fbpx

Ideaal voor de feestdagen: speel dit hilarische kaartspel met je vriendinnen

Als exploderende kittens, geiten én lasterstralen jou een geweldige combinatie lijkt, is het hilarische Exploding Kittens wat voor jou! Dit te gekke kaartspel is een combinatie van Russisch Roulette en schaken.

Dus, hoe speel je met katten en explosieven in het kaartspel Exploding Kittens? Laten we eens kijken. Het hoofddoel van dit snel-te-leren maar oh-zo strategische spel is om kaarten van de trekstapel om te draaien en elke keer hopen dat je geen Exploding Kitten kaart treft. Gebeurt dit wel én je hebt je ontmantelingskaart al gebruikt, dan word je uit het spel geschopt! In de loop van het spel komen verschillende kaarten voor, elk met zijn eigen voordeel of obstakel. Zet ze strategisch in om als langste in het spel te blijven zonder te worden opgeblazen. Met de overige kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of in de toekomst kijken.

EKG NL 2019 Ideaal voor de feestdagen: speel dit hilarische kaartspel met je vriendinnen

Is “geestig” een goede omschrijving? Tuurlijk! Maar omdat strategie ook een grote rol speelt, voegen we daar graag het woord “gluiperig” aan toe. Omdat je zo bezig bent om niet opgeblazen te worden door een Exploding Kitten kaart, heb je amper in de gaten dat je brein overuren maakt om het kitten mijnenveld over te steken en constant de juiste strategie toe te passen. Dit spel vergt geduld, concentratie en een goed gevoel voor foute humor. De kaarten zijn voorzien van artwork van de medebedenker van het spel, Matthew Inman. Hij is ook de artiest van de webcomic The Oatmeal. Zijn bekende stijl versterkt de humor van dit geliefde kaartspel.

Het kaartspel Exploding Kittens is bedoeld voor 2 – 5 spelers van 7 jaar of ouder en is zeer eenvoudig te leren. De gemiddelde speeltijd is 15 minuten. Wedden dat je meteen meer dan één potje wil spelen? Als je vriendengroep wat groter is, kun je uitbreidingsets gebruiken om meer spelers te laten meedoen. Er is geen betere manier om een vrolijke spellenavond te garanderen waar vrienden en familie met plezier aan terugdenken, dan met het openen van een doos Exploding Kittens!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF