fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw tarot horoscoop te vertellen heeft over de nieuwe maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand februari?

Ram 21-3 t/m 20-4

Afbeelding1 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: VIII Gerechtigheid

Er vindt deze maand een vorm van gerechtigheid plaats en dat is goed nieuws wanneer je met een kwestie te maken hebt, dat daarom vraagt. Verder is het belangrijk dat je objectief naar issues en situaties kijkt in je leven. Laat je niet beïnvloeden door anderen of wat de algemene mening is. Volg je eigen gevoel en verstand en baseer daar je keuzes en beslissingen op, dan kan het eigenlijk niet mis gaan. Ben je de afgelopen tijd met iets bezig geweest en heb je daar veel tijd en energie in gestoken, dan is de kans groot dat je in februari eindelijk de vruchten daarvan mag gaan plukken.

Stier 21-4 t/m 20-5

Afbeelding2 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: XIII De Dood 

Deze kaart wijst nooit op een fysieke dood, dat is belangrijk om te weten. De afbeeldingen op tarotkaarten zijn symbolisch bedoeld, dus ook deze. Voor jou als Stier betekent februari een maand van veranderingen. Als aardeteken kun je dat lastig vinden, je houdt nu eenmaal van zekerheid. Toch zijn veranderingen hard nodig om verder te komen, om niet te stagneren en dat lijkt deze maand plaats te vinden. Houd niet vast aan het oude, daar kom je niet verder mee. Durf dat los te laten en open te staan voor vernieuwing. Dat brengt vaak prachtige nieuwe kansen met zich mee, dus het is zeker de moeite waard om daarvoor te gaan.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Afbeelding3 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: 8 van kelken

Deze tarotkaart geeft aan dat het tijd is voor een nieuwe weg, een frisse uitdaging in februari. Zeker wanneer iets niet goed meer voelt of zorgt voor een gebrek aan energie. Dan wordt het tijd om dat los te laten en opnieuw op weg te gaan. Dit kan met je job, studie, vriendschap of relatie te maken hebben. Voelt het niet goed meer, ben dan niet bang om er een punt achter te zetten. Deze kaart geeft aan dat je sterker bent dan je misschien denkt en dat je alles in je hebt om het aan te kunnen en op zoek te gaan naar iets beters. Heb deze maand alle vertrouwen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Afbeelding4 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: XII De Gehangene

Deze tarotkaart De Gehangene kan op twee manieren uitwerken voor je in februari, Kreeft. Je wereld kan door een situatie op z’n kop komen te staan, waardoor je gedwongen wordt dingen op een andere manier te bekijken. Dat kan als een verrassing komen, maar tegelijkertijd zorgt het voor fantastische nieuwe inzichten en oplossingen voor problemen. Ben er dus niet bang voor. De tweede manier waarop deze kaart uit kan werken, is rust. Het is belangrijk dat je een time-out neemt en bijtankt, zeker wanneer je weinig energie tot je beschikking hebt of ziek bent (geweest). Luister naar de signalen van je lichaam en geef daaraan toe. Zorg goed voor jezelf.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Afbeelding5 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: 10 van zwaarden 

In februari loopt een situatie of kwestie tot een eind, Leeuw. Dit betreft iets dat al een tijdje speelt en kan met je job, relatie of iets anders te maken hebben. Dat komt waarschijnlijk als een opluchting, je bent er klaar mee, hoe pittig het misschien ook is. Eindigt iets niet vanzelf, dan vraagt deze tarotkaart je, zelf ergens bewust een streep onder te zetten, zeker wanneer je er geen goed gevoel meer bij hebt of wanneer het ervoor zorgt dat je niet verder kunt. Je hoeft niet af te wachten tot er iets gebeurt. Je hebt het zelf in de hand, dus wees je daar bewust van en pas het toe. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Afbeelding6 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: Aas van pentakels 

Deze aas van pentakels wijst op een concreet nieuw begin in februari, Maagd. Dat kan een nieuwe job of studie zijn, een kans of mogelijkheid. Dit zorgt wel voor een verandering en dat kan je in eerste instantie tegenhouden om ervoor te gaan. Dat zou jammer zijn, zeker wanneer het goed voelt en bij je past. Zorg dat je om de juiste redenen iets wel of niet doet, dan weet je of je de juiste beslissing neemt. Verder kan deze kaart op een gunstige financiële ontwikkeling wijzen. Misschien krijg je opslag of mag je rekenen op een extraatje deze maand, doe er iets tofs mee.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Afbeelding7 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: 6 van staven

Het is voor jou als Weegschaal belangrijk, dat je jezelf deze maand eens wat meer in het middelpunt zet. Je hebt de neiging om je aan te passen en te doen wat je vriendinnen doen of wat je partner doet, ook al heb je daar niet zo’n zin in. Volg in februari eens wat vaker je eigen weg, doe wat jij wil of laat in ieder geval merken wat jij graag zou willen. Daar doe je jezelf een groot plezier mee. Verder is de kans aanwezig dat je ergens erkenning voor krijgt of dat je aandacht of complimenten krijgt. Neem deze in ontvangst, je hebt het namelijk verdiend.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Afbeelding8 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: 3 van zwaarden

Deze kaart ziet er niet zo prettig uit en dat kan soms ook zo voelen, Schorpioen. Deze kaart staat deze maand voor een teleurstelling en dat kan op meerdere fronten plaatsvinden. Een persoon blijkt anders dan verwacht of een kans bleek daadwerkelijk te mooi om waar te zijn. Ook al is dit pijnlijk, blijf hier niet in hangen. Probeer er de voordelen van in te zien. Het verschaft duidelijkheid en je weet waar je aan toe bent. Deze kaart geeft ook aan dat er na regen zonneschijn komt en dat betekent dat er een einde komt aan een vervelende situatie of periode in je leven. Wat dat betreft is deze tarotkaart positief.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Afbeelding9 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: Aas van zwaarden 

Als Boogschutter kom je in februari tot nieuwe inzichten. Er gebeurt waarschijnlijk iets, waardoor je een andere mening moet vormen of ergens op andere wijze over na dient te denken. Dit kan best als een verrassing komen, iets wat je totaal niet had verwacht. Blijf in dat geval niet vasthouden aan oude gedachten of feiten. Sta juist open voor een nieuwe visie en kijk wat je dat kan brengen. Je leert in ieder geval ontzettend veel deze maand en het kan zelfs een oplossing betekenen voor een aantal problemen die je eerder niet wist op te lossen. Keep an open mind.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Afbeelding10 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: Ridder van pentakels

Afgelopen maand is er wellicht veel gebeurd en in februari krijg je de kans om opnieuw de balans op te maken. Kijk wat je hebt gedaan en bereikt en hoe je verder wilt. Deze tarotkaart vraagt je daar de tijd voor te nemen. Dat is namelijk essentieel voor de rest van het jaar. Stel reële doelen en kijk hoe je dit stap voor stap kunt gaan realiseren, dan heb je de grootste kans van slagen. Het is sowieso van belang dat het tempo omlaaggaat. Je hoeft niet altijd direct te reageren of iets te doen te hebben. Zorg voor balans in je leven door inspanning af te wisselen met ontspanning.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Afbeelding11 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: IX De Heremiet

Het is deze maand van belang dat je vertrouwt op je eigen wijsheid, Waterman. Wat anderen ook zeggen of doen. Voelt iets voor jou niet goed, ga er dan absoluut niet in mee. Juist niet. Je intuïtie is ijzersterk en voor welke keuze of beslissing je in februari ook komt te staan, luister daarnaar, ook al lijkt het voor anderen een gekke of ongewone manier van doen. Verder nodigt deze kaart je uit om deze maand wat vaker tijd voor jezelf te nemen, zeker wanneer je overprikkeld of oververmoeid bent. Mediteer, doe aan yoga of lees een boek. Doe datgene waardoor je weer kalm wordt en tot rust komt.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Afbeelding12 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand februari

Tarotkaart: Ridder van staven

Het ontbreekt je niet aan enthousiasme en motivatie deze maand, Vissen. De kans is groot dat je als single iemand ontmoet of dat je een toffe nieuwe kans of uitdaging voorgeschoteld krijgt, waar je graag mee aan de slag gaat. Misschien ga je solliciteren en dan ziet het er goed uit. Ook aan inspiratie ontbreekt het niet, wat vooral creatieve en artistieke projecten ten goede komt. Let alleen op dat je niet te veel hooi op je vork neemt, dat je in je enthousiasme meer wilt doen dan je qua energie aankunt. Wanneer je daar op let, kan dit een mooie, positieve en sprankelende maand worden.

Wil jij meer geluk en balans in je leven creëren met behulp van de invloed van de maan? Dan is er goed nieuws! Op 1 februari a.s. is het nieuwe maan en kun je weer instappen in het online jaarprogramma ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’, gemaakt en enthousiast begeleid door astrologe en Wendy-expert Esther van Heerebeek. Meer info vind je via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/ Schrijf je NU in en ontvang de onlinecursus Kennismaken met Astrologie t.w.v. euro 24,95 er GRATIS bij.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF