fbpx

In welk type parfum herken jij jouw vriendin?

Laten jouw hersenen het meestal ook afweten na vijf minuten in de parfumerie? En heeft je neus het wel gehad bij het dertiende geurtje? Hoe moet het dan als je een geurtje niet voor jezelf, maar voor je vriendin wilt uitzoeken? Wij hebben 4 type geurtjes voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij straks exact welke type parfum jouw vriendin op haar lijf geschreven staat. Dus, check it out! In welk van onderstaande geurtypes herken jij jouw vriendin?

[green_note title=”Geur is emotie” text=”Een aroma kan emoties oproepen of herinneringen activeren, omdat reuk als enige zintuig direct in verbinding staat met het gedeelte van de hersenen waarin smaak, emoties, stemmingen en herinneringen geregeld worden.” ]

Hoogwaardige kruidige ondertonen

Is jouw vriendin iemand van contrasten en tegenstellingen, dan houdt zij van kruidige parfums. Enerzijds is haar persoonlijkheid warm en verleidelijk, anderzijds kenmerkt haar kledingstijl zich door mannelijke elementen. Bretels, een stropdas en zelfs herenschoenen zijn items die in haar garderobe passen. Intussen stift zij haar lippen felrood, gewoon omdat ze anderen graag een beetje in verwarring brengt. Ze is een ietwat kunstzinnig type en ze houdt van intellectuele discussies en uitdagingen.

Verleidelijke houtaccenten

Is jouw vriendin een sterke vrouw, een recht-door-zee no-nonsense type? Dan gaat haar voorkeur waarschijnlijk uit naar houtaccenten. Haar stijl is klassiek en minimalistisch. Ze houdt niet van opsmuk, dus als ze al gebruik maakt van accessoires, dan beperk ze zich meestal tot één enkel stuk. Zij is iemand op wie anderen altijd kunnen rekenen, maar niemand moet flauwe grapjes met haar uithalen, want dan zegt ze meteen waar het op staat.

Klassieke bloemengeuren

Is jouw vriendin een vrouw die haar vrouwelijkheid viert? Dan is de kans groot dat zij van klassieke bloemengeuren geuren houdt. Het liefst draagt ze jurken en loopt ze op hakken.  Zij gunt zichzelf af en toe wel wat luxe.  Een koel glas champagne, een reep dure chocolade en een zijden pyjama zijn aan haar heel goed besteed. Ze houdt van een opgeruimde, overzichtelijke omgeving.  Organiseren is dan ook één van haar sterke kwaliteiten.  Zo is zij volledig in haar element wanneer ze bijvoorbeeld een mooi verjaardagsfeest kan organiseren voor iemand die haar dierbaar is.

[green_note title=”So Pure” text=”So Pure van s.Oliver is een bloemige, houtachtige musk. Topnoten zijn klimop, citroen en appel. Hartnoten zijn fresia, jasmijn en kasjmier hout. Basisnoten zijn ambroxian, muskus en sandelhout.” ]

Fruitige, citrus- en frisse bloemengeuren

Is jouw vriendin een levensgenieter? Dan houdt zij hoogstwaarschijnlijk van fruitige citrus- en frisse boemengeuren. Zij is alles behalve een muurbloemetje. Ze draagt graag sprankelende kleuren.  Die passen ook volledig bij haar jeugdige uitstraling en energieke persoonlijkheid.  Anderen voelen zich vaak door haar geïnspireerd.  In haar communicatie met anderen is ze vrij direct.  Ze komt graag snel to the point.  En zo weten anderen precies wat ze aan haar hebben.

Laatste dag pure vriendschap campagne

De afgelopen weken zijn op zoek gegaan naar de puurste vriendschappen. Vandaag is de laatste dag dat je nog een foto van jou en je vriendin kunt insturen! Dus doe nog mee en geef je op via www.wendyonline.nl/purevriendschap. Heeft jullie foto de meeste stemmen, dan win je een door s.Oliver verzorgd weekend in Maastricht!

Vriendinnencampagne

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF