fbpx

In gesprek met Natasja Froger: ‘Als ik mijn familie om me heen heb, ben ik gelukkig’

Deze week zijn we in gesprek met Natasja Froger. Ze geeft eerlijk antwoord op vragen die uiteenlopen van haar grootste geluksmomentje met familie tot hoe ze in balans komt. Je kan Natasja kennen als televisiepresentatrice of als echtgenote van zanger René Froger.

Wat betekent familie voor jou

‘Familie is echt alles voor mij. Daar draait mijn hele leven om. Als ik iedereen om me heen heb, ben ik intens gelukkig.’

Wat is jouw grootste geluksmomentje met je familie?

‘Op het moment dat ik mijn familie om me heen heb, ben ik het gelukkigst. Wat we doen, maakt niet uit, zolang we maar samen zijn. We houden van barbecueën in de tuin, een dagje varen, wandelen met de honden in het bos of spelletjes spelen aan de keukentafel.’

Heb je een bijzondere of mooie herinnering aan de familie Froger die je altijd bij zal blijven?

‘Er zijn zoveel mooie herinneringen om op te noemen, maar als ik er eentje moet kiezen; vorig jaar gingen we met z’n allen kamperen voor een tv-programma van TLC. Dat voelde echt heel natuurlijk en alles verliep precies zoals je op tv kon zien. Het is geweldig dat dit ook zo bij de kijkers is overgekomen.’

Wat is kenmerkend aan de familie Froger?

‘Veel gezelligheid, humor en vooral heel veel liefde.’

De familie Froger heeft een samenwerking met LU. Wat is het idee hierachter?

‘We worden wel vaker benaderd voor een product of merk, maar het moet natuurlijk wel echt bij ons passen. Bij LU was het meteen een match. Kijk maar in mijn keukenkastjes: al jaren staan er LU producten in. René en Maxim zijn bijvoorbeeld gek op de Bastognekoeken en ik houd van scholiertjes en hartige crackers. Dit zijn producten die we écht zelf gebruiken, dus deze samenwerking voelde heel natuurlijk aan.’

Welke levensles zou je met andere vrouwen willen delen?

‘Geniet van elke dag. Kijkt alsjeblieft wat je allemaal hebt en geniet daarvan. Door mijn inzet voor de ziekte ALS – een dodelijke zenuwspierziekte waar nog geen medicijn voor is – realiseer ik me elke dag dat je gezondheid je grootste goed is. Lekker genieten van het leven en jezelf af en toe verwennen is in mijn ogen dus echt een must.’

Hoe blijf jij in balans?

‘Ik ben graag sportief bezig. Dat doe ik door lange wandelingen te maken met onze honden of met vriendinnen. Ook ga ik twee keer per week hardlopen in een clubje; we zijn sportief bezig, maar het is ook nog eens heel gezellig. Ik rook niet en alcohol drink ik nauwelijks. Wel ben ik een enorme zoetekauw. Daarom probeer ik zo gezond mogelijk te eten, zodat ik zonder schuldgevoel af en toe iets lekkers kan eten.’

Foto: Mark van Engelen / TLC

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF