fbpx

Inspirerende verhalen uit de So Pure vriendinnencampagne

De afgelopen weken zijn WENDY en s.Oliver op zoek gegaan naar de puurste vriendschappen. En wat hebben wij veel inspirerende verhalen voorbij zien komen! Hieronder hebben we een korte compilatie gemaakt van een aantal leuke, mooie en ontroerende quotes en citaten:

Vriendinnen quotes

[green_note title=”Wist je dat” text=”De winnares van de So Pure vriendinnencampagne langs gaat bij s.Oliver voor styling advies, een kledingsetje mag uitkiezen en samen met haar vriendin door een echte visagist wordt opgemaakt?” ]

De prijs: weekendje Maastricht met je vriendin(nen)

Wie weet ben jij straks wel de winnaar van de s.Oliver en WENDY Pure Vriendschap campagne. En win jij, samen met je vriendin(nen) een volledig verzorgd weekend naar Maastricht! In deze zuidelijke parel van ’t land vind je een schitterend stadscentrum met de meest stijlvolle boetiekjes en lekkere eettentjes. De bourgondische sfeer en de charmante straten geven je het gevoel alsof je in het buitenland bent. Kortom, een weekendje Maastricht staat gelijk aan ultiem genieten! De hotspots van deze stad lees je hier.

Shoppen bij s.Oliver

Als winnares ga je langs bij s.Oliver voor styling advies en maakt een visagist jou en je vriendin(nen) op. Zo vlak voor de feestdagen kun je natuurlijk wel een nieuw kledingsetje gebruiken! Ter inspiratie hebben wij alvast een aantal feestelijke outfits voor je uitgezocht.

Chiffon jurk met siermanchet_soliver Korte rok met pailletjes_soliverFijne avondjurk met pailletje-soliver29.711.82.7045.7962 front 2 Inspirerende verhalen uit de So Pure vriendinnencampagneOUTFIT_711_xmas_BLW_01Fijne avondjurk met pailletjes

Heb jij een pure vriendschap?

WENY en s.Oliver gaan samen op zoek naar de puurste vriendschappen. Heb jij een pure vriendschap? Laat aan je vriendin(nen) weten hoe dierbaar jullie vriendschap is door hier een foto van jullie samen te delen. Het maakt niet uit of dit een vrolijke, spontane, geposeerde, gekke of ontroerende foto is, zolang het maar jullie pure vriendschap en oprechte geluk weerspiegelt. Laat ons in de beschrijving ook weten waarom deze vriendschap jou zo dierbaar is.

Doe mee en geef je op via www.wendyonline.nl/purevriendschap. Heeft jullie foto de meeste stemmen, dan win je een door s.Oliver verzorgd weekend in Maastricht! Je kunt nog meedoen tot en met vrijdag 24 november a.s.

Vriendinnencampagne

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF