fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand december? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart:  Koningin van Zwaarden

tarot

Deze laatste maand van 2020 staat voor jou als Ram in het teken van de balans opmaken en waar nodig, schoon schip maken. Deze Koningin van Zwaarden vraagt je het afgelopen jaar de revue te laten passeren en te kijken wat goed is gegaan en wat wellicht anders had gekund. Betekent dit dat je keuzes moet maken of beslissingen moet nemen, dan is het goed om dit in december te doen. Dat geldt ook wanneer je op bepaalde vlakken in je leven veranderingen wilt aanbrengen, zowel positief als minder leuke zaken. Je bent deze maand in staat verstandige beslissingen te nemen en realistische keuzes te maken, ook al zijn ze lastig. Je weet dat het uiteindelijk beter voor je is en dat je alleen op deze manier fris en fruitig het nieuwe jaar 2021 kunt starten.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: XVI De Toren

16 De Toren Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Deze kaart belooft een spetterend einde van 2020, Stier! Zeker wanneer je op een doorbraak of verandering zit te wachten, belooft deze kaart goed nieuws. Deze kaart kan ook betekenen, dat het een onrustig en chaotische maand gaat worden, waarbij je geregeld het gevoel kunt hebben dat je de controle verliest of overdonderd wordt. Het is belangrijk hier niet teveel tegen te strijden, maar het zo relaxt mogelijk over je heen te laten komen. Sommige dingen zijn toch niet te veranderen of te voorkomen. Wanneer je er zo in kunt staan, zal het uiteindelijk een opluchting zijn en kom je weer in rustiger vaarwater terecht. Maak je dus vooral niet teveel zorgen en heb vertrouwen in een positieve afloop, ook al wordt dat voorafgegaan met de nodige turbulentie. Verder is de kans groot dat je deze maand veel inspiratie hebt.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: VII De Zegewagen

7 De Zegewagen Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Deze tarotkaart VII De Zegewagen vraagt je in december je doelen voor het volgende jaar helder te krijgen, Tweelingen. Trek je regelmatig terug en bedenk voor jezelf wat je graag in 2021 wilt doen en bereiken. Maak daarna een realistische planning, zodat de kans groot is dat je je doelen ook gaat bereiken volgend jaar. Verder kun je deze maand moeite hebben met keuzes maken en beslissingen nemen. Dan is het juist goed om niet impulsief te zijn en goed bij jezelf na te gaan waarom je twijfelt of geen knoop durft door te hakken. Het zal je de nodige nieuwe inzichten opleveren. Deze kaart vraagt je in december alle tijd te nemen, rustig na te denken en dan pas in actie te komen. Daar bereik je successen mee voor de langere termijn in plaats van kortstondig succes.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 7 van bokalen

Cups 7 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Deze tarotkaart geeft aan, dat je het deze maand lastig vindt om bij de les te blijven of je te focussen op belangrijke taken of projecten. Je dwaalt regelmatig af met je gedachten en je ziet niet altijd alles hoe het werkelijk is. Deze kaart wordt ook wel eens de illusiekaart genoemd, dus waak ervoor dat je niet alles gelooft wat gezegd wordt. Of dat je in je eigen illusies gaat geloven! Het is belangrijk om aandacht te schenken aan aardse zaken, zoals gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen en sporten of eventueel aan yoga doen. Dat houd je met beide benen op de grond en daardoor dwaal je minder gemakkelijk af. Ook zorgt het voor frisse, nieuwe energie. Ben je creatief of artistiek ingesteld, dan belooft deze kaart veel nieuwe inspiratie in december.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: Aas van zwaarden

Zwaarden Aas 349x600 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Azen kaarten beloven meestal een nieuw begin en dit is de Aas van Zwaarden. Dit betekent een nieuw plan of idee of een doorbraak in afspraken of plannen. Ben je al een tijd met iets bezig, dan is de kans groot dat er nu nieuws of duidelijkheid komt en dat is prettig. Zeker wanneer je daar op zit te wachten. Deze kaart geeft ook vaak aan dat je nieuwe mensen ontmoet of verrassende (online) gesprekken hebt. Dit zorgt eveneens voor nieuwe inzichten of het verduidelijkt het een en ander. Je bent deze maand prima in staat om je gevoelens en gedachten te verwoorden en dat is zowel zakelijk als privé een voordeel. Ben je nog single, dan is er zeker een mogelijkheid dat je tijdens een gesprek plots een klik voelt en dat overvalt je wel een beetje.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 7 van pentagrammen

Pentakels 7 1 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

De kans is groot dat je in december bij moet tanken van het jaar 2020, Maagd! Je hebt de nodige uitdagingen gehad en dat is je niet in de koude kleren gaan zitten. Je bent maar doorgegaan en hebt gedaan wat gedaan moest worden en nu is het misschien op. Het is aan te raden jezelf te ontzien deze maand. Kijk wat je geoogst hebt en voldoening heeft opgeleverd en wat juist veel energie heeft gekost. Wanneer je hier inzicht in hebt, kun je het volgend jaar namelijk anders gaan doen. In ieder geval beter voor jezelf. Sta je er financieel goed voor, dan is het belangrijk dat je na gaat denken wat je met je geld gaat doen. Uitgeven of sparen. Vermijd in ieder geval impulsaankopen, daar ga je namelijk bijna zeker spijt van krijgen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 8 van staven

Staven 8 339x600 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Deze kaart vraagt je langzaam maar zeker af te schakelen in december, Weegschaal. Start in ieder geval niets nieuws deze maand en neem niet teveel hooi op je vork. De 8 van staven geeft aan, dat je de afgelopen tijd hard genoeg gewerkt hebt en dat het nu een tandje lager mag. Dit wordt een maand van resultaten boeken en oogsten wat je gezaaid hebt. Zorg dus dat je hier ook tijd voor hebt in december. Verder is het van belang dat je geen zaken of resultaten forceert. Wacht geduldig af, ook al is dat lastig voor je. Sommige dingen hebben nu eenmaal tijd nodig en dat lijkt voor jou als Weegschaal in december zeker te gelden. Vertrouw erop dat uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht komt, want dat belooft deze kaart eveneens! 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 8 van zwaarden

Zwaarden 8 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

De kans is groot dat je in december veel piekert of nadenkt, Schorpioen. Nadenken en nieuwe inzichten opdoen is natuurlijk prima, maar verandert dit in piekeren of ronddraaiende gedachten, dan is dat natuurlijk minder oké. Daar los je namelijk niets mee op en het kost je onnodig veel energie. Probeer niet alles mentaal of verstandelijk te bekijken en te verklaren, daar hang je op een gegeven moment op vast. Luister ook naar je gevoel en intuïtie, want dat helpt je uiteindelijk verder. Deel daarnaast wat meer je zorgen, je hoeft het echt niet allemaal alleen op te lossen. Door te praten over je problemen, schep je lucht en ruimte en voel je de last zo van je schouders afglijden. Daarbij helpen mensen je graag, probeer het maar eens. Je vindt deze maand met gemak een luisterend oor.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 2 van zwaarden

Zwaarden 2 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Je kunt deze maand regelmatig verscheurd worden tussen je gevoel en verstand, Boogschutter. Je hoofd zegt het een, maar je gevoel het ander en vice versa. Hierdoor kan een innerlijke strijd of de nodige onrust ontstaan. Deze kaart vraagt je tijd te nemen voor jezelf en op die manier beter in contact te komen met je gevoel en verstand, want beiden zijn belangrijk. Trek je af en toe terug of breng tijd alleen door in december. Mediteren is eveneens aan te raden. Op die manier kom je echt tot rust en kom je beter in contact met wat er innerlijk bij je speelt. In jezelf vind je nu eenmaal het beste antwoord voor jouw kwestie, probleem of situatie. Laat je deze maand niet teveel beïnvloeden door anderen en trek zoveel mogelijk je eigen plan.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: III De Keizerin

3 De Keizerin 353x600 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Na een zeer turbulent jaar is het nu tijd om het een en ander af te ronden en wat meer te gaan genieten, Steenbok. Tarotkaart III De Keizerin vraagt je meer tijd door te brengen met familie, vrienden of dierbaren. Niet al je aandacht meer te richten op je werk of studie. Geniet daarbij wat meer van het geld dat je verdiend hebt. Je hoeft daarin niet te overdrijven natuurlijk, maar alles sparen hoeft ook niet. Verder belooft deze kaart groei en ontwikkeling. Het is maar net waar jij mee bezig bent geweest, maar deze kaart geeft een positief verloop aan. Ken deze maand wel je grenzen, zeker wat betreft lekker eten en drinken. De kans is anders groot dat je sneller aankomt dan anders. En verspil geen onnodige energie aan mensen of taken die het niet waard zijn.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 4 van zwaarden

Zwaarden 4 Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Zoals deze kaart duidelijk laat zien, is het voor jou ontzettend van belang om het in december rustig aan te gaan doen, Waterman. Je hebt die rust nodig om alles voor jezelf op een rijtje te zetten en te verwerken, zeker wanneer je veel hebt meegemaakt de laatste tijd. Plan niet teveel in december, vooral niet te ver vooruit. Het is beter per dag te bekijken waar je zin en tijd voor hebt en dan spontaan in actie te komen. Vermijd verplichtingen die al weken eerder gepland zijn of waar je als een berg tegenop ziet. Het gaat deze maand om selfcare, dat heb je keihard nodig. Zeker om in 2021 weer de benodigde energie te hebben om met nieuwe zaken te starten. Hoe beter je in december voor jezelf zorgt, hoe positiever de start van 2021 zal zijn. 

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Ridder van Staven

Staven Ridder Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Deze kaart voorspelt een positieve maand, Vissen. Je wordt ergens heel enthousiast van of je raakt zeer gepassioneerd door iets. Dit kan een nieuwe job of hobby zijn of als single een onverwachte ontmoeting. Wat het ook is, je bent meteen enthousiast. Verder ontbreekt het je niet snel aan energie deze maand, zeker wanneer alles zo prettig verloopt. Ben je ziek of niet fit, dan herstel je waarschijnlijk snel. Je hebt ontzettend veel zin in de feestdagen, ook al moeten die anders worden ingevuld. Je maakt er het beste van en geniet van wat er wel is. Je bent wat dat betreft een inspiratie voor anderen deze maand! Wat financiën betreft, mag je in deze feestmaand misschien iets minder impulsief zijn. In je enthousiasme let je niet altijd op je budget en dat kan onnodig problemen vooroorzaken. 

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op woensdag 30 december a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Hier kun je je inschrijven: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF