fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand juni?

Ram 21-3 t/m 20-4

Afbeelding1 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: Koningin van Staven

In juni mag je meer voor jezelf gaan kiezen, Ram. Vaker doen wat jij wilt, in plaats van wat anderen willen. Trek je eigen plan. Daarnaast is het goed om extra tijd te besteden aan je passie, datgene wat je energie geeft en waar je happy van wordt. Het wordt namelijk hoog tijd dat je weer wat pit in je leven terugbrengt, de dagelijkse sleur doorbreekt. Dat is precies wat je nodig hebt, het brengt je weer dichter bij je authentieke zelf. Omring je met mensen die je laten lachen of je voorzien van nieuwe energie. Zelf zal je regelmatig een inspiratie zijn voor anderen. Interesseer je je voor spirituele onderwerpen, dan is juni een perfecte maand om je daarmee bezig te houden.

Stier 21-4 t/m 20-5

Afbeelding2 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: XII De Gehangene

Deze tarotkaart spreekt duidelijke taal. Jij mag het in juni rustiger aandoen, misschien zelfs een time-out of een vakantie nemen. Dit heb je hard nodig om jezelf weer op te laden en overzicht te krijgen. Inzicht in jezelf, je leven of je relatie. Op het vlak in je leven waar het niet (meer) stroomt, mogen veranderingen komen en dan is het natuurlijk belangrijk dat je weet welke veranderingen. Daar kom je achter door je terug te trekken en te bezinnen. Neem daar deze maand de tijd voor, het zal heel veel duidelijk maken. Dit is een prima maand voor meditatie, yoga of het zelf leggen van kaarten. Hierdoor maak je verbinding met je innerlijk en kom je erachter wat echt belangrijk voor jou is.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Afbeelding3 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: Koning van Pentakels 

Fasten your seatbelts, Tweelingen! Juni wordt een drukke en hectische maand voor je. Gelukkig boek je deze maand positieve resultaten en heb je succes, dus je werkt niet voor niets zo hard. Ook op financieel vlak ziet het er goed uit, je hoeft je hier gelukkig geen zorgen over te maken. Waar je voor mag waken, is dat je niet te veel hooi op je vork neemt, hoe super je een project, afspraak of klus ook vindt. Ook jij hebt je grenzen. Plan tijd in voor plezier en ontspanning, zet het letterlijk in je agenda. Op die manier kun je alle toffe dingen aan die op je pad gaan komen, zonder dat je uitgeblust achterblijft. Dat is echt niet nodig.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Afbeelding4 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: Page van Zwaarden

Er zullen in juni de nodige gesprekken plaats gaan vinden, Kreeft. Dat kunnen zakelijke gesprekken zijn of in de privésfeer. De kans is groot dat je je snel aangevallen voelt, je trekt je dingen persoonlijk aan, ook al zijn ze zo niet bedoeld. Voel je het zo, geef het dan aan en spreek het meteen uit. Dan is het meteen duidelijk en hoef je hier niet meer over te piekeren. Verder geeft deze kaart aan dat je keuzes moet maken. Dat kan over iets kleins gaan, maar ook over een belangrijkere beslissing. Voorkom impulsieve acties, die zorgen vaak voor spijt. Neem je tijd ervoor, denk goed na en praat er eens met iemand over. Dat helpt je de juiste beslissingen te nemen.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Afbeelding5 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: Page van Staven

Je bent in juni toe aan iets nieuws, Leeuw. Je bent de dagelijkse sleur meer dan zat of je loopt vast in je job, relatie of een vriendschap. Deze tarotkaart geeft aan dat er nieuwe mogelijkheden en kansen op je pad gaan komen, dus dat is goed nieuws. Het is aan jou om daar serieus bij stil te staan en je opties te overwegen. Kijk vooral of het je happy maakt, nieuwe energie geeft of dat het je passie aanwakkert. Zo niet, dan is het waarschijnlijk niets voor jou. Maak het niet moeilijker dan het is. Volg je gevoel deze maand, wanneer dat positief is, zit je goed. Betreft het je relatie of een vriendschap, dan is het goed om te onderzoeken hoe dit beter kan worden.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Afbeelding6 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: 5 van pentakels

Financieel is het in juni echt opletten geblazen, Maagd. Ga verstandig met je geld om. Koop niets wat je niet nodig hebt en vermijd impulsaankopen. Zorg dat je inzicht hebt en houdt in je geldzaken en zorg voor een appeltje voor de dorst. Dan komt het uiteindelijk wel goed, ook al komen er onverwachte kosten aan. Verder geeft deze kaart aan, dat je in juni beter voor jezelf mag zorgen. Je hebt de neiging jezelf veel te veel op te offeren voor anderen en dat gaat ten koste van jezelf. In je rol als partner, moeder, collega of kind. Geef deze maand aan waar jij behoefte aan hebt en waar je naar verlangt, zorg goed voor jezelf. Maak hier een prioriteit van.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Afbeelding7 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: 7 van kelken

Je bent in juni gemakkelijk afgeleid en veel in gedachten, Weegschaal. Het kost je vaak moeite om te focussen of bij de les te blijven en dat zorgt ervoor dat je je regelmatig moe voelt. Het is daarom in juni belangrijk om te ‘aarden’. Dat doe je door grondingsmeditaties te doen, lichamelijk actief te zijn of de natuur in te gaan. Een massage ondergaan kan eveneens helpen. Het gaat erom dat je meer in je lijf komt te zitten en dat er minder energie naar je hoofd gaat. Besteed daar deze maand aandacht aan. Gelukkig ontbreekt het je niet aan ideeën en inspiratie, wat je job alleen maar ten goede komt. Dit is ook handig wanneer je je interieur of je look wilt veranderen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Afbeelding8 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: 0 De Dwaas

Deze kaart geeft aan dat je in juni een nieuwe fase tegemoet treedt, Schorpioen. Dat kan met je job te maken hebben, een studie en ook met een relatie. Het is maar net waar jij nu in je leven mee te maken hebt. Er is een hoofdstuk afgesloten vorige maand en je start nu een nieuw boek. Durf erop te vertrouwen dat het allemaal goed komt, ook al kan het natuurlijk super spannend zijn. Je weet natuurlijk niet waar het schip zal stranden of wat je onderweg allemaal tegen zal komen. Toch is het goed om er volledig voor te gaan. Laat je leiden door je intuïtie en gebruik de kennis en ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan, dat komt zeker van pas.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Afbeelding9 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: X Rad van Fortuin 

De maand juni wordt onrustig en onvoorspelbaar, Boogschutter. Het is wat het is. Je kunt soms het gevoel hebben dat je geleefd wordt, in plaats van dat je zelf de leiding hebt. Er ‘overkomen’ je dingen, zonder dat je er invloed op lijkt te hebben. Gelukkig is dat niet helemaal waar. Deze tarotkaart geeft aan dat je weer aan het roer mag gaan staan, ga meer zelf bepalen. Dat is een bewuste keuze die jij deze maand kunt maken. Dan zal het nog steeds hectisch zijn, maar dan heb je het voor je gevoel veel meer onder controle. Verder kun je best wel geluk hebben in juni. Soms heb je onverwacht de wind in de rug, dus profiteer daar lekker van.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Afbeelding10 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: 6 van pentakels

Het is in juni belangrijk dat je in balans komt en blijft, Steenbok. Je bent eigenlijk altijd bezig en soms is dat net even te veel. Voor je energielevel, je gedachten en je humeur. Je hebt de neiging heel veel te geven, altijd voor anderen klaar te staan en weinig voor jezelf te doen of te ontvangen. Daar mag deze maand verandering in komen. Kies vaker voor jezelf en je eigen behoeftes. Accepteer hulp wanneer die wordt aangeboden en besef dat het leven niet alleen uit werken of studeren bestaat. Plan tijd voor toffe dingen en zorg tegelijkertijd voor voldoende rust en ontspanning. Dan ben je ook beter in staat je werk goed te doen, dus uiteindelijk is het een win-win situatie.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Afbeelding11 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: IX De Heremiet

Voor je welzijn is het van belang, dat je in juni voldoende tijd voor jezelf neemt, Waterman. Je regelmatig terugtrekt en werkelijk tot jezelf komt. Om helderheid over jezelf te krijgen en je gedachten te ordenen. Dat is tevens belangrijk voor de komende maanden. Door nu te bezinnen, krijg je meer duidelijkheid over hoe je verder wilt en wat je doelen zijn. Daarna ben je in staat om de juiste stappen te zetten, richting datgene wat je wenst. Verder is het belangrijk, dat je vertrouwt op je eigen wijsheid. Je intuïtie is sterk, daar mag je op rekenen, ook al is dit niet wat anderen denken of vinden. Durf je eigen weg te gaan en laat je niet te veel door anderen beïnvloeden.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Afbeelding12 Jouw tarot horoscoop voor de maand juni

Tarotkaart: 10 van zwaarden

Deze kaart heeft voor jou een duidelijke boodschap, Vissen. Zet in juni een streep onder zaken, kwesties, relaties, vriendschappen of situaties die niet meer bij je passen. Kost het energie of levert het alleen nog maar negativiteit op, dan is dat een signaal dat je er afscheid van mag nemen. Doe dat bewust. Durf die knoop door te hakken, hoe lastig dat misschien ook is. Uiteindelijk zal je jezelf dankbaar zijn, want het zorgt voor rust in je leven. Wanneer je een deur hebt gesloten, kan er weer een nieuwe geopend worden en precies dat heb jij deze maand in de hand. Er liggen mooie nieuwe ontwikkelingen op stapel die pas tevoorschijn kunnen komen, wanneer het oude is afgesloten. Gun jezelf dat.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op vrijdag 25 juni a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de zomer van 2021 en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Schrijf je hier in!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF