fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand maart

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand maart?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart:  9 van zwaarden

tarot horoscoop

Deze kaart geeft aan, dat je je in maart behoorlijk zorgen maakt, er zelfs misschien wakker van ligt. Deze kaart adviseert je deze maand anders om te gaan met je problemen. Het is belangrijk dat je alles voor goed voor jezelf op een rijtje zet en er dan objectief naar kijkt. Wat is reëel en wat niet. Wat speelt alleen in je gedachten en wat is er werkelijk aan de hand? Durf dan beslissingen te nemen en knopen door te hakken, dat gaat je namelijk heel veel rust en opluchting geven. Gelukkig ben je van nature zeer daadkrachtig en ben je niet bang te doen wat moet gebeuren. Precies dat zorgt ervoor dat je deze maand schoon schip kunt maken en ruimte gaat creëren voor een frisse nieuwe start. Op welk vlak dan ook.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 6 van staven

tarot horoscoop

Dit kan een zeer succesvolle maand voor je worden, Stier. Zeker wanneer je al een tijdje met iets bezig bent en wacht op resultaten. De kans is groot dat dit deze maand goed gaat komen. Je wordt deze maand in ieder geval opgemerkt. Misschien door collega’s of een leidinggevende, vanwege je inzet of goede werk dat je verzet. Dat kan ook voor jou als single gelden. Begeef je je op de datingmarkt, dan word je niet snel over het hoofd gezien. Dit kan leiden tot een spannende ontmoeting. Ga deze maand voor wat je wilt en waar je naar verlangt. De kans is groot dat je de wind in de rug hebt en dat je successen boekt en daar mag je trots op zijn en van genieten. Je hebt er namelijk keihard voor gewerkt en en het dus verdiend.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Ridder van pentakels

tarot horoscoop

Je hebt de laatste tijd hard gewerkt en dat heeft z’n vruchten afgeworpen, Tweelingen. Deze kaart vraagt je in maart na te denken over hoe je nu precies verder wilt. Wat heb je tot nu toe bereikt en hoe wil je dat voortzetten? Serieuze vragen waar je de tijd voor mag nemen. Je kunt als luchtteken snel en impulsief zijn, maar dat kun je nu beter niet doen. Neem je tijd en maak een realistische planning. Een planning waarbij ook ruimte overblijft voor fun en ontspanning, naast je job of studie. Dan kun je een mooie basis neerleggen voor de komende maanden. Dit is ook een prima maand voor jou, om je te buigen over je financiën en te checken hoe het daarmee gesteld is. Pas hier en daar wat aan wanneer dat nodig is.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: Koning van staven

tarot horoscoop

Het is van belang dat je in maart de leiding en de controle terugpakt over je leven, Kreeft. Je hebt je de afgelopen maanden misschien laten leven, ook omdat het niet anders kon. Nu mag dat gaan veranderen. Kijk wat jij deze maand graag wilt doen en bereiken. Welke mensen wil je zien en hoe wil jij je dagen indelen? Waar wil je tijd aan besteden en niet? Heb je antwoorden op deze vragen gekregen, kom dan in actie. Al is het een klein stapje, maak een begin. Dan kun je je leven steeds meer naar eigen wens inrichten. Valt je oog op iemand, durf hem of haar dan aan te spreken, zet je verlegenheid opzij. Wil je een nieuwe job of uitdaging, ga er dan voor. Deze maand biedt je toffe kansen, die jij alleen nog hoeft te grijpen! 

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 6 van zwaarden

tarot horoscoop

Deze kaart geeft aan, dat je in maart in rustiger vaarwater terecht komt, Leeuw. Dat kan met je job, studie of privéleven te maken hebben. Is dit iets waar je naar snakt, zorg dan zelf voor de nodige stappen. Maak keuzes en beslissingen die ervoor zorgen, dat er meer rust in je leven komt. Misschien moet je een knoop doorhakken of ergens mee stoppen. Het is aan jou. Deze kaart kan ook te maken hebben met een verhuizing of (korte) reis, in ieder geval een verandering van omgeving, wat je heel goed zal doen. Dit zorgt voor ruimte in je hoofd en nieuwe inspiratie. Krijg je die mogelijkheid, grijp het dan met beide handen aan. Wat het ook is of hoe het voor jou in maart ook gaat uitpakken, betere tijden lijken nu echt op komst te zijn.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 7 van bokalen

tarot horoscoop

Het kost je in maart soms heel veel moeite om je te focussen, Maagd. Je dwaalt regelmatig af met je gedachten en je bent er niet altijd bij. Van de ene kant is dat een prima ontwikkeling. Op deze manier kom je weer in contact met jezelf en wat er gevoelsmatig speelt. Het is goed om daar aandacht aan te schenken. Mediteren kan hier prima bij helpen. Wat job of studie betreft, kan het soms problemen opleveren. Je mist details of je behaalt de deadlines niet. Zorg dat je geconcentreerd bent wanneer dat echt nodig is, daarmee voorkom je vervelende issues. Blijf verder realistisch, streef liever geen idealen na die niet haalbaar zijn. Dat leidt alleen tot teleurstellingen. Check de feiten wanneer je iets belangrijks moet doen of ondertekenen, misleiding kan helaas aan de orde zijn deze maand.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 10 van bokalen

tarot horoscoop

Je hebt een ontzettende behoefte aan betere tijden, Weegschaal. Vaak denk je aan datgene wat je heel graag zou willen doen of bereiken. Helaas is de realiteit anders. Het is super wanneer je dagdroomt of nadenkt over je toekomst, maar vergeet niet dat niet alles meteen haalbaar is, daar is het de tijd jammer genoeg niet voor. Wanneer je je daar bewust van bent, kun je ook niet teleurgesteld worden. Behoed jezelf hiervoor. Deze kaart belooft gelukkig wel mooie momenten wat betreft je relatie of gezin. Je hebt het leuk samen, met fijne gesprekken en de nodige gezelligheid. Daar kun je uit putten, zeker wanneer je het af en toe niet ziet zitten. Besef wat er wel is en wie er voor je is in je leven, dan kun je overal een stuk beter mee dealen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: Aas van staven

tarot horoscoop

De maand maart staat voor jou in het teken van een nieuw begin, Schorpioen. Dat kan een nieuwe relatie zijn, maar ook een andere job of studie. Vaak brengt deze kaart nieuwe ideeën, inspiratie en kansen met zich mee en het is aan jou of je er iets mee wilt doen. Je hoeft ook niet met alles iets te doen, alleen datgene waar je enthousiast over bent. Dat heeft de beste kans van slagen. Heb je een vaste relatie, dan is de kans groot dat de passie terugkeert, zeker wanneer je relatie in een sleur was belandt. Denk deze maand niet teveel na, volg je impulsen en intuïtie. Dan weet je vanzelf wat te doen en wat de juiste keuze voor je is. Ga je er teveel over nadenken, dan ga je twijfelen en is de kans misschien alweer voorbij.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: VIII Gerechtigheid

tarot horoscoop 

Eerlijkheid en gerechtigheid speelt in maart een grote rol in je leven, Boogschutter. Misschien krijg je letterlijk met een rechtszaak te maken of vindt er eindelijk gerechtigheid plaats. Dan is dit natuurlijk een mooi vooruitzicht. Het kan ook betekenen dat je open en eerlijk naar een situatie moet kijken, voordat je een beslissing neemt of keuze maakt. Dat geldt met name voor situaties waar je emotioneel bij betrokken bent. Dan is het soms goed om afstand te nemen en er objectief naar te kijken. Het inschakelen van een adviseur of iemand die je vertrouwd, kan ook aan de orde zijn. Neem in ieder geval de tijd, dan kun je tot weloverwogen beslissingen komen die in je voordeel werken. Betrek deze maand zowel je gevoel als je verstand bij alles wat je doet. Zowel zakelijk als privé.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 2 van pentakels

tarot horoscoop 

Het is in maart van belang dat je wat speelser en luchtiger in het leven gaat staan, Steenbok. Het hoeft niet altijd moeilijk, zwaar of serieus te zijn. Maak regelmatig tijd vrij voor plezier en ontspanning. Daarnaast is de kans groot, dat er nieuwe mogelijkheden op je pad komen. Speel met deze mogelijkheden, onderzoek ze en weeg af wat bij je past en wat niet. Er kan nu beweging komen in bepaalde kwesties, zeker wanneer je daar zelf actie in onderneemt. Financieel kun je ook voor keuzes komen te staan, dan is het eveneens aan te raden, daar goed over na te denken. Wat wil je wel en niet en wat is er mogelijk. Hoe dan ook, dit kan een hele interessante maand voor je worden. Vergeet er vooral niet van te genieten!

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 10 van pentakels

tarot horoscoop

Deze tarotkaart geeft aan, dat je familie of gezin centraal staat in maart. Wellicht heb je de zorg over een familielid of valt er het een en ander te regelen binnen je gezin of familie. Hoe dan ook, je weet dat prima voor elkaar te boksen. Financieel ziet het er prima voor je uit. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om iets extra’s te doen of ergens in te investeren. Doe onderzoek en win eventueel advies in, dan kan het wel eens heel lucratief worden. Verder is het wel van belang, dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Je bent met zoveel dingen bezig, dat het boven je hoofd kan groeien. Focus je op wat prioriteit heeft en belangrijk voor je is, stel de rest even uit. Dan ben en blijf je gezond in balans.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Koning van zwaarden

tarot horoscoop

De tijd van afwachten en niks (kunnen) doen, lijkt in maart voorbij te zijn, Vissen. Deze kaart spoort je aan knopen door te hakken, keuzes te maken en beslissingen te nemen. Dit kan met je job of studie te maken hebben, maar ook met je relatie, een vriendschap of je gezondheid. Het gaat erom dat je niet meer de kat uit de boom kijkt, maar in actie komt. Dat is normaal gesproken niet jouw aard, maar in maart brengt je dat positief verder. Durf je gevoel en intuïtie te volgen, want die is ijzersterk. Wanneer je dat kunt koppelen aan initiatief en daadkracht, dan kan dit wel eens een zeer bijzondere en interessante maand voor je worden. Volg niet altijd een ander, durf op jezelf te vertrouwen. Dan kunnen er ook nieuwe wegen ontstaan, durf er dus voor te gaan.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op vrijdag 26 maart a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Schrijf je hier in!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF