fbpx

In welke kleur straal jij het meest tijdens de feestdagen, in goud of in zilver?

Lockdown of niet, van de feestdagen willen we toch een mooi feestje maken. Onze style coach en Wendy-expert Milou Bitter geeft tips voor de kleuren, kleding en combinaties die jij goed zou kunnen dragen.

Glitters

WENDY Kerst 1A In welke kleur straal jij het meest tijdens de feestdagen, in goud of in zilver?

De trend watchers hadden het voor deze winter al voorspeld; we mogen weer schitteren! Op de catwalks zagen we al de trend ‘metallic’ in zowel zilver als goud veel voorbijkomen. Dit is, net als de felle kleuren, een tegenhanger van de sombere gemoedstoestand tijdens het begin van de pandemie. Ontwerpers zoeken naar positieve collecties en dat uit zich in felle kleuren en glimmende stoffen. Dit najaar dus veel stoffen en breisels met lurex (glans draad). Wat we nu, in aanloop naar de feestdagen, in de winkels en online op ons af zien komen is echt een explosie van glitter! Maar wat moet je nou kopen voor de feestdagen zonder er ‘over de top’ maar juist stijlvol uit te zien? Wat past bij jouw persoonlijkheid en kleurtype? Ben je mooier in zilver of in goud?

Welk kleurtype?

Als je een warm kleurtype bent met bijvoorbeeld goudblond, kastanjebruin of koperrood haar en een warme huid met veel kleur of sproetjes dan staan de gouden en bronzen items goed. Lichte warme types zijn ook mooi in offwhite met een gouden glans.

Wendy Kerst 2 In welke kleur straal jij het meest tijdens de feestdagen, in goud of in zilver?

Metallic

Als je een koel type bent, met bijvoorbeeld diepzwart, asblond of donkerbruin haar (zonder warme gloed) en een koele blanke of donkere huid (zonder warme blos of sproetjes) dan staan zilver en zwart metallic jou prachtig. Lichte, koele types zijn mooi in zilver en bijvoorbeeld blauw metallic en donkere koele types zijn, naast zilver, mooi in zwart glitter.

Wendy Kerst 3 In welke kleur straal jij het meest tijdens de feestdagen, in goud of in zilver?

Subtiel

Als je het subtiel wilt houden dan zou ik kiezen voor alleen een rok of broek in glitter gecombineerd met bijvoorbeeld een effen zwarte top. Andersom kan natuurlijk ook met een glitter blouse, top of jasje die je combineert met een rustige effen zwarte of bijvoorbeeld roomwitte rok of broek. Hoewel we veel zwart zien in de feestcollecties hóef je niet voor zwart te gaan. Misschien houd je niet van zwart of vind je dat het je bleek maakt, wat bij veel kleurtypes ook zo is. Offwhite metallic, blauw metallic of groen metallic zijn mooie en ook feestelijke alternatieven.

WENDY Kerst 4 In welke kleur straal jij het meest tijdens de feestdagen, in goud of in zilver?

All the way

Wil je echt opvallen dan kun je natuurlijk ‘all the way’ in glitter gaan met bijvoorbeeld een glitter jumpsuit, lange jurk of powersuit (broek + jasje).

Wendy Kerst 5A In welke kleur straal jij het meest tijdens de feestdagen, in goud of in zilver?

Ik wens iedereen warme en stralende feestdagen!

Stijlvolle groet,

Milou

Volg een Wendy-workshop van Milou!

Milou Bitter begon na haar studie aan de HTS Confectie als personal shopper, werkte als style coach voor het programma Obese en is nu eigenaresse van Milooks. Ze geeft met haar bedrijf trainingen, workshops en persoonlijke stylingadviezen, voor Wendy verzorgt ze de styling workshop Kom in je kracht. Lees hier alles over de workshop of meld je meteen aan via deze link!

Nieuwe Wendyspecial

De nieuwe winterspecial van Wendy vol mooie familie- en generatieverhalen is net uit! Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF