fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Ben je benieuwd wat voor jou de voorspelling is voor deze maand? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koning van Staven

Het lijkt alsof je deze maand weer volledig tot bloei komt, Ram. Na een soort van winterslaap heb je zin om actief te zijn of iets nieuws te ondernemen. Je barst van de energie en je neemt zonder problemen initiatieven. Dit stelt je in staat om je gewenste doelen te bereiken, je gaat er voor de volle honderd procent voor. Dit is een vurige kaart en jouw sterrenbeeld behoort eveneens tot het element vuur. Dat maakt dat je goed in je vel zit in maart, maar wel moet opletten dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Zelfs toffe activiteiten en afspraken kunnen vermoeiend zijn, dus hou daar rekening mee.

Afbeelding1 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Page van Zwaarden

Reken deze maand op veel gesprekken, discussies en nieuwe informatie. Dat kan je soms overweldigen, dus neem je tijd om alles voor jezelf op een rijtje te zetten en te verwerken. De kans is aanwezig dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Dan is het zeer belangrijk dat je niet impulsief reageert. Neem ook dan de tijd om er goed over na te denken of hier advies over in te winnen. Op die manier maak je niet snel een verkeerde keuze. Spelen er issues in je relatie, blijf dan communiceren met elkaar en dat betekent ook luisteren naar je partner. Op die manier kunnen jullie tot een goede oplossing komen.

Afbeelding2 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 6 van Pentakels

Balans is voor jou in maart een belangrijk thema, Tweelingen. Zeker wanneer je afgelopen maand ziek of niet fit bent geweest, dan is het goed om niet te hard van stapel te lopen. Blijf luisteren naar de signalen van je lichaam en pak je rust wanneer je dat nodig hebt. Op die manier zorg je tenminste goed voor jezelf. Financieel kun je voor belangrijke keuzes komen te staan. Misschien wil je een dure aankoop doen of ontvang je juist geld. Volg niet alleen je gevoel hierin, ben vooral verstandig en vraag om advies wanneer je twijfelt. Dan kom je tenminste niet bedrogen uit of je haalt eruit wat erin zit.

Afbeelding3 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: I De Magiër

Deze maand kan een nieuwe fase in je leven zijn, Kreeft. Letterlijk door een verhuizing, of een nieuwe job of relatie. Het kan ook zijn dat je het zelf over een andere boeg wilt gooien. Een gezondere levensstijl of nieuwe persoonlijke doelen. Wat het ook is, deze tarotkaart vraagt je ervoor te gaan. Zeker wanneer je er enthousiast over bent en zin in hebt. Twijfel in dat geval niet langer en zet de eerste stap, dan volgt de rest vanzelf. Is er iets dat je graag anders ziet in je leven, weet dan, dat je zelf verantwoordelijk bent om daar iets aan te doen. Je hebt er alleen wat moed voor nodig.

Afbeelding4 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: Koning van Kelken

Ben je single, dan is de kans aanwezig dat je in maart een warme, vriendelijke en gevoelige persoon ontmoet. Misschien niet het meest avontuurlijke type, maar wel heel prettig. Geef het in ieder geval een kans, het is de moeite waard. Zelf zit je beter in je Leeuwenvel dan vorige maand. Gevoelsmatig heb je de boel onder controle en laat je je niet meer alle kanten op duwen. Ook op je werk is het een stuk rustiger en je hebt er veel meer plezier in. Er staat je in ieder geval een prettige maand te wachten, waarin je in je eigen tempo je ding kunt doen. Zowel zakelijk als privé.

Afbeelding5 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: Aas van Zwaarden

Ook deze maand is er voor jou een azen-kaart tevoorschijn gekomen. Misschien borduur je voort op het nieuwe begin dat in februari heeft plaatsgevonden of je krijgt nieuwe ideeën of inzichten deze maand. Het kan ook zijn dat je anders over iets gaat denken. Een persoon, kwestie of situatie. Wat het ook is, het is goed om hierbij stil te staan. Het kan er namelijk ook voor zorgen dat je een oplossing vindt voor een probleem waar je al langer mee worstelt. Hoe dan ook, dit is een positieve kaart waar je wel zelf iets mee moet doen. Het gaat niet vanzelf. Inzicht zonder handeling brengt namelijk geen verandering.

Afbeelding6 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: Koningin van Staven

Deze kaart moedigt je aan meer in jezelf te geloven, Weegschaal! Je kunt heel erg twijfelen aan jezelf of onzeker zijn, terwijl deze Koningin van Staven het tegenovergestelde beweert. Heb vertrouwen in jezelf, je talenten, kennis en mogelijkheden. Anderen zien het vaak wel, alleen jij niet en daar mag je in maart aan werken door je hier bewust van te worden en je overtuigingen over jezelf aan te passen. Daarnaast kan het zijn dat je deze maand meer interesse krijgt in spiritualiteit of dat je intuïtie sterker is dan anders. Wuif dat niet weg, durf ook daarop te vertrouwen. Je intuïtie heeft het beste met je voor.

Afbeelding7 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: Koning van Pentakels

Het lijkt erop dat je het in maart heel erg druk gaat krijgen, Schorpioen. Wellicht wordt het een stuk drukker op je werk of je trekt zelf van alles naar je toe. Zeker wanneer je ergens enthousiast over bent, pak je het een na het ander aan en kost het je moeite om het los te laten. Dan blijf je doorgaan, ook al ben je stiekem ontzettend moe. Probeer daar op te letten en daarin goed voor jezelf te zorgen. Deze kaart belooft wel toffe resultaten, dus je inzet wordt beloond. Dan is het natuurlijk ook fijn wanneer je daarvan kunt genieten, dus zorg dat je in balans blijft.

Afbeelding8 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: VII De Zegewagen

Als enthousiasteling heb je de neiging om overal meteen op te reageren of in te duiken wanneer dat van je gevraagd wordt. Deze tarotkaart vraagt je dat in maart juist niet te doen. Sta eerst even rustig stil bij datgene dat je wilt gaan doen of waar je voor gevraagd wordt. Past het bij je? Heb je er tijd voor? Heb je er überhaupt zin in? Beantwoord deze vragen eerst voor jezelf, voordat je in de startblokken gaat staan. Zorg ook dat het doel helder is, anders weet je totaal niet wat je te doen staat. Bezinning is deze maand het sleutelwoord. Ga pas op pad wanneer je zeker weet wat je te doen staat.

Afbeelding9 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 6 van Zwaarden

Na een turbulente tijd kom je nu eindelijk in rustiger vaarwater terecht, Steenbok. Misschien maak je zelf die keuze of het gebeurt gewoon door bepaalde omstandigheden. Dit wordt dus een maand om de balans op te maken voor jezelf. Wat heb je ervan geleerd en hoe kun je het in de toekomst beter voor jezelf doen. Het is goed om daarover na te denken, het helpt je om in de toekomst betere keuzes te maken of het in ieder geval anders te doen. Heb je deze maand ergens geen zin in of tijd voor, geef het dan aan. Wat dat betreft mag je wat meer en vaker je grenzen aangeven.

tarothoroscoop mei

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 7 van Pentakels

Het is in maart goed om stil te staan, Waterman. Te kijken naar wat je allemaal hebt gedaan en bereikt en hoe je nu verder wil. Dat kan met je job of carrière te maken hebben of met een vriendschap, relatie of financiële kwestie. Wat het ook is, overhaast niets. Het getal 7 vraagt je de blik naar binnen te richten en te reflecteren. Daar leer je ontzettend veel van en het stelt je in staat om daarna de voor jou juiste stappen te zetten. Gun jezelf daar deze maand de tijd voor en geniet van alles wat wel goed is in je leven. Dat is eveneens ontzettend belangrijk, ook daar heb je hard voor gewerkt.

Afbeelding11 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 7 van Staven

Je kunt in maart het gevoel hebben dat je voor jezelf moet opkomen of dat je ergens voor moet strijden. De vraag is of dat werkelijk zo is of dat jij dat alleen maar denkt. Het is namelijk minder heftig dan jij wellicht denkt. Check de feiten en ga met anderen in gesprek, dan kom je er vanzelf achter. Ook innerlijk kun je een strijd voeren tussen je gevoel en gedachten en dat maakt je onrustig. Merk je dat het je te veel wordt, trek je dan terug en doe iets waar je happy van wordt of praat erover met iemand die je vertrouwt. Er is hulp wanneer je erom durft te vragen.

Afbeelding12 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand maart !

Wil jij meer geluk en balans in je leven creëren met behulp van de invloed van de maan? Dan is er goed nieuws! Op 2 maart a.s. is het nieuwe maan en kun je weer instappen in het online jaarprogramma ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’, gemaakt en enthousiast begeleid door astrologe en Wendy-expert Esther van Heerebeek. Meer info vind je via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/ Schrijf je NU in en ontvang de onlinecursus Start met Tarotkaarten leggen t.w.v. euro 29,95 er GRATIS bij.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF