fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand mei?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Page van pentakels

Afbeelding1 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

Het lijkt erop dat je in mei een mooie nieuwe kans aangeboden krijgt, Ram. Of een mogelijkheid om iets anders te doen of aan te pakken. Als vuurteken ben je geneigd snel en impulsief te reageren, maar dat is niet aan te raden. Neem je tijd en onderzoek wat je het beste kunt doen. Praat er met anderen over en beslis dan pas wat je doet. Dan is de kans veel groter dat je geen spijt krijgt van je beslissing. Verder is het goed om je financiën eens op een rijtje te zetten deze maand. Dan weet je precies wat je te besteden hebt en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 7 van kelken

Afbeelding2 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei 

Het kost je in mei vaak moeite om bij de les te blijven, Stier. Je bent vaak in gedachten en je verliest snel focus. Daardoor ontgaat je nogal eens wat. Normaal gesproken ben je praktisch ingesteld en voer je je werk nauwgezet uit en precies dat lukt deze maand niet zo goed. Het is misschien goed eens na te gaan waar je steeds over nadenkt en waardoor je afdwaalt met je gedachten. Het is aan te raden daar serieus naar te kijken en het op te lossen. Zorg er verder voor dat je goed geaard blijft. Breng tijd door in de tuin of de natuur, zodat je beter in staat bent om in het hier en nu te zijn en daarvan te genieten.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 9 van staven

Afbeelding3 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

Houd deze maand vast aan je plannen, doelen en ideeën, Tweelingen. Ook al wordt het je soms moeilijk gemaakt, zet door. Des te groter is de beloning en het succes wanneer je het bereikt hebt. Je hebt pittige tijden achter de rug en dat heeft zijn sporen nagelaten. Je kunt moe zijn of minder gemotiveerd. Toch mag je echt trots zijn op wat je hebt bereikt en dat je nog steeds staat. Zie het als een ervaring, een les die je hebt mogen leren en waar je alleen maar sterker van bent geworden. Dat helpt je om deze maand positief te blijven en terecht trots op jezelf te zijn. Je bent namelijk veel sterker dan je misschien dacht.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 8 van kelken

Afbeelding4 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

De kans is groot dat je in mei een hoofdstuk in je leven afsluit en verder gaat naar het volgende. Er komt een moment dat je voelt dat de tijd rijp is, ook al weet je niet hoe het verder zal gaan verlopen. Durf op je gevoel en jezelf te vertrouwen en zet deze stap, het zal een hele opluchting zijn. Sta daarna open voor interessante nieuwe kansen en mogelijkheden die op je pad komen. Dit kan met je job, je relatie of een vriendschap te maken hebben. Ben je single, dan is de kans op een ontmoeting groot en juist daarom is het van belang dat je een streep zet onder het verleden. Anders wordt dit belemmerd.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 7 van staven

Afbeelding5 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

In de maand mei kun je geregeld in strijd zijn met jezelf, Leeuw. Je ervaart een innerlijke onrust of je vecht tegen iets, wat er in werkelijkheid niet is. Alleen door de feiten te checken, kom je daarachter. Het is hoe dan ook van belang, dat je tot rust komt. Vooral innerlijke rust en kalmte heb je nodig. Kijk hoe je dat kunt bereiken. Yoga, meditatie of tijd alleen doorbrengen in de natuur kan helpen. Zoek daarin vooral je eigen weg. Misschien helpt het om je gedachten en gevoelens op papier te zetten of praat erover met iemand die je vertrouwt. Dit helpt je positief verder en het kan zorgen voor bijzondere nieuwe inzichten.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: XX Het Oordeel

Afbeelding6 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

In mei kom je voor een belangrijke keuze te staan, Maagd. Of misschien zelfs meerdere! Dit kan met je job, je relatie, je gezondheid of een aankoop te maken hebben. De vraag is wat je werkelijk wilt. Niet wat anderen het beste voor je vinden of wat rationeel gezien het beste lijkt. Daar ligt namelijk de valkuil. Er wordt soulsearching van je gevraagd, zodat je een beslissing gaat nemen die vanuit je gevoel komt, vanuit je ware zelf. Blijf je vasthouden aan wat wenselijk is, dan word je er waarschijnlijk niet happy van. Ben minder kritisch en oordelend naar jezelf toe en durf deze maand op alle vlakken voor jezelf en jouw wensen te kiezen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: XVIII De Maan

Afbeelding7 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

De kans is groot dat je deze maand regelmatig vervalt in je eeuwige valkuil: twijfel! Niet kunnen kiezen, geen beslissing kunnen maken. Dat maakt je erg onrustig en het zorgt ervoor dat je niet verder komt. Dat je blijft hangen in een situatie. Deze kaart geeft aan dat je erg onzeker kunt worden hierdoor en dat is niet fijn. De twijfels blijven, wanneer je alleen mentaal handelt. Ben niet bang om je gevoel en intuïtie bij je beslissingen te betrekken, want daar ligt de oplossing. Wanneer je dat pad durft te bewandelen, zit je er niet snel naast. En zo wel, dan ben je in ieder geval trouw gebleven aan jezelf en dat is het belangrijkst.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 4 van zwaarden

Afbeelding8 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

Het is in mei tijd om een time-out te nemen, Schorpioen. Zeker wanneer je niet fit bent of het gevoel hebt bij te moeten tanken. Ben je ziek geweest, dan is het zeker een must dat je de tijd neemt voor herstel. Zit je met een onoplosbaar probleem of kwestie, dan is het zaak dat je er afstand van neemt. Zodat je rustig de tijd kunt nemen om erover na te denken en alles voor jezelf op een rijtje kan zetten. Dat kan alleen wanneer je uit de situatie stapt en er op een afstand naar kijkt. Dat levert vaak nieuwe inzichten op. Zorg voor een duidelijke structuur en routine in je dagelijkse leven, dat helpt je om sneller te herstellen.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: Ridder van pentakels

Afbeelding9 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei 

Je hebt de laatste tijd erg hard gewerkt, Boogschutter. Gelukkig heeft je dat ook zeker iets opgeleverd. Dat kan succes zijn, meer vertrouwen in jezelf en je talenten, kennis en vaardigheden, of meer geld. Wat het ook is, deze maand mag je het wat rustiger aandoen en voor jezelf onderzoeken hoe je verder wilt gaan. Wil je op dezelfde voet verder of kies je liever voor een andere weg of aanpak. Neem de tijd hiervoor, want hoe meer inzicht je hierin krijgt, hoe beter je vervolgstappen uit zullen pakken. Als vuurteken ben je geneigd enthousiast en spontaan te handelen, maar dat kun je nu beter niet doen. Het gaat nu om de lange termijn, niet de korte.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: Aas van pentakels

Afbeelding10 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei 

Azen kaarten geven altijd nieuwe kansen en mogelijkheden aan, Steenbok. Omdat dit de Aas van Pentakels betreft, gaat het voor jou in de maand mei om concrete zaken. Denk hierbij aan een nieuw project, een andere job of geld dat je aangeboden krijgt. Wat het ook is, het is aan jou om het aan te pakken of niet. Houd sowieso ogen en oren goed geopend, zodat de kans niet aan je voorbijgaat of dat een ander er eerder bij is dan jij. Check daarnaast bij jezelf of je het echt wilt en bij je past. Het is een kans, geen verplichting. Alleen wanneer je er op wat voor wijze dan ook beter van wordt, heeft het zin.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 2 van zwaarden

Afbeelding11 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

Je kunt deze maand in strijd zijn met je gevoel en verstand, Waterman. Je gedachten zeggen het één, je gevoelens het ander en dit maakt je onrustig en onzeker. Deze kaart vraagt je jezelf in mei regelmatig even terug te trekken, zodat je meer tot jezelf kunt komen. Even helemaal alleen zijn en de blik naar binnen te richten. De stilte in jezelf op te zoeken. Dat kan met yoga, meditatie of mindfull bezig zijn. Doe wat bij jou past. Hierdoor schep je weer orde in je innerlijke chaos. Maak daarom liever geen belangrijke beslissingen, totdat je jezelf dit hebt gegund. Dan weet je namelijk veel beter wat te doen en is het een stuk duidelijker voor je.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Page van kelken

Afbeelding12 Jouw tarot horoscoop voor de maand mei

Als sensitief teken, ben je heel gevoelig en heb je een ijzersterke intuïtie, Vissen. Deze tarotkaart nodigt je uit, daar in mei (weer) veel meer mee te gaan doen. Misschien heb je het de laatste tijd onbewust genegeerd of naast je neergelegd. Wat de reden ook is, nu mag je het weer gaan oppakken. Heb je interesse in spirituele onderwerpen, schenk daar dan aandacht aan. Voel je dat er iets niet in de haak is, geloof dat dan en onderneem actie. Heb je behoefte om vaker te mediteren of intuïtief te tekenen of schilderen, geef daar dan gehoor aan. Dan kan dit een hele bijzondere maand voor je worden, waarin je veel bijzondere dingen ontdekt.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op vrijdag 28 mei a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Schrijf je hier in!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF