fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw tarot horoscoop te vertellen heeft over de nieuwe maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand april?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koning van Zwaarden

Deze kaart vraagt je in april duidelijk, open en eerlijk te zijn, vooral naar jezelf. Dan ben je beter in staat de juiste beslissingen te nemen en keuzes te maken waar je deze maand mee te maken krijgt. Laat je niet beïnvloeden door de mening van anderen, diep van binnen weet je precies wat je te doen staat. Wanneer je dat besluit te doen, mag je mooie ontwikkelingen en resultaten verwachten. Communiceren gaat je goed af in april. Of het nu om zakelijke of privégesprekken gaat, je weet helder over te brengen wat je bedoelt en dat is superprettig. Spelen er issues op welk vlak dan ook, dan is de tijd aangebroken om deze uit te praten en op te lossen.

tarotkaart

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 6 van Staven

Jij mag jezelf deze maand eens wat vaker op de voorgrond plaatsen, Stier. De plek op de achtergrond mag je verlaten en op jouw manier gaan shinen. Volg niet altijd wat een ander wil. Maak tijd vrij voor mensen en activiteiten waar jij happy van wordt en toon daarin het initiatief. Dan staan je gezellige momenten te wachten die je positieve energie geven. Verder is de kans groot dat je ergens erkenning voor krijgt of complimenten. Wijs deze niet af, neem ze dankbaar in ontvangst, je hebt het verdiend! Ben je single, dan zal je deze maand aan aandacht geen gebrek hebben. Het is meer aan wie jij je tijd en energie wil steken. Een nieuwe ontmoeting heeft in ieder geval absoluut potentie.

 

kaart stier

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Page van Pentakels

Reken deze maand op inspirerende nieuwe kansen en mogelijkheden, Tweelingen. In je enthousiasme heb je misschien de neiging om meteen ja te zeggen en daar waarschuwt deze kaart je voor. Kijk eerst of je er überhaupt wel de tijd en energie voor hebt, voordat je er impulsief induikt. Dan voorkom je dat je over je grenzen heengaat en niet kunt genieten van datgene dat je zo graag wilde. Je bent een echte multi-tasker, maar deze kaart adviseert je deze maand je juist te focussen op één ding tegelijk. Dan behaal je veel betere resultaten en houd je ook nog tijd over voor andere dingen. Zoals afspreken met vrienden, tijd doorbrengen met je lief of genieten van de zon op een terras.

Afbeelding3 Jouw tarot horoscoop voor de maand april

Kreeft 22-6 t/m 22-7

.

Tarotkaart: Page van Kelken

Als Kreeft ben je een echt gevoelsmens en deze tarotkaart laat zien, dat je dat de laatste tijd een beetje genegeerd hebt. Je bent vooral verstandelijk bezig geweest en je hebt wellicht mentale keuzes en beslissingen genomen. De resultaten waren dan waarschijnlijk niet echt bevredigend. Besteed deze maand dus weer aandacht aan je gevoelens, emoties en intuïtie. Maak weer connectie met jezelf via meditatie, yoga of het leggen van kaarten voor jezelf. Daar bloei je volledig van op en het kan zelfs voelen als thuiskomen. Sta je voor lastige keuzes of beslissingen in april, volg dan je gevoel, want dat is jouw manier. In je relatie of goede vriendschappen mag je wat opener zijn en je kwetsbaarder opstellen. Dat verdiept het contact enorm.

kaart kreeft

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 3 van Kelken

De kans is groot dat je de afgelopen tijd hard gewerkt hebt of zeer serieus en verantwoordelijk in het leven hebt gestaan, Leeuw. In april mag dat veranderen. Het is tijd voor fun, ontspanning en feest. Is het mogelijk om een paar dagen vrij te nemen of zelfs op vakantie te gaan, doe dat dan. Deze kaart belooft dat je daar geen spijt van zult krijgen. Verlopen contacten, vriendschappen of relaties niet lekker, dan kan het zijn dat humor en oprechte aandacht ontbreekt. Ga samen iets tofs doen. Bezoek een terras, trek er op uit of ga met elkaar naar het theater. Het mag allemaal weer relaxter en vrolijker zijn en dat is precies wat jij graag nastreeft en goed in bent.

kaart leeuw

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 7 van Zwaarden

Je hebt in april de neiging om op je tenen te lopen, Maagd. Je neemt misschien te veel hooi op je vork of je voelt je voor alles en iedereen verantwoordelijk. Tijd om die overtuiging aan te pakken en een andere strategie toe te passen. Laat je kritische blik eens over je gedrag gaan en kijk waar er aanpassingen nodig zijn. Je kunt best een keer iets aan collega’s overlaten of andere gezinsleden aan het werk zetten. Niet alles hoeft op jouw bordje te liggen. Zeg duidelijk wat je van de ander verwacht en stel grenzen. Op die manier kun je weer op adem komen en iets gaan doen wat je energie geeft in plaats van kost. Een belangrijke les deze maand, leer ervan.

.

kaart maagd

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 2 van Pentakels

Deze kaart belooft toffe nieuwe ontwikkelingen deze maand, Weegschaal. De kans is zelfs groot dat je uit meerdere opties mag kiezen en dat is voor jou als eeuwige twijfelaar best een opgave. Gelukkig betreft het iets positiefs, dus echt fout kun je het niet doen. Probeer dat te onthouden wanneer je keuzestress ervaart. Verder is het belangrijk dat je in april niet te veel vasthoudt aan een planning. Plannen worden waarschijnlijk toch omgegooid, dus daar heb je niet zoveel aan. Sta juist open voor verrassingen en go with the flow. Dan kan alles wat nu bij je past op je pad komen. Dit geldt ook wanneer je single bent. Laat je verrassen door wat de liefde voor je in petto heeft.

kaart weegschaal

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: V De Hogepriester

Je kunt deze maand worstelen met je gevoelens en emoties, Schorpioen. Zeker wanneer je iets moeilijks hebt meegemaakt en dit nog niet verwerkt hebt. Besteed er in april aandacht aan. Schrijf gedachten en gevoelens van je af of zoek professionele hulp. Dat lucht op en creëert ruimte voor een nieuwe fase in je leven. Het kan zijn dat jij deze maand anderen weet te inspireren met je kennis of ervaringen. In de privésfeer of in je werk. Dat is jouw kracht en daar haal je veel voldoening uit. Heb je zelf interesse om nog een verdiepende of aanvullende cursus of workshop te volgen, dan is dit een uitstekende maand daarvoor. Volg je intuïtie en schrijf je in voor iets waar je echt enthousiast van wordt.

kaart schorpioen

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 6 van Zwaarden

Er lijkt een nieuwe fase in je leven aan te breken, Boogschutter. Misschien gebeurt dat automatisch of je kiest daar zelf voor. Door van job te veranderen, te verhuizen of op een andere manier met problemen te dealen. Wat het ook is, het brengt je in rustiger vaarwater, waardoor je weer meer toekomt aan jezelf en activiteiten die je leuk vindt of helpen relaxen. Zet voor jezelf op een rijtje wat er allemaal gebeurd is en hoe je dat hebt ervaren. Daar kun je ontzettend veel van leren en het helpt je om het vanaf nu anders te gaan doen. Vermijd mensen die dramatisch doen of die veel energie kosten. Voor jou is de tijd aangebroken om bij te tanken en op te laden.

Tarothoroscoop mei

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: Koningin van Zwaarden

Deze kaart laat zien dat je deze maand een keuze moet maken of beslissing moet nemen. Dat kan een lastige zijn, aangezien het tegen je gevoel ingaat. Toch weet je diep van binnen dat dit nodig is en het beste is. Durf daarop te vertrouwen, want op die manier zorg je uiteindelijk het beste voor jezelf. Verder kom je in april duidelijk en helder over. Handig bij zakelijke gesprekken of wanneer er afspraken gemaakt moeten worden. Je bent daadkrachtig en niet snel te beïnvloeden en dat is nu zeker nodig. Let wel op dat je in je relatie en bij vrienden niet te afstandelijk bent. Dan mag je best meer open zijn en je gevoel laten spreken. Durf bij je dierbaren jezelf te zijn.

kaart steenbok

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 2 van Zwaarden

Het is in april tijd voor een time-out, Waterman. Zeker wanneer je het druk hebt gehad, je zorgen hebt gemaakt of wanneer er gewoon veel gebeurd is in je leven. Dat mag je eerst een plekje gaan geven, voordat je weer verder stoomt. Houd een journal bij, mediteer wat vaker of ga alleen de natuur in. Doe wat goed voor jou voelt en waardoor je je hoofd leeg krijgt. Dat is de manier om tot rust te komen en op te laden. Het is essentieel voor je welzijn om hier deze maand tijd voor vrij te maken, dus gun jezelf dat. Sta je voor een keuze, stel dit dan uit. Gun jezelf de tijd om er goed over na te denken, voordat je definitief beslist.

tarothoroscoop mei

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 9 van Bekers

Het kan je deze maand moeite kosten jezelf werkelijk te laten zien. Je doet alsof je happy en tevreden bent of dat het goed met je gaat. De vraag die je jezelf mag stellen is, of dat werkelijk zo is. Of pas je je aan? Houd je een masker voor? En waarom? Je kunt in april inzichten verwerven over jezelf, wanneer je bij dit soort vragen stilstaat. En het uiteindelijk prettiger voor jezelf maken. Maak deze maand in ieder geval tijd vrij voor jezelf, je hobby’s en activiteiten waar je happy van wordt. Omring je met mensen die je aan het lachen maken of inspireren. Dat is niet egoïstisch, eerder broodnodig om jezelf positief te voeden. Dan kun je pas echt tevreden zijn.

kaart vissen

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF