelen. Zorg dat je daar deze zomer genoeg tijd voor vrijmaakt. 

Gezondheid: Deze tarotkaart vraagt je deze zomer eerlijk te zijn en dan vooral naar jezelf toe. Wat denk en voel je echt? Wat past bij je en wat niet? Waar krijg je energie van en waarvan niet? Allemaal vragen die je jezelf mag stellen om beter in je vel te komen zitten. Kijk ook naar de mensen in je leven, je vriendschappen en je relaties. Zit dat nog allemaal even lekker? Heb je antwoorden op je vragen, durf dan in actie te komen. Je gaat je niet alleen beter voelen, je komt daardoor authentieker in het leven te staan en dat komt je welzijn alleen maar ten goede.

Geluk: Je ervaart geluk wanneer je voor jezelf durft te kiezen. Niet op een egoïstische manier natuurlijk, maar door selfcare. Voel wat en wie er bij je past en richt daar je leven op in. Durf van gebaande paden af te wijken en iets anders te doen. Volg je hart als het om je carrière, relatie of vriendschappen gaat, dan kan het bijna niet misgaan. Integendeel. Dan kun je weleens op zeer verrassende en inspirerende plekken terechtkomen, bijzondere ontmoetingen hebben en compleet nieuw geluk ervaren.

Stier 21-4 t/m 20-5

2TheMuseTarot Death 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Allereerst is het van belang te weten dat deze kaart nooit een dood of overlijden voorspelt. Alle tarotkaarten zijn symbolisch bedoeld. Voor jou als Stier betekent dit dat je een relaxte zomer te wachten staat, waarin je eindelijk tot rust kunt komen en je kunt bezinnen. Je eigen plan trekken en niets meer moeten, dat is voor jou echte vrijheid en dat lijkt met deze tarotkaart helemaal goed te komen. Wel is het belangrijk je issues en je baan echt los te laten. Zorg tijdens je vakantie dat je niet bereikbaar bent of stiekem informeert hoe het op je werk gaat. Je mag echt loskomen van alles, om totaal tot rust en jezelf te kunnen komen. 

Gezondheid: Als Stier kun je je ergens compleet in vastbijten en dat is niet altijd goed voor je gezondheid. Daarom is loslaten zeer belangrijk deze zomer. Maak weer contact met je zintuigen. Voel waar je behoefte aan hebt, eet wat je lekker vindt en ga doen waar je energie van krijgt. Daar kun je alleen optimaal van genieten wanneer je je in het hier en nu bevindt. Niet door met je gedachten bij je baan, verleden of toekomst te zijn. Maak verbinding met je aarde-element en geniet zoals alleen jij dat kunt. Dan ben je na je break weer volledig opgeladen.

Geluk: Voor je persoonlijke geluk is het essentieel dat je beslissingen gaat nemen wanneer dat nodig is. Weet je dat je baan te veel van je vergt of dat je relatie een boost nodig heeft, doe er dan iets aan. Laat het niet liggen, daar word je allesbehalve happy van. Er liggen mooie nieuwe kansen en ontwikkelingen op je te wachten in het najaar, maar dan is het wel van belang dat je daar ruimte voor vrijmaakt. Dat doe je door alles wat niet meer bij je past, los te laten of er afscheid van te nemen. 

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

3TheMuseTarot 7ofMaterials 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Je hebt de zomer hard nodig om op te laden en je innerlijke rust te hervinden. Je hebt de afgelopen maanden hard gewerkt en mooie resultaten geboekt. Nu is het tijd om daarvan te genieten. Laat je gedachten gaan over het eerste halfjaar van 2021 en vooral over wat je goed hebt gedaan en wat je hebt bereikt. Dat helpt je nieuwe inzichten te verwerven en rust in je hoofd te krijgen. Dat is voor jou als luchtteken een hele klus, maar nodig om werkelijk tot rust te komen en vrijheid te ervaren. Bezinnen kan daarbij helpen. Je mag trots zijn op wat je tot nu toe hebt bereikt en wat je allemaal hebt geleerd. 

Gezondheid: Om je gedachten tot rust te brengen, kan meditatie, yoga of alleen de natuur ingaan, zeer goed helpen. Deel je gedachten met je partner of schrijf ze op. Dat is jouw manier om alles helder te krijgen voor jezelf en issues te verwerken. Daar mag je deze zomer echt tijd in steken, het helpt je om weer tot jezelf te komen. Als Tweelingen heb je een nerveuze aard en dat kan voor slapeloze nachten of een kort lontje zorgen. Door aandacht aan je gedachten en overtuigingen te schenken, kun je dit in balans brengen en je gezondheid verbeteren. Positieve affirmaties kunnen een extra toevoeging zijn. 

Geluk: Wat je denkt heeft een grote invloed op je ervaring van geluk. Wanneer je negatief over jezelf of je leven denkt, trek je dit naar je toe. Je gaat je deze zomer veel gelukkiger voelen als je daaraan gaat werken. Door je negatieve overtuigingen om te buigen naar positieve affirmaties en gedachten, of gewoon door eens trots te zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt. Dat geeft een heel ander gevoel en zorgt ervoor dat je opnieuw geïnspireerd raakt en positief plannen kunt maken voor de komende maanden.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

4TheMuseTarot 5ofInspiration 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Het is deze zomer van belang dat je volledig loskomt van werk, verplichtingen en verantwoordelijkheden. Het is eindelijk tijd voor fun en ontspanning, dat heb je nodig en absoluut verdiend. Het mag allemaal minder zwaar en serieus zijn en dat heb je gelukkig zelf in de hand. Borrel of barbecue met vrienden of familie, trek eropuit of ga op vakantie wanneer dat goed voor je voelt. Het gaat erom dat je je vrij en happy gaat voelen en dat spontaniteit meer ruimte krijgt. Geen vastomlijnde plannen, eerder een spontane trip op de bonnefooi. Dat zal je goed doen.

Gezondheid: Zeker wanneer je de afgelopen maanden hard hebt gewerkt of veel verantwoordelijkheden hebt gedragen, is het essentieel om daar nu volledig van los te komen. Je bent op en het is voor je gezondheid essentieel dat je weer oplaadt en nieuwe energie krijgt. Dat gaat lukken door toffe dingen te gaan doen deze zomer. Omring je met mensen om wie je moet lachen of van wie je energie krijgt. Durf spontaan iets te gaan doen of onderneem activiteiten die buiten je comfortzone liggen. Dat brengt de passie en plezier weer terug in je leven en het levert ook nog eens nieuwe inzichten op.

Geluk: Deze stavenkaart vraagt je deze zomer vaker dingen te doen die jij wilt. Durf dat aan te geven en in de groep te gooien. Loop niet alleen braaf mee met anderen, trek ook af en toe je eigen plan of neem eens een keer de leiding. Vind jezelf belangrijk genoeg daarvoor, ook jij mag het een keer voor het zeggen hebben. Daar word je een stuk blijer van dan je altijd maar aan te passen. Het contact met vrienden, collega’s en familie brengt jou als Kreeft het meeste geluk. Zorg dat je hier tijd voor vrijmaakt, dan kan jouw zomer echt niet meer stuk.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

5TheMuseTarot 3ofMaterials 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Als Leeuw word je nergens happier van dan fun hebben met andere mensen. Ga je borrelen, een terrasje pikken of samen op vakantie, dan ben je helemaal in je element. Voor een topzomer is dit dus van groot belang. Maak er tijd voor vrij en laat je baan of studie af en toe echt voor wat ze is. Geniet van de zomer en je vrije tijd op jouw manier, zeker wanneer je weinig energie hebt. Trek regelmatig je eigen plan en wees lekker lui, dan ervaar je de vrijheid en ontspanning waar je zo naar hunkert.

Gezondheid: Je baan of studie is ontzettend belangrijk voor je en daar zet je je het hele jaar voor in. De boog kan niet altijd gespannen zijn en ook jij hebt af en toe een break nodig. Deze zomer misschien meer dan ooit. Blijf je dus niet vastbijten in taken en verantwoordelijkheden wanneer je het ook tijdelijk aan anderen kunt overlaten. Juist door afstand te nemen en je batterij weer op te laden, kun je alles daarna weer beter aan. De kans is zelfs groot dat je nieuwe inspiratie krijgt of tot nieuwe inzichten komt. Het enige wat je hoeft te doen is relaxen, plezier maken met vrienden en afstand nemen. 

Geluk: De zon op je gezicht, genietend van een hapje en een drankje op een terras, in het gezelschap van vrienden of familie, is voor jou genoeg om je compleet happy te voelen. Meer heb je eigenlijk niet nodig, zeker omdat er een tijd is geweest dat dit allemaal niet mogelijk was. Daardoor kun je hier nog meer van genieten. Denk tijdens de zomer eens na over het najaar, welke stappen je kunt zetten of welke uitdagingen je zou willen oppakken. Ook hiermee bezig zijn, geeft je een heerlijk gevoel; nieuwe doelen die je in het najaar kunt gaan nastreven.

Maagd 24-8 t/m 22-9

6TheMuseTarot 8ofVoices 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Deze kaart geeft aan dat je jezelf enorm kunt belemmeren met je gedachten deze zomer. Je piekert veel en maakt je over tig dingen zorgen. Wil je rust en vrijheid ervaren, dan is het zaak om je hiervan bewust te worden en er anders mee om te gaan. Los issues op of praat er met iemand over. Maak je los van angst en bezorgdheid, en kijk of je gedachten wel reëel zijn. Je hoeft niet alles alleen te dragen, niet alles is jouw verantwoordelijkheid. Er ligt een prachtige zomer voor je in het verschiet, durf daarop te vertrouwen. Focus op wat wel goed en positief is in je leven, dan ervaar je meer fun en vrijheid.

Gezondheid: Om negatieve gedachten en overtuigingen om te buigen, is het essentieel dat je ermee aan de slag gaat en eventueel hulp zoekt. Mediteren kan daar enorm bij helpen, evenals yoga of tijd doorbrengen in de natuur. Je kunt een journal bijhouden of proberen te genieten van de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Ben dankbaar voor wat er wel is. Van een lekker kopje koffie tot de zon in je gezicht. Op deze manier vul je je hoofd langzaam maar zeker met positieve gedachten en daar doe je jezelf en je gezondheid een ontzettend groot plezier mee. 

Geluk: Het geluk zit vaak in kleine dingen, dat is iets waar je deze zomer steeds meer voor mag openstaan. Geniet van wat er is in plaats van altijd maar ergens naar te streven. Probeer in het hier en nu te leven, dat is voor jou als aardeteken ontzettend belangrijk. Piekeren over het verleden of de toekomst heeft weinig zin, het gebeurt nu. Ben je bereid om hiermee aan de slag te gaan, dan kan deze zomer een positieve ommekeer voor je worden, waarin je in staat bent steeds meer geluk in je leven te creëren.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

7TheMuseTarot 4ofMaterials 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Een andere mindset kan je deze zomer meer vrijheid laten ervaren, Weegschaal. Het kan je moeite kosten los te komen van wat er is geweest. De maatregelen, de beperkingen, het lijkt alsof je er soms nog middenin zit. Dat zit allemaal in je hoofd en gelukkig kun je dat veranderen! Geef jezelf meer lucht en ontspanning door te beseffen dat er nu echt meer mogelijk is. Dat je er zelf een spetterende zomer van kunt maken. Ga lekker relaxen op een terras met vrienden, shoppen, uit eten, alles waar jij van houdt. En als het kan: lekker op vakantie. Dan voelt alles in no time een stuk beter.

Gezondheid: Je kunt best somber de zomer ingaan. Alles wat gebeurd is, is je niet in de koude kleren gaan zitten. Dit heeft effect op je humeur en stemming. Daarom is het zo essentieel je te realiseren dat dit niet meer klopt. Dat je niet meer vastzit in strenge beperkingen. Je hebt verandering nodig, afleiding en meer spontaniteit. Dat geeft je welzijn een boost. Merk je dat je blijft piekeren, zorg dan voor positieve afleiding. Vooral het contact met anderen doet je als sociaal mens echt goed, evenals sporten, bewegen en mediteren. Muziek kan je eveneens in vervoering brengen. Maak hier deze zomer werk van en durf weer te genieten. 

Geluk: Voor jou is geluk mensen om je heen, een fijne relatie en je vrijheid hebben. Wat dat betreft ziet het er goed uit deze zomer. Stap bewust uit je eigen, beperkende gedachten en doe eens lekker gek. Organiseer spontaan een barbecue of nodig mensen uit voor een borrel. Ga shoppen voor een nieuwe zomergarderobe of ga aan de slag met je look of interieur. Durf spontaan te zijn en af en toe impulsief. Door het tonen van dit soort initiatieven, breng je zelf het geluk terug in je leven. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

8TheMuseTarot 9ofMaterials 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Durf deze zomer uit je comfortzone te stappen, Schorpioen. Wees niet bang om initiatieven te nemen of op reis te gaan. Doe wat goed voelt en waar je behoefte aan hebt. Er kan nu veel meer en binnen die mogelijkheden ligt vast en zeker iets wat precies bij jou past. Je hebt je vrijheid ontzettend gemist en krijgt nu de kans om die te herpakken. Het is aan te raden ook tijd alleen door te brengen, niet altijd samen met anderen. Dan kun je volledig doen wat je zelf wilt, zonder rekening met anderen te houden, en dat voelt pas als echte vrijheid. Gun jezelf dat. 

Gezondheid: Voor jou is beweging en activiteit deze zomer een must om je goed en gezond te voelen en dan het liefst in de buitenlucht. Om jezelf weer lekker op te laden en in balans te komen en te blijven, is het essentieel dat je hier deze zomer tijd voor vrijmaakt. Maak lange wandelingen op het strand of in het bos. Ga fietsen, doe aan yoga of ga hardlopen. Hierdoor maak je je hoofd leeg en breng je je intense gevoelens en emoties weer in balans. Verbruik op positieve wijze energie, eet gezond en gevarieerd, en gun jezelf natuurlijk ook af en toe een guilty pleasure. Dat hoort erbij om gezond te blijven. 

Geluk: Jij bent al superhappy wanneer je kunt doen waar je zin in hebt, de vrijheid hebt om te doen en laten wat je wilt. Deze tarotkaart belooft veel goeds en wordt vaak bestempeld als een echte gelukskaart. Je mag dus uitkijken naar een heerlijke zomer vol mooie ontwikkelingen. Verwen jezelf eens met wat luxe, dat doe je niet vaak. Toch kan dit absoluut bijdragen aan een zomer vol geluk. Geniet van de grote en kleine dingen en zet jezelf eens wat vaker op de
eerste plek.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

9TheMuseTarot Temperance 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Om echte vrijheid en onafhankelijkheid te ervaren deze zomer, is het essentieel dat je weer in balans komt. Na een turbulent eerste halfjaar van 2021 is het goed om weer tot jezelf te komen, je rust te pakken en tijd voor jezelf te nemen. Een boek lezen, afspreken met vrienden of familie, of juist helemaal niets doen. Zolang je dat zelf kunt bepalen, is het goed. Dat is vrijheid voor jou, verlost van verplichtingen en beperkingen. Gelukkig heb je dat zelf grotendeels in de hand. Durf voor jezelf te kiezen, trek regelmatig je eigen plan en laad vooral weer op, dan staat niets een fantastische zomer in de weg!

Gezondheid: Het is voor je gezondheid echt van belang dat je weer in balans komt. Zowel psychisch, fysiek als emotioneel. Het begint met luisteren naar de signalen van je lichaam. Ben je moe, rust dan uit of ga eerder naar bed. Heb je dorst, drink dan extra veel water. Pieker je veel, leid jezelf dan af met een goed boek of ga mediteren. Zijn er nog emotionele issues die je niet verwerkt hebt, ga daarmee aan de slag. Hiermee breng je je gezondheid op alle fronten weer op peil. Zorg daarnaast voor voldoende beweging in de buitenlucht, daar laad je jezelf positief mee op. Ontspan vooral, haal het ‘moeten’ uit je dag, dan wordt dit voor jou een weldadige zomer. 

Geluk: Niks moeten maakt je happy. Wat dat betreft ziet het er goed uit voor je. Let op dat je je niet te veel verplicht voelt naar anderen toe, dat werkt averechts. Jij haalt je geluk uit doen wat op het moment zelf goed voelt. Geen strakke planning of volgepropt reisschema. Heb je een dagje zin om te niksen, geef je daar dan aan over. Wil je uit eten met vrienden, bel ze spontaan op. Op die manier creëer je voor jezelf een topzomer gevuld met geluksmomentjes. 

Steenbok 22-12 t/m 20-1

10TheMuseTarot QueenOfInspiration 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Het wordt hoog tijd dat de fun en passie deze zomer in je leven terugkeren. Als Steenbok heb je de afgelopen maanden je verantwoordelijkheden genomen en ben je hard aan het werk geweest. Daar mag nu echt verandering in komen. Om je vrij en relaxt te voelen, vraagt deze kaart je om jezelf weer eens op de eerste plek te zetten. Maak tijd vrij voor mensen en situaties die je happy maken en positieve nieuwe energie geven. Het is belangrijk dat alle negativiteit verdwijnt. Stop tijdens je break met werken, laat het los en doe eens een tijdje niets; laat alle opties open. Alleen dat idee al zorgt voor ruimte in je hoofd en je zomer. 

Gezondheid: Je staat vaak serieus in het leven, je voelt je voor veel dingen verantwoordelijk en daardoor blijft er meestal weinig tijd over voor plezier en ontspanning. Dat heeft effect op je gezondheid. Je ziet het soms somber in en wanneer je niet genoeg beweegt, kun je stijf worden. Een fikse dosis activiteit en beweging kan dan ook absoluut geen kwaad. Maak jezelf weer soepel en beweeglijk door te gaan sporten, hardlopen of wandelen. Snuif frisse lucht op in de bergen of aan zee. Dit helpt je niet alleen fysiek, het zorgt ook voor een frisse wind in je hoofd. Verandering van omgeving doet je deze zomer enorm goed.

Geluk: Jezelf (opnieuw) verbinden met de mensen die je dierbaar zijn, zorgt voor dat extra beetje geluk deze zomer. Maak je tijdens je vakantie volledig los van je baan. Zorg dat je niet bereikbaar bent, dat helpt je werkelijk tot rust te komen en te genieten. Er is meer in het leven dan werken en precies dat besef zorgt voor een nieuw perspectief. Deze tarotkaart vraagt je te onderzoeken waarvan jij werkelijk gelukkig wordt en het is aan jou om daarvoor te zorgen. Je hebt het zelf in de hand.

Waterman 21-1 t/m 19-2

11TheMuseTarot 10ofMaterials 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: De zomer start voor jou als Waterman turbulent en een tikkeltje hectisch. Zowel wat je baan betreft als in je privéleven. Er kan van alles gaande zijn. Daarom is het essentieel dat je een summer break neemt, al is het maar een week. Schuif het niet opzij, omdat je het te druk hebt of omdat je denkt dat er geen tijd voor is. Precies daarom heb je een vakantie nodig! Wanneer je dat doet, creëer je meer rust in je leven en krijg je overzicht. Dingen waar je tegenaan liep, worden dan ineens helder en inzichtelijk. Afstand nemen van problemen en situaties helpt om je weer relaxt en vrij te voelen, en daarna weet je precies wat je te doen staat. 

Gezondheid: Door alles wat de afgelopen maanden is gebeurd, ben je behoorlijk gestrest geraakt. Daarom is een break zo hard nodig. Niet alleen om rust en ruimte in je gedachten te creëren, ook om afstand te nemen van de issues in je leven. Dat helpt je alles op een rijtje te zetten en emoties die je nog blokkeren te verwerken. Meditatie of yoga kunnen hier zeer ondersteunend in zijn, evenals het bijhouden van een dagboek. Daarnaast is het zaak dat je je batterij weer oplaadt. Deze tarotkaart geeft aan dat je alles gegeven hebt, eigenlijk over je grenzen heen bent gegaan. Dat kun je deze zomer gelukkig weer goedmaken. 

Geluk: Minder stress en zorgen maken je happy. En gelukkig heb je dat zelf in de hand deze zomer. Weet wat je prioriteiten zijn en offer je niet altijd op voor anderen. Je kunt weinig aan anderen geven wanneer je niet goed voor jezelf zorgt. Maak weer contact met je innerlijk, jouw verlangens en behoeftes. Schenk daar serieus aandacht aan. Dan kan dit een supertoffe zomer worden, waarin je weer volledig tot jezelf kunt komen en eindelijk weer wat geluksmomenten kunt ervaren. 

Vissen 20-2 t/m 20-3

12TheMuseTarot 6ofInspiration 1 Jouw tarot zomerhoroscoop

Zomer van de vrijheid: Als Vissen ben je geneigd je aan te passen aan anderen en je regelmatig op te offeren. Dat vind je prima, alleen voelt dat niet altijd even prettig. Om meer vrijheid en fun te ervaren deze zomer, is het zaak dat je vaker kiest voor wat jij wilt. Je eigen plan trekt. Deze tarotkaart spoort je aan tijd vrij te maken voor activiteiten die je plezier en voldoening schenken. Dat kan een creatief project zijn of een mooie reis. Het gaat erom dat je je eigen wensen niet langer opzijschuift. Geef aan waar jij zin in hebt en neem hierin de leiding en het initiatief. Dan staat je een heerlijke, opwindende zomer te wachten die op jouw manier ingericht is. 

Gezondheid: Je energielevel kan laag zijn aan het begin van de zomer. Daarom is het zaak dat je bij gaat tanken. Dat doe je door vaker je eigen plan te trekken en tijd vrij te maken voor hobby’s, positieve mensen of een verre reis. Je sensitieve aard zorgt ervoor dat je moe kunt worden van mensen die negatief in het leven staan. Probeer ze zo veel mogelijk te vermijden of bescherm je hier energetisch tegen. Dat kan met edelstenen of visualisaties. Dit voorkomt dat je energetisch leegloopt. Zorg goed voor jezelf en laad op door intens te genieten deze zomer.

Geluk: Jij kunt als geen ander genieten van kleine dingen. De zon op je huid of een goed gesprek. Daarin zit voor jou het geluk. Dit wordt versterkt wanneer je echt verbinding met iemand voelt. Neem daar deze zomer de tijd voor, dat is echt belangrijk. Laat de boel de boel, zeker wanneer je je in een mooi moment bevindt. Verstoor dat niet door iets te gaan doen wat moet. Intuïtief ben je sterk, laat je hier de komende weken door leiden. Dan kan het weleens een heel bijzondere en verrassende zomer voor je worden. 

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Illustraties Chris-Anne, themusetarot.comWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF