fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand oktober?

Ram 21-3 t/m 20-4

Afbeelding1 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: IX De Heremiet

Laat je deze maand minder beïnvloeden door het nieuws en de mensen om je heen. Durf te vertrouwen op je eigen waarheid, luister naar je innerlijke stem en volg dat pad. Daar zal je je veel happier bij voelen. Verder is het aan te raden regelmatig tijd voor jezelf te nemen. Dit heb je nodig om alles wat er gebeurt op een rijtje te zetten en te verwerken. Mediteren, yoga of mindfullness kan daarbij helpen. Zorg dat je weer lekker in je vel komt te zitten en dat je innerlijke onrust verdwijnt. Dit kun je ook bereiken door je te omringen met fijne mensen en tijd te besteden aan je hobby’s.

Stier 21-4 t/m 20-5

Afbeelding2 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: VIII Gerechtigheid

Voor sommige Stieren kan het zijn, dat er in oktober een rechtszaak speelt of dat er iets gebeurt dat met rechtvaardigheid te maken heeft. Het is belangrijk dat je bij je standpunt blijft en niet moedeloos wordt. Spreek je geduld aan en blijf jezelf hoe dan ook trouw, dat is essentieel. Verder is het goed om eerlijk naar jezelf, je gedachten en je emoties te kijken deze maand. Op die manier blijf je contact houden met jezelf en van daaruit kun je eerlijke en zuivere stappen zetten en beslissingen nemen. Gebruik niet alleen je verstand bij keuzes en beslissingen, neem ook je gevoel daarin mee. Dan komt het in oktober helemaal goed.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Afbeelding3 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: V De Hogepriester

Het is deze maand tijd je uit te spreken, Tweelingen. Heb je iets op je hart, deel dit dan. Het zal niet alleen een opluchting voor je zijn, voor anderen wordt het meteen duidelijk waar je staat. Durf voor jezelf en je waarden en normen op te komen. Dat geldt niet alleen op je werk, dit speelt eveneens in je privéleven. Je doet jezelf een groot plezier door niet meer te zwijgen. Verder is dit een prima maand om te studeren, een cursus of workshop te volgen of je met spiritualiteit bezig te houden. Het helpt je nog meer inzichten te verwerven waar je je voordeel mee kunt doen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Afbeelding4 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: 10 van zwaarden

Het einde van een fase is aangebroken, Kreeft. Het kost je meestal moeite om iets los te laten, maar precies dat wordt in oktober van je gevraagd. Zet bewust een streep onder de situatie, fase of relatie. Dit helpt je namelijk bij het proces van loslaten en tegelijkertijd maak je ruimte voor iets nieuws. Erover blijven piekeren heeft sowieso weinig zin, dat legt je alleen maar lam. Zet alles nog eens duidelijk voor jezelf op een rijtje, kijk wat je ervan geleerd hebt en zet er dan een streep onder. Dit lucht ontzettend op en schept heel veel duidelijkheid. Hier word je voor beloond, want daarna mag je rekenen op mooie nieuwe ontwikkelingen.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Afbeelding5 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: III Keizerin

Je gevoel, emoties en creativiteit mogen deze maand meer de ruimte krijgen, Leeuw. Op de een of andere manier is dat op de achtergrond geraakt en dat is jammer. Je haalt er namelijk heel veel plezier en voldoening uit, wanneer je hier weer ruimte voor schept. Pak een oude hobby op of start met een nieuwe, waar je je ziel en zaligheid in kwijt kunt! In je relatie en vriendschappen mag het eveneens wat minder zakelijk of rationeel zijn. Toon vaker je hartelijkheid en warme persoonlijkheid, zoals alleen jij dat kunt en durf te laten zien hoe je je voelt. Hiermee versterk je de verbinding en ontstaat er meer diepgang.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Afbeelding6 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: Ridder van Staven

Voor single Maagden ziet deze kaart er top uit. De kans dat je iemand ontmoet waar je hart van in vuur en vlam raakt, is groot. Heb je al een relatie, dan krijgt je seksleven een fikse boost. Plots keert de passie weer terug. Verder komt er iets nieuws op je pad waar je enthousiast over raakt. Dit kan een ontmoeting zijn, maar ook een project, een baan of hobby. Wat het ook is, je twijfelt er niet lang over en je duikt er meteen bovenop. Dit is natuurlijk begrijpelijk, zolang je niet te veel energie verspilt. De boog kan namelijk niet altijd gespannen zijn, zorg dat je wat dat betreft in balans blijft.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Afbeelding7 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: 4 van staven

Veel Weegschalen zijn jarig in oktober en deze tarotkaart geeft aan, dat het nu eens echt gevierd mag worden. Zeker wanneer het afgelopen jaar een beetje langs je heen is gegaan. Deze kaart is een uitnodiging je leven wat vaker te vieren op meerdere fronten. Omring je met mensen waar je happy van wordt en mee kunt lachen en neem niet alles te serieus. Have fun! Daarnaast geeft deze kaart aan, dat je in oktober een mooi resultaat bereikt of een succes boekt. Ook dat mag aandacht krijgen, je hebt er waarschijnlijk keihard voor gewerkt en dan mag je jezelf best in het zonnetje zetten.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Afbeelding8 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: 6 van bokalen

Deze tarotkaart geeft aan, dat je in oktober regelmatig met je verleden bezig bent. Je hebt er vaker herinneringen over of je ontmoet een ex of een ander persoon van vroeger. Dit roept het een en ander bij je op, soms fijne dingen en soms niet. In dit laatste geval krijg je de kans om het alsnog te verwerken. Het komt niet voor niets nu op je pad. Heb je daar hulp bij nodig, schroom dan niet om die in te schakelen. Durf je partner of goede vriend(in) in vertrouwen te nemen, dat kan eveneens ontzettend helpen. Ben deze maand lief voor jezelf en leg de lat niet te hoog. Dan doe je jezelf een heel groot plezier.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Afbeelding9 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: 5 van bokalen

Je kunt deze maand een beetje somber zijn, Boogschutter. Misschien is er een duidelijke reden voor, misschien ook niet. Eigenlijk past dat niet bij jouw optimistische aard en daardoor heb je er extra veel last van. Deze kaart adviseert je je niet af te sluiten. Deel je zorgen met iemand, je hoeft het niet alleen te dragen. Focus je daarnaast op mensen, situaties en dingen die wel positief zijn. Wanneer de figuur op de kaart zich om zou draaien, zou hij de twee bokalen zien die nog rechtop staan. Dat advies geldt ook voor jou. Dit helpt je langzaam maar zeker weer uit je dip te komen en voorzichtig weer te gaan genieten.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Afbeelding10 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: Koningin van bokalen

Je gevoelens en emoties mogen deze maand je aandacht krijgen, Steenbok. Je hebt de neiging zakelijk en verstandelijk in het leven te staan en dat is prima. Alleen is dat soms niet voldoende en spelen gevoelens en emoties op, die je beter niet kunt negeren. Maak daarom deze maand tijd vrij voor meditatie of spiritualiteit. Het helpt je in balans te komen en inzichten te verwerven. Dat heb je nodig om je gevoelens en emoties te kunnen plaatsen en verwerken. Daarnaast is het sowieso aan te raden in oktober goed voor jezelf te zorgen. Niet alleen op gevoelsvlak, ook wat betreft energielevel en je gezondheid. Zet jezelf positief centraal.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Afbeelding11 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: Koning van staven

Na een paar hectische maanden, heb je nu voor het eerst het gevoel je leven weer onder controle te hebben. Dat je zelf de leiding en het heft in handen hebt. Dat je niet meer meegesleurd wordt door anderen of een situatie waar je zelf niet voor gekozen hebt en dat is superfijn. Zet dat in oktober door. Zorg dat je je doelen helder hebt en ga ervoor. Je hebt nu voldoende energie en zelfvertrouwen om ervoor te gaan. Volg je eigen pad en luister naar je intuïtie die nu ijzersterk is. Wanneer je dat durft te doen, kun je prachtige stappen zetten en resultaten bereiken, dus het is absoluut de moeite waard.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Afbeelding12 Jouw tarot horoscoop voor de maand oktober

Tarotkaart: 2 van pentakels

Balans vinden en behouden wordt jouw thema in oktober, Vissen. Er gebeurt deze maand het nodige en dan is het goed dat je alle balletjes op een goede manier omhoog weet te houden, zonder dat het ten koste gaat van jezelf of je energielevel. Ben je hier bewust van en onderneem actie wanneer dat nodig is. Verder is het mogelijk dat je een nieuwe kans aangeboden krijgt. Dit kan met je job of iets anders te maken hebben. Beslis niet te snel, neem je tijd om te onderzoeken of het bij je past en of je er tijd voor hebt. Dan kun je daarna een weloverwogen keuze maken.

Wil je iedere week op de hoogte blijven van de tarot en dat combineren met een overzichtelijke agenda? Bestel dan de Tarotagenda 2022 van astrologe Esther van Heerebeek en krijg steeds opnieuw inzicht in jouw jaar. De Tarotagenda 2022 is verkrijgbaar in twee formaten. Een groot, overzichtelijk A4-formaat en in een kleiner, handzaam A5-formaat. Alle info vind je hier: Tarotagenda A4 formaat. Tarotagenda A5 formaat.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF