fbpx

Doe mee aan de styling workshop Kom in je kracht van style coach Milou Bitter

Je uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren, kleding en combinaties die je draagt. Veel vrouwen weten niet precies welke kleding en kleuren hen mooi staan. In de nieuwe Wendy-workshop van style coach Milou Bitter leer je in een dagdeel welke kleding, kleuren en pasvormen jou goed staan, waardoor je je uitstraling vergroot en meer in je kracht kunt komen. Een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander.

Style Coach Milou Bitter leert je tijdens deze workshop hoe je je stijl, figuur- en kleurtype kunt doorvertalen naar je persoonlijkheid. Als dit optimaal in balans is, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je dat ook uitstralen, waardoor je krachtig overkomt. Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in de figuurtypes, kleurtypes gebaseerd op de vier seizoenen en ontvang je een persoonlijk stylingadvies over welke kleding, kleuren, sieraden en make-up jou het mooiste staan. Een persoonlijk, stijlvol en origineel cadeau om aan jezelf of een ander te geven tijdens de feestdagen.

Issues

Milou Bitter begon na haar studie aan de HTS Confectie als personal shopper, werkte als style coach voor het programma Obese en is nu eigenaresse van Milooks. Ze geeft met haar bedrijf trainingen, workshops en persoonlijke stylingadviezen en heeft zich nu ook aan Wendy verbonden. Mensen adviseren op het gebied van styling en uitstraling is wat ze het allerliefste doet, zegt ze. ‘Veel mensen hebben toch geen goed idee van wat hen goed staat en hoe ze zich het beste kunnen kleden. Ik vind het heel mooi om te zien hoe ik met mijn kennis mensen meer zelfvertrouwen kan geven en meer in hun kracht kan zetten. Kleding kan zoveel doen. Ik merk dat veel vrouwen gefocust zijn op hun issues. Ze vinden zichzelf te klein, te zwaar of hun heupen zijn te breed. Ik probeer dat dan om te draaien door vrouwen te vragen wat ze wel mooi vinden aan zichzelf en daar de nadruk op te leggen. Met een paar tips kun je bij iedereen de mooie kanten naar voren laten komen. Leg het accent bijvoorbeeld op de hals in plaats van op de heupen.’

Kleurkeuze

Ook kleur kan heel veel doen, zegt Milou. ‘Vaak kiezen vrouwen veilig voor zwart. Omdat ze denken dat het bijvoorbeeld slank maakt en makkelijk te combineren is. Maar als je bijvoorbeeld een licht type bent met blauwe ogen, staan bepaalde kleuren blauw veel mooier en zul je meer gaan stralen. Het is heel handig om te weten welke kleuren jou goed staan.’ Ook is het goed om bewust te worden van hoe je wilt overkomen met je kleding, zegt Milou. Wil je bijvoorbeeld autoriteit uitstralen, dan werkt veel contrast goed, maar wil je juist toegankelijk en zacht overkomen, dan is een mooie wollen lichte trui passender.’

Tijdens de workshop komen al deze aspecten aan bod:

  • Uitstraling en het belang van de eerste indruk
  • Tips over hoe je krachtig kunt overkomen
  • Wat is het psychologische effect van kleur?
  • Wat is het effect van combinaties op je uitstraling?
  • Welke outfit voor welk doel?
  • Do’s en dont’s bij bepaalde figuurtypes
  • De 4 kleurtypes met daarbij tips (kleding, sieraden en make-up)
  • Modetrends en trendkleuren en hoe draag je ze?
  • Maken van een persoonlijk moodboard
  • Figuuranalyse en globaal kleuradvies met styling tips

Waar en wanneer?

De workshops vinden plaats op vrijdag 4 februari, vrijdag 4 maart en vrijdag 18 maart. Locatie: Huize Frankendael, Middenweg 72 Amsterdam. Tijd: 9.30 tot 14.00 uur. Aantal deelnemers: min 10. Prijs: € 79 (inclusief koffie, thee, lunch en een leuke goodiebag)

Aanmelden kan via deze link.

Vooraanzicht lente Doe mee aan de styling workshop Kom in je kracht van style coach Milou Bitter

De locatie van de workshop: Huize Frankendael

Wij houden ons aan de geldende coronamaatregelen. Mocht een workshop onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zal deze worden verplaatst naar een latere datum.


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF