fbpx

Insiya moet terug naar haar moeder

Insiya, de 3-jarige dochter van Nadia, moet terug naar Nederland. Dat heet een Indiase rechtbank gisteren bepaald. De ontvoerende Indiase vader krijgt tot uiterlijk 27 maart de tijd zijn dochtertje over te dragen aan Nadia. Wij zijn ontzettend blij met deze doorbraak in deze zaak!

Afgelopen december steunden wij Nadia in haar strijd om Insiya zo snel mogelijk naar Nederland terug te halen. In een persoonlijke kaart aan haar dochter schreef Nadia haar vurige nieuwjaarswens. En dat was Insiya zo snel mogelijk weer in haar armen te kunnen sluiten. Wij hoopten dat deze de actie Nadia de kracht zou geven om door te gaan. Het ziet er nu naar uit dat het niet meer lang duurt voordat Nadia herenigd is met haar dochter.

Het vonnis is een grote doorbraak in de slepende kidnap-zaak omdat India tot nu toe amper meewerkte aan een terugkeer van het meisje. Insiya werd anderhalf jaar geleden met geweld ontvoerd in opdracht van haar vader Shehzad Hemani. Nederlandse rechters spraken zich al eerder uit over de terugkeer van Insiya naar ons land.

>> Lees verderWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF