fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand september? Onze nieuwe WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

Ram Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 2 van staven

Deze kaart vraagt je in september stil te staan bij wat je de komende tijd wilt, Ram. Dit kan met je job, studie, relatie of andere kwestie te maken hebben. Er zijn meerdere mogelijkheden en het is uiteraard aan jou hoe je het verder vorm wilt gaan geven. Zeker wanneer je zo je twijfels hebt of het niet goed weet, is het belangrijk om bewust stil te staan bij je gevoelens, gedachten en wensen. Op die manier kun je de juiste conclusies trekken en keuzes maken en verdwijnt de innerlijke onrust. Denk daarbij vooral aan de langere termijn. Zorg dat de stappen die je nu zet, een goede basis voor de toekomst vormen.

Stier 21-4 t/m 20-5

Stier Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: IV De Keizer

Er wordt deze maand de nodige inzet en daadkracht van je gevraagd, Stier. Gelukkig is dit je ding, dus dat zal niet al te veel problemen gaan opleveren. Alleen kun je soms iets te laat reageren of traag op gang komen. Probeer iets sneller op veranderingen in te spelen en zorg daarbij dat je vasthoudt aan je doelen. Dan is de kans het grootst, dat je successen boekt. Verder is het goed om je grenzen aan te geven. Zeg nee tegen afspraken die niet per se hoeven of relax wanneer je moe bent. Dit helpt je positief de maand september door, zonder dat je jezelf onnodig uitput of voorbij rent.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tweelingen Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: III De Keizerin

De maand september staat voor jou als Tweelingen in het teken van groei en ontwikkeling. Reken op mooie, nieuwe kansen en mogelijkheden, die je verder op weg gaan helpen. Je kunt gaan oogsten, zeker wanneer je de afgelopen maanden flink gezaaid hebt. Zorg daarnaast dat je niet vergeet te genieten. Van je partner, gezin of familie. Door alle drukte vergeet je dat wel eens en dat is jammer. Hier laad je namelijk ontzettend van op. Verder is het een goed idee om je creativiteit te laten stromen. Het ontbreekt je niet aan inspiratie en creatief bezig zijn op welke wijze dan ook, is voor jou nu de perfecte uitlaatklep.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Kreeft Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 8 van zwaarden

Je hebt deze maand de neiging om heel veel na te denken en te piekeren, Kreeft. Je maakt je misschien zorgen of je hebt geen oplossing voor een lastig probleem. Je bent een gevoelsmens en al dat denken doet je niet bepaald goed, zeker wanneer je je zorgen niet deelt. Doe jezelf een plezier en praat er met iemand over. Dat maakt het allemaal iets minder zwaar en het lucht op. Daarnaast kom je misschien op nieuwe ideeën of krijg je verrassende inzichten. Is dit een brug te ver, schrijf je gedachten en gevoelens dan eens op. Ook dat kan ervoor zorgen dat je dingen weer in perspectief ziet en kunt relativeren.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Leeuw Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 8 van pentakels

Deze tarotkaart geeft aan dat het goed is om in september je doelen na te jagen, Leeuw. Dit kan met je job of studie te maken hebben. Zet je tanden in een nieuw project of een andere baan, het is maar net wat jij voor ogen hebt. Wanneer jij je ervoor inzet en er volledig voor gaat, kan het niet anders dan een groot succes worden. Keep focus. Verder is deze maand geschikt om een cursus of opleiding te gaan volgen, waarbij je je skills verder verbetert. Dit kan een positieve impact hebben op je toekomstige loopbaan en het helpt je verder te groeien en te ontwikkelen. Je doet het in ieder geval niet voor niets.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Maagd Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: XIX De Zon 

Deze tarotkaart voorspelt een positieve maand september, waarin er meer dan voldoende ruimte is voor plezier, ontspanning en creativiteit. Het is belangrijk dat je hier tijd voor vrijmaakt, zeker wanneer het druk is op je werk. Je kunt als ijverige Maagd de neiging hebben om steeds maar door te blijven gaan en dat is je grootste valkuil. Wanneer je niet af en toe pas op de plaats maakt en relaxt, ga je gegarandeerd over je grenzen heen en dat is echt niet nodig. Voorkom dat door inspanning af te wisselen met ontspanning en vooral lekker te genieten. Van je vrije tijd, vrienden of familie, dan wordt dit een supertoffe maand voor je.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Weegschaal Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 6 van pentakels

Het is voor jou vaak moeilijk om de juiste balans te vinden als Weegschaal en precies dat wordt je grootste uitdaging in september. Waak ervoor dat je niet alleen maar geeft en dat je ook ontvangt. Dat houdt je in balans en zorgt ervoor dat je jezelf niet op de achtergrond plaatst of uitput. Probeer het niet altijd goed te doen voor anderen, kom ook eens op voor je eigen belangen. Zeg een keer nee wanneer iets je niet aanstaat of neem zelf het initiatief. Dat helpt je je leven meer naar jouw wensen vorm te geven en dat maakt het een stuk prettiger. Gun jezelf dat deze maand, vind jezelf dat waard.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Schorpioen Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 10 van pentakels

Deze tarotkaart geeft aan dat je familie of gezin centraal staat in september. Er kunnen ontwikkelingen zijn of er moet het een en ander geregeld worden, het houd je in ieder geval flink bezig. Dat maakt deze maand extra druk, aangezien je daarnaast ook nog een job of studie hebt. Het is belangrijk dat het je niet boven het hoofd groeit. Dat kun je doen door op tijd je grenzen aan te geven of hulp te vragen. Niet alles is jouw verantwoordelijkheid en daar mag je je meer bewust van worden. Verder geeft deze kaart positieve ontwikkelingen aan op het gebied van geld. Wellicht krijg je meer loon of is er een ander extraatje te verwachten.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Boogschutter Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 8 van bokalen

Deze tarotkaart geeft een afronding of afscheid aan, Boogschutter. Dit kan met je job te maken hebben, of met een relatie of vriendschap. Laat deze maand los wat niet meer bij je past en durf verder te gaan. Blijf niet langer in het verleden hangen en richt je blik op de toekomst. Je hebt genoeg kennis en ervaring opgedaan om verder te kunnen. Je mag vertrouwen op jezelf en je vaardigheden, je hebt namelijk heel veel geleerd de afgelopen tijd. Het is juist voor jou heel erg goed om een doel na te jagen, dat heb je nodig. Zorg ervoor dat je iets vindt, waar je enthousiast van wordt en ga daar voor de volle honderd procent voor.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Steenbok Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 7 van staven 

Deze tarotkaart geeft aan, dat je het jezelf deze maand heel moeilijk kunt maken. Je ziet namelijk al snel beren op de weg, ook wanneer deze er niet zijn. Blijf bij de feiten en zoveel mogelijk in het hier en nu, dan kunnen je gedachten niet met je aan de haal gaan. Voel je je onrustig, zorg dan voor een fysieke uitlaatklep. Ga wandelen, fietsen of sporten. Het is belangrijk dat je lichamelijk ontspant, zodat je uit je hoofd komt. Verder mag je minder streng zijn voor jezelf. Soms leg je de lat te hoog en dat zorgt voor een vervelend gevoel. Geef jezelf liever een keer een compliment, want dat verdien je zeker.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Waterman Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: XIII De Dood

Allereerst, deze tarotkaart kondigt nooit een sterfgeval aan. Alle afbeeldingen op tarotkaarten zijn symbolisch bedoeld. Dit betekent voor jou als Waterman dat er in september veranderingen op komst zijn. Geen plotselinge veranderingen, maar ontwikkelingen die je al langer ziet aankomen. Deze gaan nu hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden. Daarbij is het belangrijk dat je het oude durft los te laten, zodat je ruimte maakt voor het nieuwe. Dit kan een moeizaam en pittig proces zijn, dat het nodige van je vergt. Toch is het noodzakelijk voor je, om hier doorheen te gaan. Wees extra lief voor jezelf en gun jezelf de tijd. Vanaf dat moment wordt het alleen maar beter, durf daarop te vertrouwen.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Vissen Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Tarotkaart: 4 van pentakels

Je kunt het deze maand lastig vinden om los te laten, Vissen. Deze tarotkaart geeft aan dat je iets krampachtig vasthoudt. Dat kan een job zijn, een relatie of een andere specifieke situatie. De vraag is of je hier werkelijk happy mee bent of dat je alleen bang bent voor het onbekende. Is dit laatste het geval, dan kun je hier iets aan veranderen. Probeer je bewust te worden, waar je precies bang voor bent en kijk hoe je dat positief kunt aanpakken. Zolang je dicht bij jezelf blijft en durft te vertrouwen op je eigen kracht, kan er niet veel misgaan. Dan kun je er eigenlijk alleen maar beter van worden. Durf daarin stappen te zetten.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Wil je iedere week op de hoogte blijven van de tarot en dat combineren met een overzichtelijke agenda? Bestel dan de Tarotagenda 2022 van astrologe Esther van Heerebeek en krijg steeds opnieuw inzicht in jouw jaar. Bestel nog de hele maand september met korting! De Tarotagenda 2022 is verkrijgbaar in twee formaten. Een groot, overzichtelijk A4-formaat en in een kleiner, handzaam A5-formaat. Klik hier voor de Tarotagenda in A4 formaat en klik hier voor de Tarotagenda in A5 formaat.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF