fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand februari? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart:  3 van pentagrammen

GeplakteAfbeelding 2 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

De maand februari staat voor jou als Ram in het teken van samenwerken. Dit kan met je job te maken hebben, maar ook met je thuissituatie. Zeker wanneer je met je gezin thuis aan het werken en leren bent. Probeer er het beste van te maken en er de positieve kanten van te zien, dan kan het een leerzame ervaring voor je zijn. Verder is het zaak, dat je verder werkt aan je talenten en vaardigheden deze maand. Volg een online cursus of workshop wanneer je dat nodig lijkt of lees boeken over onderwerpen die je interesseren. Zo investeer je in je carrière en toekomst. Reken erop dat deze maand regelmatig je hulp of advies wordt gevraagd, zeker op het vlak waar jij in uitblinkt. Dit triggert je enthousiasme en je word je weer bewust van waar je passie ligt.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: XXI De Wereld

GeplakteAfbeelding 3 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Je kunt deze maand de neiging hebben om je teveel terug te trekken, Stier. Uiteraard is dit al noodzakelijk vanwege de huidige situatie, maar jij trekt je daarbij ook nog meer in jezelf terug. Je denkt veel na en houd je gedachten voor je. Dat kan problemen in je relatie opleveren, dus het is belangrijk dat je je hier bewust van bent. Praat met je partner over essentiële zaken en deel je zorgen, dan blijft het in ieder geval stromen tussen jullie. Voel je je eenzaam, dan is het zeker zaak dat je je meer (online) verbindt met anderen. Het hoeft namelijk niet zo te zijn en je hebt zelf de sleutel tot verandering in de hand. Creëer de wereld zoals jij die graag wenst, binnen de mogelijkheden die er gelukkig nog steeds zijn.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: XVII De Ster

GeplakteAfbeelding 4 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Het is deze maand belangrijk dat je terug in balans komt, Tweelingen. Je hebt de neiging om constant bezig te zijn en heel veel van jezelf te geven en dat blijft niet goed gaan. Neem op tijd pauze en plan voldoende rustmomenten in. Ga in je vrije tijd iets doen waar je happy van wordt of waar je door gevoed wordt, dan kom je weer in balans. Kijk ook naar relaties en vriendschappen in februari. Welke mensen kosten energie en welke mensen geven energie? Is het geven en nemen in balans? Kom je bij sommige mensen tot negatieve conclusies, dan is het misschien goed om hier beter je grenzen aan te geven. Of misschien zelfs het contact te verbreken. Het gaat erom dat het geen eenrichtingsverkeer is. Een gezonde verbinding en een positieve relatie moet echt van twee kanten komen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 5 van zwaarden

GeplakteAfbeelding 5 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Kies deze maand je gevechten, Kreeft. Dat is een duidelijke boodschap van deze tarotkaart. Onderzoek voor jezelf waar of voor wie je wilt strijden, de dingen die echt de moeite waard zijn. Laat de rest varen en steek daar geen energie meer in, want dat kost je heel veel kruim. Bewust of onbewust verspil je veel tijd en energie aan de verkeerde problemen, mensen of situaties en het kan echt anders. Richt je op zaken en mensen die iets bijdragen aan je welzijn en plezier, dan verandert ook direct de sfeer en je humeur en wordt het allemaal een stuk prettiger. Het hoeft namelijk echt niet zo zwaar, moeilijk en uitdagend te zijn. Neem daarin zelf de leiding deze maand en laat je verrassen door de uitkomst. Het zal echt de moeite waard zijn.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 2 van staven

GeplakteAfbeelding 6 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Dit is een goede maand om stil te staan en na te denken over de toekomst. Stel jezelf vragen, zoals: wat wil ik bereiken? Wat wil ik graag ontwikkelen? Zijn er dingen die ik wil veranderen in mijn leven, en zo ja, wat? Door aan zelfreflectie en introspectie te doen in februari, krijg je een beter perspectief. Dan weet je beter wat te doen en welke plannen je het beste kunt maken. Vergeet ook niet te kijken naar zaken waar je passie ligt. Is daar genoeg ruimte voor in je leven? Is dat niet het geval, kijk dan hoe je daar wel meer tijd voor kunt krijgen. Het gaat erom dat je een doel hebt om naartoe te werken. Dat het voor jou duidelijk en glashelder is. Dat motiveert je om op positieve wijze verder te gaan.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: O Dwaas

GeplakteAfbeelding 7 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Er ligt deze maand een nieuw avontuur op je te wachten, Maagd. Een nieuw begin. Dan is het wel zaak dat je daar voor open staat en niet vast blijft houden aan het oude. Laat je verrassen door nieuwe kansen en mogelijkheden, ook al is het nog niet meteen duidelijk waar het schip zal stranden. Alles wat je moet weten, draag je bij je. Je zelfvertrouwen, je talenten, je kennis en levenservaring, evenals je vaardigheden. Wanneer je daarop vertrouwd en je intuïtie volgt, kunnen er mooie dingen gebeuren. Zowel zakelijk als privé. Als aardeteken houd je niet van veranderingen of onvoorspelbaarheid, maar juist wanneer je dat los durft te laten, kunnen de mooiste dingen gebeuren. Durf er in ieder geval in februari voor te gaan, het ziet er mooi uit.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 6 van staven

GeplakteAfbeelding 8 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Het is van belang dat je je deze maand wat meer centraal stelt, Weegschaal! Je niet altijd aanpast. Ook jij mag een keer in het middelpunt van de belangstelling staan en of je het wilt of niet, de kans is groot dat dit in februari zal gebeuren. Verder is het goed om vaker te kiezen voor jezelf. Te doen wat jij wilt of te zeggen wat jij denkt. Je houdt van een prettige en harmonieuze sfeer, dus je zult niet vaak tegen anderen ingaan. Toch is het aan te raden dat deze maand wel te doen. Ben assertief en kom voor jezelf op. Daar zullen je relaties en je job wel bij varen. Het kan ook zijn dat je iets doet deze maand, waarbij je jezelf overwint en daar mag je dan super trots op zijn.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: XV De Duivel

GeplakteAfbeelding 9 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari 

Je kunt deze maand het gevoel hebben dat je vastgeketend zit. In een dagelijkse sleur, je werk of studie of je relatie. Gelukkig laat deze tarotkaart zien, dat je je daar uit kunt bevrijden. De symbolische ketenen om de nek van de twee personen op de kaart, hangen vrij los. Deze kunnen ze met gemak verwijderen. Dat is precies het advies voor jou deze maand, Schorpioen. Verander wat je graag wilt veranderen en ga meer je eigen weg. Kies voor datgene wat voor jou goed voelt. Het hoeft echt allemaal niet zo zwaar of moeilijk te zijn. Neem het heft in eigen hand en bepaal je eigen richting. Dan zou dit wel eens een hele toffe maand kunnen worden, vol verrassende wendingen en de nodige hartstocht. Breng passie en plezier terug in je leven.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 9 van bokalen

GeplakteAfbeelding 10 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Vooral je gevoelsleven en je emoties mogen deze maand meer aandacht krijgen, Boogschutter. Je doet je namelijk vaak vrolijker of onbezorgder voor dan je werkelijk bent en daar heb je uiteindelijk alleen jezelf mee. Wat is er mis mee wanneer je je een keer minder happy of zelfs verdrietig voelt? Geef je gevoelens de ruimte en des te sneller voel je je weer een stuk beter. Je hoeft je niet groot te houden, jij bent ook gewoon maar een mens. Maak deze maand tijd vrij voor bezigheden die je weer positief voeden en opladen. Zoek de buitenlucht op of beweeg meer, dat doet je vaak heel erg goed. Loop je in je relatie tegen problemen aan, kaart ze dan aan. Doe niet of er niets aan de hand is, los het liever op. Daar heb je veel meer aan.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 4 van bokalen

GeplakteAfbeelding 11 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Je kunt regelmatig in een sombere stemming zijn deze maand, Steenbok. Je kunt er misschien niet altijd een duidelijke reden voor geven, maar happy ben je niet. Je deelt niet makkelijk je gevoel en precies daar ligt de oplossing. Geef aan wat je dwarszit, zeg wat je denkt en voelt, dat lucht ontzettend op. Blijf ook niet teveel in het verleden hangen, daar valt niets meer aan te veranderen. Kijk liever rond in het hier en nu en naar wat er wel is. Dat zal je stemming en humeur in no time positief veranderen. Komt er teveel verantwoordelijkheid op je schouders te liggen, geef dan op tijd je grenzen aan. Zeg een keer nee of laat iets aan een ander over. Daar maak je het jezelf een stuk prettiger door. Verander je focus en mind-set deze maand.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 9 van pentagrammen

GeplakteAfbeelding 13 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Het wordt tijd dat je iets met je kennis, talenten en vaardigheden gaat doen in februari, Waterman. Of meer! Waar wacht je nog op? De tijd van zelftwijfel of onzekerheid is nu echt voorbij. Nu is de tijd voor jou aangebroken om jezelf te laten zien. Jaag je doelen na. Solliciteer op die droom job of start eindelijk voor jezelf. Stap op die ene persoon af of laat in je relatie zien wat je graag wilt dat er verandert. Het ziet er goed voor je uit deze maand, zeker wanneer je vertrouwen hebt in jezelf, je wensen en je talenten. Dan is er super veel mogelijk. Financieel ziet het er eveneens positief uit en daar mag je jezelf best eens mee verwennen. Koop bijvoorbeeld iets wat al heel lang op je verlanglijstje staat.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 9 van staven

GeplakteAfbeelding 12 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Je bent veel sterker dan je denkt, Vissen. Dat is iets waar je deze maand zeker achter gaat komen. Welke uitdagingen je pad ook gaan kruisen in februari, je kunt het aan en je weet er wel mee te dealen. Het mooie ervan is, dat je er ontzettend veel van leert. Niet alleen over jezelf, maar ook over een bepaalde situatie of de mensen die er bij betrokken zijn. Wat dat betreft wordt dit voor jou een hele leerzame maand waar je veel belangrijke inzichten uit kunt halen. Trek je daarbij niet teveel aan van wat anderen over je zeggen. Geloof liever in jezelf en houd vast aan je eigen mening en principes. Op die manier zorg je goed voor jezelf en wordt er niet snel over je heengelopen. Je werkt deze maand positief aan je assertiviteit.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op vrijdag 26 februari a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Schrijf je hier in!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF