fbpx

In gesprek met Nicolette Kluijver: van beautytip tot levensles

Deze week zijn we in gesprek met Nicolette Kluijver. Ze geeft eerlijk antwoord op vijf vragen die uiteenlopen van haar ervaringen op Bonaire, tot haar rituelen om in balans te komen. Je kan Nicolette kennen als presentatrice van Expeditie Robinson, voormalig model of van haar eigen kledinglijn. 

Welke levensles zou je met andere vrouwen willen delen?

‘Ik heb een hele mooie quote die ik vaak gebruik. Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van. We maken allemaal dingen mee en in the end komt het wel weer goed.’

Je hebt een tijd op Bonaire gewoond, wat mis je het meest aan deze plek?

‘Ik heb Bonaire in mijn hoofd vaarwel gezegd, dus ik mis nog helemaal niks eigenlijk. Ik heb hele mooie herinneringen waar ik heel dankbaar voor ben. Nu geniet ik gewoon weer heel erg van Nederland. Ik geniet zelfs van het weer: de grijze luchten en de regen. Ik kijk met een warm hart terug op Bonaire, maar ik mis het niet.’

Je ziet er altijd erg goed uit. Heb je een beautytip voor andere vrouwen?

‘Wees vooral heel gelukkig en content van binnen, dan straal je van buiten. Daar kan geen crème, geen mascara of foundation tegenop.’

Je zal vast een druk leven hebben, maar heb je nog leuke plannen in het vooruitzicht?

‘Er komt een nieuw televisieprogramma aan en we zijn een nieuwe collectie aan het bedenken voor mijn kledinglijn, waar ik supertrots op ben. Het gaat op werkgebied eigenlijk super goed. Alle andere honderdduizenden dromen die ik heb, ga ik ook verwezenlijken. Het zijn er te veel om op te noemen. Maar mijn palet is heel breed. Ik hou van presentatieklussen en van dingen creëren, maar ik zou ook graag meer goed willen doen in de breedste zin van het woord. Dus voorlopig ben ik nog wel even druk.’

Balans is erg belangrijk in het leven, heb je een ritueel om in balans te komen?

‘Als ik me uit balans voel, wandel ik heel veel. Dat is echt mijn relaxmoment, gewoon de natuur in en wandelen. Ik heb het dan niet over vier kilometer, maar echt tien, vijftien of twintig kilometer.’ 



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF