fbpx

Jennifer Hoffman speelt in de nieuwe romcom All Inclusive: ‘Voor 5,5 week had ik ineens twee families op het eiland’

Op vakantie met je man die midden in een midlife crisis zit? Het overkomt Sylvie die samen met haar gezin naar een all inclusive resort op Bonaire vertrekt. Jennifer Hoffman speelt de rol van Sylvie en vertelt over nieuwe Nederlandse romcom ‘All Inclusive’.

‘Aniëlle Webster en Tibor legden tijdens een kopje koffie het idee voor deze film voor. Zo’n script kan in verkeerde handen heel plat of flauw worden. Maar in de handen van Aniëlle en Tibor kon het alleen nog maar vliegen. Voor 5,5 week moesten we draaien op Bonaire. Samen met mijn vriend Dorian en zoon Cooper ging ik het avontuur aan. Dorian zette zijn eerste stapjes op het strand in Malibu, waar zijn ouders kort hebben gewoond. Zijn droom was dat zijn zoon ook zijn eerste stapjes op het strand zou zetten. Dat is werkelijkheid geworden. Ook al was het heel goed geregeld voor mijn familie, was het wel een organisatie.’

Toch klinkt het ideaal, filmen op zo’n prachtig eiland met je familie aan je zij…

‘Inderdaad, maar met een kind van 14 maanden is het niet altijd leuk, zo’n felle zon. Het was voor mij een grotere uitdaging om mij in het verhaal te storten. Het was soms moeilijk kiezen of ik uit eten ging met de crew of een paar uurtjes Cooper zag. Tijdens het draaien van andere films is het ook fijn om weer naar huis te rijden om daar weer Jennifer te zijn. Het liep zo door elkaar heen. Op een gegeven moment voelde ik mij ook een gezin met Tibor, Bing en Aiko. Bing was nog maar zo jong, daar wil je ook voor zorgen. Voor mijn gevoel had ik twee families op het eiland. Best lastig soms.’

Normaal gesproken ben je met je crew niet zo lang bij elkaar.

‘Het is te gek om met cast en crew 5,5 week samen te zijn. Normaal gesproken ga je naar huis om te slapen. Nu zie je elkaar bij het ontbijt, tijdens het avondeten en in het weekend als je even vrij bent. In het verleden heb ik eens met Tibor een maand in Zweden gezeten voor een kinderfilm. Toch was dat echt anders, we draaiden daar op verschillende locaties en hier alleen op een all inclusive resort. Je leert elkaar zo goed kennen. Zeker als je een familie speelt, is dat heel fijn.’

Tibor en jij hebben al wat films gedaan samen. Hoe was het om weer met hem te draaien?

‘Het is heel fijn om met Tibor te werken. Tibor is heel erg grappig. Hij is heel gul in het spelen, ook naar zijn tegenspelers. Ongecompliceerd.’

Ben jij zelf eigenlijk van de all inclusive vakanties?

‘In het verleden heb ik het weleens gedaan en ik ben benieuwd of ik het nog eens zou doen met een kind. Misschien uit gemak. Maar het staat niet op mijn lijstje. Wat ik er jammer aan vind, is dat mensen soms vergeten dat er buiten het resort nog een wereld is. Het allerleukste aan reizen vind ik om de bewoners te leren kennen.’

In het verhaal gaat Sylvie op vakantie met haar man die midden in een midlifecrisis zit. Kan je dat je voorstellen?

‘Wat ik fijn vind aan Sylvie, is dat ze weinig problemen heeft. Ze heeft een goede band met haar kinderen, vindt het leven leuk en heeft een fijne baan. Behalve dan dat haar man midden in een midlifecrisis zit. Ik kan mij voorstellen dat ze alles al heeft geprobeerd. Aan het begin van de film is de grens bereikt. In de eerste vijf minuten van de film valt Jacco’s leven uit elkaar. Vervolgens moeten ze naar een vrolijk all inclusive hotel met palmbomen op de achtergrond.’

De zomer spat dus van de film af?

‘De bezoekers van de film komen in de zomersferen, dat is één ding wat zeker is. Van de zwoele zomeravonden tot palmbomen. Daar heb je zin in na zo’n koude natte winter.’

Bekijk hieronder de trailer, of koop meteen je tickets via deze link.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF