fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor juli

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand juli? Onze nieuwe WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart:  XIX De Zon

Je mag in juli iets relaxter in het leven staan, Ram. Probeer zorgelozer te zijn, een zonnige instelling te hebben. Het is belangrijk dat je geniet en plezier hebt deze maand, want dat is een tijdje niet het geval geweest. Ontdek dat je krachtiger bent dan je denkt, zeker wanneer je tegen lastige uitdagingen aanloopt. Je bent namelijk zelfbewuster dan je denkt. Het is goed om in juli wat vaker creatief bezig te zijn of dingen te doen waar een kind ook plezier aan zou beleven. Heb je plannen, ga dan op volle kracht vooruit en onderneem actie. Denk positief, ook al ziet het er soms niet zo uit, in no time kan dit veranderen. Wel is het belangrijk dat je niet over je eigen grenzen heengaat, let daar goed op. Anders verlies je onnodig veel energie.

Stier 21-4 t/m 20-5

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: Koning van Staven

Met je charisma en uitstraling is in juli totaal niets mis, Stier! Reken er alvast op dat je de nodige aandacht gaat krijgen, zeker wanneer je nog single bent. Het is belangrijk dat je deze maand vaker doet wat jij zelf wilt. Laat je niet teveel meeslepen door wat anderen van je willen of wensen. Je mag meer de leiding en initiatieven nemen, dat vind je lief zeker een keer prettig. Ook op je werk wordt dat zeer gewaardeerd. Verder mag je meer vertrouwen hebben in je talenten, kennis en vaardigheden, je stelt je soms iets te bescheiden op en dan doe je jezelf absoluut tekort. Besteed tijd aan zaken en mensen waar je enthousiast van wordt en die je frisse nieuwe energie geven, dan staat je een hele positieve maand te wachten die volledig naar wens verloopt.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: XV De Duivel

Deze kaart geeft aan dat je je in juli regelmatig onder druk voelt staan, Tweelingen. Misschien wil je nog alles afhebben op je werk, voordat je vakantie krijgt of neem je veel te veel hooi op je vork. Het goede nieuws is, dat je hier zelf iets aan kunt doen. Soms zit het vooral in je hoofd en leg je jezelf deze druk op. Niemand anders eist dat van je en dat mag je je deze maand zeker bewust gaan worden. Spring daarnaast eens wat vaker uit de band! Geniet van de zon en de zomer en doe vaker iets wat je echt graag doet. Op die manier maak je jezelf los uit beknellende banden en patronen. De kettingen op de tarotkaart zitten minder vast dan je wellicht zou vermoeden. Doorbreek in ieder geval regelmatig de dagelijkse sleur.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: 8 van Pentagrammen 

Jij hebt deze maand wat meer behoefte om alleen te zijn, Kreeft. Om je met je hobby’s bezig te houden of gewoon wat te mijmeren en te relaxen. Op die manier krijg je alles voor jezelf op een rijtje en verwerk je alles wat je de laatste tijd hebt meegemaakt. Gun jezelf die tijd dan ook, dat heb je hard nodig. Geef je grenzen aan en bewaak ze door je af en toe terug te trekken en nee te zeggen. Heb je een bepaald doel voor ogen of wil je een project oppakken, dan is dit daar een prima maand voor. Je hebt de focus en zelfdiscipline om dat op een goede en efficiënte manier te doen. Dat maakt het meteen een prima tijd om je financiën op een rijtje te zetten, zodat je precies weet wat je te besteden hebt.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: 8 van Staven 

Dit wordt voor jou een maand van afschakelen, Leeuw. Misschien krijg je in juli vakantie en dat zou mooi uitkomen. Het is goed om meer tijd voor ontspanning te nemen en tijd voor jezelf in te ruimen. Ligt er geen vakantie in het verschiet, zorg dan dat je momenten in de week plant om te kunnen relaxen. Dat is ook een goede optie. Pushen en forceren werkt deze maand averechts, zeker wanneer je op een uitkomst, antwoord of reactie wacht. Je hebt alles gedaan wat je kon, nu kun je alleen maar afwachten en erop vertrouwen dat het goed komt. Dat belooft deze kaart meestal ook, dat uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht zal komen. Het is wel een kwestie van geduld hebben. Meestal gaat dit minder snel dan je hoopt, dus houd hier rekening mee.

 Maagd 24-8 t/m 22-9

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: 7 van Staven

 Je kunt deze maand vooral heel erg met jezelf worstelen, Maagd. Je piekert veel en ziet regelmatig beren op de weg, zeker wanneer het druk is of veel verantwoordelijkheden draagt. Besef dat niet alles wat in jouw gedachten speelt, werkelijk gaande is. Het is goed om feiten te checken en zaken na te vragen, want dat geeft deze maand rust en duidelijkheid. Ook kun je jezelf regelmatig afvragen wat je nu werkelijk wilt en dit kan met je job, studie, vriendschap of relatie te maken hebben. Hier is tijd en soulsearching voor nodig. Op deze belangrijke levensvragen heb je niet meteen een antwoord en het is iets dat jij alleen kunt beslissen. Dus ga goed bij jezelf na waar je blij van wordt en wat je positieve energie geeft, dan kom je vanzelf bij de juiste antwoorden en oplossingen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: Page van Pentagrammen 

Dit kan een hele mooie maand voor je worden, Weegschaal. De kans is groot dat je iets aangereikt wordt en dan is het aan jou om te onderzoeken of je hier iets mee wilt. Dit kan een job zijn, een nieuwe relatie of een mogelijkheid om meer geld te verdienen. Wat het ook is, neem je tijd om erachter te komen of het daadwerkelijk iets voor je is. Praat erover met je lief of vriendinnen en denk er goed over na. Het heeft waarschijnlijk toch geen haast, dus je kunt er je tijd voor nemen. Het is vooral van belang om er voor jezelf achter te komen of de kans of mogelijkheid je verder op weg helpt of je positieve vibes geeft. Als dat het geval is, zit je waarschijnlijk op het juiste pad.

 Schorpioen 23-10 t/m 22-11

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: 5 van Bokalen 

Je kunt in juli de neiging hebben teveel in het verleden te blijven hangen, Schorpioen. Misschien heb je verdriet of ergens spijt van of kun je een bepaalde persoon niet loslaten. Je houdt deze gevoelens waarschijnlijk voor jezelf, waardoor je het nog pittiger voor jezelf maakt. Deze kaart spoort je aan jezelf af te vragen wat je ervan hebt geleerd en met dat inzicht weer verder te gaan. Je om te draaien en je blik te richten op de toekomst. De twee bekers op de kaart staan nog rechtop en laten zien dat er nog voldoende positiefs is en genoeg om naar uit te kijken. Deel je zorgen en maak het op die manier minder zwaar voor jezelf. Je gedachtes opschrijven kan ook helpen, zolang je het meer deelt en loslaat. Dan kan het er ineens veel zonniger voor je uit komen te zien.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

tarot maandhoroscoop juli

Tarotkaart: Aas van Staven 

Azen kaarten binnen de tarot, geven altijd een nieuw begin aan. De kans op een nieuwe liefde, nieuw idee of verfrissende inspiratie is deze maand dus groot, Boogschutter! Ben je single, dan is de kans op een spannende ontmoeting groot. Heb je een idee, dan heb je in juli voldoende inspiratie om dat verder uit te werken. Deze kaart vraagt je wel de nodige initiatieven te nemen, het komt je niet aanwaaien. Wanneer je dat doet, is de kans groot dat de uitkomst positief is. Besteed deze maand tijd aan mensen en activiteiten waar je energie van krijgt en die een lach op je gezicht toveren. Hier krijg je positieve, nieuwe energie van en dat laad je volledig op. Let wel op dat je niet te ongeduldig wordt of te impulsief, dat werkt averechts. Vooral op financieël vlak.

Steenbok 22-12 t/m 20-1