fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand april?

Ram 21-3 t/m 20-4

Afbeelding1 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: 9 van bokalen

De maand april zal grotendeels naar tevredenheid verlopen, Ram. Of je doet alsof dit zo is. Misschien doe je je happier voor dan je je werkelijk voelt en dan is het zeker iets waar je naar mag kijken bij jezelf. Durf je eerlijk te zijn over je gevoelens en emoties en zo nee, waarom niet? Wil je dit veranderen, dan is het van belang dit voor jezelf te onderzoeken deze maand. Verder geeft deze kaart aan, dat je ontzettend kunt genieten van lekker eten en drinken. Kom je gemakkelijk aan, dan is het goed om hier rekening mee te houden. Kijk dan of je keuzes kunt maken in je voeding en leefstijl of las af en toe een balans dag in. Op die manier heb je het beste van twee werelden.

Stier 21-4 t/m 20-5

Afbeelding2 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: XVI De Toren 

Deze kaart geeft een grootse verandering aan in april, Stier. Of een doorbraak in iets. De kans is groot, dat de verandering plotseling komt, ook al zag je het onbewust toch al een tijdje aankomen. Dit kan met je job, relatie of iets anders te maken hebben. Je houdt als Stier absoluut niet van veranderingen, je weet graag waar je aan toe bent en dat kan een flinke uitdaging voor je worden deze maand. Toch is het belangrijk dat je hier niet bang voor bent, niet alle veranderingen zijn slecht. Integendeel, vaak zorgt een verandering ervoor dat een oude deur afgesloten wordt en een nieuwe open gaat en dat lijkt voor jou in april van toepassing te zijn. Richt je op wat het je uiteindelijk allemaal oplevert, dan kun je er echt anders tegenaan kijken.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Afbeelding3 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: 2 van pentagrammen 

Als Tweelingen ben je flexibel ingesteld en dat komt in april goed van pas. Er komen namelijk een aantal kansen op je pad, die je niet verwacht en dan is het goed om daar flexibel mee om te gaan, mee te spelen. Neem je tijd bij het maken van beslissingen, kijk wat er allemaal mogelijk is en of het iets is wat bij je past. Wel kan het best een onrustige maand worden en dan is het aan te raden hier relaxt mee om te gaan. Go with the flow. Houd daarnaast niet teveel vast aan een strakke planning, leef wat meer bij de dag en laat je verrassen door wat het leven nog meer voor je in petto heeft. Neem het allemaal niet te serieus en vergeet vooral niet om de humor van dingen in te zien.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Afbeelding4 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: koningin van kelken

De koningin van bokalen vraagt je wederom om goed voor jezelf te zorgen in april. Als gevoelig en zorgzaam type, sta je vaak klaar voor anderen en vergeet je jezelf. Dat blijkt toch een hardnekkige valkuil te zijn. Deze kaart vraagt je hier deze maand regelmatig bij stil te staan, je er bewust van te worden, zodat je andere keuzes kunt maken. Waar heb jij behoefte aan, wat geeft jou een goed gevoel? Vragen die je jezelf mag stellen en geef er nu dan ook eens echt gehoor aan. Op die manier zorg je namelijk op juiste wijze voor jezelf. Verder kan het zijn dat je intuïtie deze maand nog sterker is dan normaal. Zeker wanneer je je bezig houdt met spirituele activiteiten, dan kun je daar in april een mooie groei en ontwikkeling in doormaken. 

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Afbeelding5 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: 2 van kelken

Relaties staan deze maand voor jou centraal, Leeuw. Heb je een vaste relatie, dan is het goed om extra tijd aan elkaar te besteden, zeker wanneer jullie elkaar een beetje vanzelfsprekend zijn gaan nemen. Het herstellen van de verbinding is dan een belangrijk thema. Schenk daar aandacht aan. Ben je nog single, dan is de kans groot dat je iemand ontmoet. Ook dan is het even onderzoeken of jullie wel een klik hebben en of het gevoel wel echt goed zit. Blijkt dat het geval te zijn, dan kan er iets heel moois ontstaan. Zit je iets dwars deze maand, durf daar dan iets van te zeggen. Vooral wanneer het je emotioneel raakt. Dat is de enige manier om jezelf te helen of het probleem op te lossen. Dat geldt ook binnen vriendschappen of familie. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Afbeelding6 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: XV De Duivel

Voor je gevoel kun je deze maand vastzitten, Maagd. Het gevoel hebben dat je geen kant uit kunt of dat iedere dag hetzelfde is. Gelukkig is het vooral je eigen overtuiging. De losse ketenen op deze kaart geven symbolisch aan, dat je jezelf er echt wel uit kunt bevrijden wanneer je dat zou willen. Doorbreek dus zelf de dagelijkse sleur of verander iets aan je manier van doen. Dan zal je zien dat het wel degelijk anders kan zijn en dat je vrijer bent dan je denkt. Probeer niet teveel verantwoordelijkheden op je schouders te nemen deze maand en neem het allemaal niet te serieus. De Duivel geeft namelijk ook aan dat je af en toe uit de band mag springen. Doe eens gek of leef je ergens helemaal in uit. Dat zal je stemming in no time veranderen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Afbeelding7 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: XII De Gehangene

Voor jou is het van belang dat je een time-out neemt, Weegschaal. Zeker wanneer je ergens tegenaan blijft lopen of voor je gevoel vast zit. Door afstand te nemen van de situatie, kun je het beter beoordelen. Daarbij is het goed om deze maand te bezinnen. Na te gaan bij jezelf hoe je verder wilt. Dit kan met je job, een relatie of vriendschap te maken hebben. Voelt het niet meer goed of positief, dan is het misschien tijd om afscheid te nemen. Een andere route te nemen. Neem wel echt je tijd hiervoor, want het zal geen gemakkelijke beslissing zijn. Verder is het aan te raden, eens anders naar je problemen te kijken, vanuit een ander perspectief.  Het anders te doen dan normaal. Dat kan tot verfrissende nieuwe ideeën en inzichten leiden.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Afbeelding8 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: koning van zwaarden

De tijd van nadenken, twijfelen of bezinnen lijkt voorbij, Schorpioen. Deze maand wordt het tijd om in actie te komen en knopen door te hakken. Je weet precies wat je te doen staat, daar ontbreekt het niet aan. Het gaat erom dat je nu de stappen gaat zetten om ervoor te zorgen dat je komt waar je zijn wilt. Durf deze maand wat vaker de leiding te nemen. Over jezelf, in je werk of in je relatie. Dan gaan er meer dingen op jouw manier en daar heeft het de laatste tijd misschien wel aan ontbroken. Kijk er niet raar van op, wanneer mensen in april je vaker om advies gaan vragen of je hulp inschakelen. Je hebt nu een (daad)krachtige uitstraling en je weet snel het vertrouwen te winnen. Daar kun je ook je voordeel mee doen.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Afbeelding9 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: XIX De Zon

Zoals de zon aangeeft op deze kaart, kan dit wel eens een hele zonnige maand voor je worden en misschien ben je zelf wel zeer optimistisch gestemd. Dat helpt natuurlijk om er een positieve maand van te maken. De kans is groot, dat je zin hebt om iets te ondernemen of actief en sportief bezig te zijn. Je bent snel enthousiast en ziet eerder kansen dan problemen. Zowel op je werk als in je privéleven. Hoewel dat een goed instelling is, zit er ook een valkuil aan. In je enthousiasme kun je teveel willen en daardoor teveel hooi op je vork nemen. Kijk realistisch naar al je plannen, of ze uitvoerbaar zijn en of je daar überhaupt de tijd voor hebt. Zo voorkom je dat je over je grenzen heengaat en dat je jezelf onnodig uitput.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Afbeelding10 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: page van kelken

Als nuchter en praktisch aardeteken, ben je vaak hard aan het werk of houd je je bezig met concrete doelen. Deze maand wordt er juist meer kwetsbaarheid van je gevraagd. Hoe voel je je bij alles wat je doet en heb je er nog wel plezier in? Dat zijn vragen die je jezelf mag stellen. Misschien kom je dan wel tot de conclusie, dat het goed is om een andere weg te gaan bewandelen. Loopt het niet lekker in je relatie of in een vriendschap, dan is een diepgaand gesprek essentieel. Durf je dan ook kwetsbaar op te stellen en te zeggen wat je voelt. Op die manier komt er veel meer duidelijkheid en begrip voor elkaar. Sta je voor bepaalde keuzes, laat dan je gevoel zeker meespelen in je beslissingen. Dan is de kans op spijt een stuk kleiner.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Afbeelding11 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: 10 van staven

Het is in april van belang, dat je niet teveel hooi op je vork neemt, Waterman. Ook al klinkt iets nog zo tof of lijkt het je super leuk, wanneer je er geen tijd of energie voor hebt, houdt het gewoon op. Trek je je er niets van aan en doe je het toch, dan zal het zwaar en uitdagend voor je worden. Zorg in die zin beter voor jezelf. Pik er een aantal dingen uit die je echt niet wilt missen en stel de rest even uit. Dan kun je ook veel meer genieten van wat je wel doet. Ben je al een tijdje met een klus of project bezig, dan lijkt het einde eindelijk in zicht te komen. Dat geldt ook voor je gezondheid. Ben je herstellende, dan duurt het niet lang meer voordat je beter bent.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Afbeelding12 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Tarotkaart: XVIII De Maan

Als Vissen heb je vaak veel fantasie. Dat pakt meestal positief uit, zeker in creatieve of artistieke beroepen. Helaas kan deze fantasie in april een loopje met je gaan nemen, waardoor je geregeld beren op de weg ziet of je laat leiden door angst en allerlei bezwaren. Dat voelt niet lekker en het kost je de nodige kruim. Probeer realistisch en objectief naar je issues te kijken. Zijn dingen werkelijk zo of haal je ze alleen maar in je hoofd? Geef daar eerlijk antwoord op en je zult zien dat sommige problemen dan verdwijnen als sneeuw voor de zon. Heb je het gevoel deze maand dat je echt iets wilt, omdat het goed voelt, doe het dan ook. Laat angst je niet in de weg staan en volg je hart, dan kan het bijna niet mis gaan.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther weer online geeft op vrijdag 30 april a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Schrijf je hier in!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF