fbpx

Is je relatie voorbij? Dit kan je helpen om eroverheen te komen

Als je een relatie hebt, maak je je misschien zorgen over het einde ervan. Hoewel een relatiebreuk nooit gemakkelijk is, zijn er manieren om er doorheen te komen. Dit artikel zal je alles vertellen wat je moet weten over het verwerken van een ex-vriend of -vriendin en hoe je weer het beste uit jezelf kunt halen!

Contact verbreken

Vermijd contact met de persoon. Beantwoord hun telefoontjes of sms’jes niet, en blokkeer hen om contact met je op te nemen via sociale media. Als ze bij jou thuis of op het werk zijn, ga dan onmiddellijk weg.

Stalk ze niet op sociale media. Dit kan verleidelijk zijn omdat het zo gemakkelijk is om te doen deze dagen (en zo veel mensen doen), maar het is niet de moeite waard – en het is zeker niet goed voor je geestelijke gezondheid! Ga niet naar plaatsen waar ze zullen zijn en denk zelfs niet meer aan hen – dit hele uit elkaar gaan hoort al moeilijk genoeg te zijn zonder constante herinneringen aan wat er vroeger in je leven was!

Praat erover met iemand

Als je worstelt met een relatiebreuk, kan het helpen om erover te praten. Praten over je gevoelens en wat er gebeurd is, kan de eerste stap zijn op weg naar genezing. Misschien wil je met iemand praten die niet betrokken is bij jouw situatie – iemand die je niet zal veroordelen of je zal vertellen wat zij zouden doen in plaats van te luisteren naar wat er tussen jullie twee is gebeurd. Het is ook een goed idee om te praten over hoe de breuk je laat voelen, zodat deze persoon steun kan tonen voor hoe moeilijk dit voor je is.

Lees je horoscoop eens

Het lezen van je horoscoop kan je helpen om het grotere plaatje te zien, gevoelens en emoties te begrijpen, en te begrijpen wat er in je leven gebeurt. Bijvoorbeeld, de horoscoop voor een Leeuw deze week kan zeggen dat ze voorzichtig moeten zijn met hoe ze dingen benaderen, omdat hun humeur hen in de problemen kan brengen met anderen. Dit is vooral belangrijk als je een Leeuw bent die zich de laatste tijd boos voelt op mensen om je heen! De horoscoop kan ook advies geven over hoe je deze gevoelens beter kunt beheersen, zodat ze geen problemen veroorzaken in je relaties of werkomgeving.

Doe een tarotlezing

Tarot kaarten zijn een hulpmiddel om je te helpen duidelijkheid en perspectief te krijgen. Als je je afvraagt of je relatie voorbij is, en je wilt de waarheid weten over hoe de zaken ervoor staan, dan kan de tarot je helpen. De tarot kaarten betekenis is voor elke kaart anders. Een tarot lezer kan je hierbij helpen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF