fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand november

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand november?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarot horoscoop

Tarotkaart: 9 van Pentakels

Je krijgt in november de kans om meer met je talenten te gaan doen, Ram. De tijd van onzeker zijn over jezelf of je talenten, mag nu echt voorbij zijn. Wanneer je jezelf durft te presenteren en vol vertrouwen te laten zien, belooft deze tarotkaart deze maand succes. Durf er dus volledig voor te gaan, wanneer mooie kansen zich voordoen. Financieel ziet het er eveneens positief voor je uit in november. Misschien heb je goed gespaard of ontvang je iets extra’s. Je mag jezelf dan best een keer iets gunnen, zeker wanneer je dat al lang niet meer gedaan hebt. Soms moet je jezelf gewoon even verwennen, puur omdat je dat verdient.

Stier 21-4 t/m 20-5

tarot horoscoop

Tarotkaart: 5 van Pentakels

Dit kan een uitdagende maand voor je worden, Stier. Het is belangrijk dat je jezelf daarbij niet in de kou zet. Heb je het moeilijk of weet je geen oplossing voor iets, durf dan hulp of steun te vragen. Je staat er namelijk niet alleen voor. Je hebt zat lieve mensen om je heen, die er voor je willen zijn. Het is dan wel essentieel dat je dit laat merken. Deze tarotkaart vraagt je ook op je financiën te letten deze maand. De kans dat je voor onverwachte kosten komt te staan of te maken krijgt met een tegenvaller is groot en daar kun je maar beter op voorbereid zijn.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

tarot horoscoop

Tarotkaart: Ridder van Pentakels

Na een tijd van hard werken en hier en daar zaadjes planten, is het goed om deze maand te onderzoeken hoe je verder wilt. Niet alleen wat betreft je werk of studie, ook je persoonlijke relaties. Vraag jezelf af waar je werkelijk happy van wordt, waar je energie van krijgt. Durf daar dan voor de volle honderd procent voor te kiezen. Laat daarbij los wat niet meer past. Niet gemakkelijk misschien, maar noodzakelijk om ruimte te maken in je leven voor de dingen en mensen die er werkelijk toe doen. Neem hier je tijd voor, het is belangrijk. Het gaat je op positieve wijze

Kreeft 22-6 t/m 22-7

tarot horoscoop

Tarotkaart: VIII Gerechtigheid

De kans is groot dat je in november voor een aantal belangrijke keuzes en beslissingen komt te staan, Kreeft. Het is dan belangrijk dat je niet aan de haal gaat met je emoties of je alleen door je gevoel laat leiden. Bekijk de kwesties van een zekere afstand, zodat je er objectief over kunt oordelen. Dan is de kans veel groter dat je de juiste beslissingen neemt. Trek je verder terug uit problemen of situaties die niet van jou zijn of waar jij niet verantwoordelijk voor bent. Dit put je namelijk onnodig uit en dat is jammer. Kom meer op voor jezelf en je eigen belangen deze maand.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

tarot horoscoop

Tarotkaart: XV De Duivel

Deze tarotkaart geeft aan, dat je deze maand oude patronen en overtuigingen los mag gaan laten. Deze beperken je namelijk in je persoonlijke groei. Ook maakt het je leven onnodig zwaar. Je hoeft niet iets te doen omdat je het altijd zo gedaan hebt. Durf juist uit je comfort zone te treden, dan kunnen er fantastische nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen ontstaan. Verder geeft deze kaart aan, dat je deze maand wat vaker uit de band mag springen. Als Leeuw houd je van uitgaan, genieten en lol trappen. Met humor de boel relativeren. Maak hier in november extra tijd voor vrij, daar laad je namelijk positief van op.

Maagd 24-8 t/m 22-9

tarot horoscoop

Tarotkaart: Ridder van Kelken

Je relatie en je sociale contacten mogen wat meer aandacht krijgen in november, Maagd. Je bent door drukte vaak afwezig of alleen mentaal aanwezig geweest. Je mag je als het ware weer wat meer gevoelsmatig gaan verbinden met iedereen. Deel je gevoelens met je lief of een goede vriend(in). Bespreek wat je bezighoudt en luister daarbij ook naar de ander. Dan krijgen je contacten weer meer diepgang en zin. Ben je single en heb je iemand op het oog? Durf dan het eerste contact te leggen. De kans dat gevoelens wederzijds zijn, is namelijk groot. Probeer je verlegenheid en onzekerheid opzij te zetten of te negeren.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

tarot horoscoop

Tarotkaart: 5 van Kelken

Je hebt deze maand de neiging om alles somber in te zien, Weegschaal. Het maakt daarbij niet uit of dit op feiten is gebaseerd of niet. Precies daarin ligt de oplossing. Onderzoek wat werkelijk een reden tot klagen is en wat niet. De kans is groot dat je tot de conclusie komt, dat er nog genoeg is om blij mee te zijn. Een fijne relatie bijvoorbeeld of goede vrienden en familie waar je altijd terecht kunt. Laat het verleden voor wat het is, daar kun je toch niets meer aan veranderen. Richt je op je toekomst en focus je op alle dingen die je graag in je leven wilt zien. Daar word je weer happy van.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

tarot horoscoop

Tarotkaart: 3 van Staven

Wat er de afgelopen maanden ook geweest of gebeurd is, het is deze maand de bedoeling dat je je blik op de toekomst richt. Zorg dat je hebt geleerd van je verleden en eventuele fouten die je hebt gemaakt. Daar word je alleen maar sterker van en het geeft je inzicht in wat je niet (meer) wilt. Het is belangrijk dat je deze maand voor jezelf helder krijgt, wat je voor jezelf wenst de komende maanden. Een andere job, een vakantie of een nieuwe relatie? Misschien een cursus of workshop volgen? Ontdek waar je echt enthousiast van wordt en ga alvast de eerste stappen daarnaartoe zetten.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

tarot horoscoop

Tarotkaart: 7 van Staven

Je kunt ontzettend onrustig zijn in november, Boogschutter. Soms lijkt het alsof je een innerlijke strijd voert en waarschijnlijk is dat ook zo. Het kan helpen tijd alleen door te brengen en deze gevoelens te onderzoeken. Dat is de enige manier om daar helderheid in te krijgen. Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in het waarom van je onrust, want dan kun je ook stappen zetten om dit te veranderen. Of jezelf geven waar je behoefte aan hebt. Dat maakt dit een uitstekende maand voor zelfreflectie of het inschakelen van hulp op het therapeutische of psychologische vlak. Een dagboek bijhouden, kan eveneens zeer behulpzaam zijn.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

tarot horoscoop

Tarotkaart: 7 van Kelken

Het is deze maand belangrijk, dat je je eigen gevoel volgt, Steenbok. Geloof niet alles wat je hoort en laat je vooral niet beïnvloeden door wat anderen zeggen. Dan kom je van een koude kermis thuis. Het volgen van je eigen gevoel, je eigen mening en waarheid is essentieel, om je op het juiste pad te brengen en te houden. Een relatie of vriendschap kan je deze maand in verwarring brengen. Neem de tijd om hierover na te denken en inzicht in te krijgen. Ga dan pas het gesprek aan. Dan is de kans het grootst dat er een goede oplossing gevonden kan worden.

Waterman 21-1 t/m 19-2

tarot horoscoop

Tarotkaart: Koningin van Kelken

Je krijgt in november steeds meer interesse in spiritualiteit, Waterman. Of onderwerpen zoals yoga, meditatie, astrologie of tarot. Je wilt er graag meer over weten en wellicht ga je hier boeken over lezen of een (online) cursus in volgen. Heb je hier interesse in, dan is het zeker aan te raden dat te doen. Het helpt je bij je persoonlijke groei en ontwikkeling of het brengt je de rust en ontspanning waar je zo naar hunkert. Durf daarin wat vaker voor jezelf en je eigen behoeftes te kiezen, zonder je schuldig te voelen. Zorg deze maand extra goed voor jezelf, dat mag nu echt eens je eerste prioriteit zijn.

Vissen 20-2 t/m 20-3

tarot horoscoop

Tarotkaart: 0 De Dwaas

Er lijkt in november een nieuw begin te zijn of een nieuwe fase in je leven aan te breken, Vissen. Misschien ga je verhuizen, start je met een nieuwe job of kom je als single een spannende lover tegen. Voor iedere Vissen pakt dit natuurlijk anders uit. Je krijgt in ieder geval de mogelijkheid om een nieuwe start te maken. Vertrouw daarbij op jezelf en in je eigen talenten, kennis en ervaring. Daar kun je op bouwen, wat er ook voor je in het verschiet ligt. Deze kaart wijst meestal op positieve ontwikkelingen, mits je zelf de benodigde stappen zet en je intuïtie niet negeert.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF