fbpx

In deze podcast praten BN’ers over hun psychische klachten

Er is al langer bekend dat er een groot te kort is aan personeel in de zorg. Hierdoor zijn er voor patiënten lange wachttijden en is de werkdruk erg hoog. Daarnaast heerst er nog altijd een stigma op psychische aandoeningen, terwijl 1 op de 4 mensen er ooit mee te maken krijgt in z’n leven. In de nieuwe podcast Specialisme Mens praten verschillende BN’ers over hun psychische klachten. 

Podcast

Arkin heeft samen met dertien BN’ers een podcast opgenomen waarin zij praten over hun psychische klachten. Hiermee hopen ze het stigma te doorbreken en de drempel te verlagen om hulp te zoeken. En daarmee gaat Arkin op zoek naar Mensologen, want iedereen is maar een mens en niet een stoornis. In de podcast gaan de BN’ers in gesprek met specialisten van Arkin. Het zijn intense gesprekken. Je hoort voetballer Wim Kieft bijvoorbeeld over zijn cocaïneverslaving, presentatrice Sofie van den Enk over haar depressie, presentator Filemon Wesselink over zijn autisme en schrijfster Heleen van Royen over haar psychosegevoeligheid.

Luister de podcast!WENDY Zomer Special

Het pure Ibiza


Een special over het eiland van Wendy van Dijk, met al haar inside tips en aandacht voor de pure natuurlijke kant van het eiland. 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF