fbpx

Hotspots in Enschede

De hipste koffietentjes en de leukste winkels schieten op dit moment als paddenstoelen uit de grond! Voor ons de hoogste tijd om weer een hotspot met je te delen. Wij zijn namelijk helemaal weg van het Twentse Enschede. Je vindt hier niet alleen de lekkerste krentenwegge, maar ook de leukste café’s en winkels!

Bluff

Ben je toevallig in de buurt van de oude markt en heb je zin in een lunch of diner? Bij Bluff ben je aan het goede adres. Onze favoriet zijn de Bluff-Burgers. Deze worden gemaakt van de oer-Hollandse MRIJ-rund. Deze naam is ontstaan doordat het ras van oorsprong in het gebied langs de Maas, de Rijn en de Ijssel voorkomt. Je vind trouwens niet alleen de lekkerste broodjes en gerechten bij onze favoriet, het is super mooi ingericht. Het café heeft pas een touch up gekregen waardoor de foodbar heel hoog op ons lijstje staat!

© Estida

Stoet

Heb je net je favoriete boek geleend en is het lunchtime? Dan is lunchcafé Stoet niet te missen. Je kunt hier terecht voor een vers gebakje of een rijk belegde stoete (broodje in het Twents). Het café heeft een lichte, vintage uitstraling waardoor het super leuk is om hier inspiratie uit te halen. Heb je geen zin in een uitgebreide lunch? Je kunt hier ook met je laptop werken.

© Stoet

Conceptstore the Upperside

Shop till you drop bij The Upperside! De winkel biedt ondernemers een plekje om hun eigen spullen te verkopen. Een super leuk initiatief! Zo geven we ontwerpers en jonge ondernemers ook een kans. In de winkel is er van alles verkrijgbaar. Van zelf ontworpen kaartjes tot de mooiste woonaccessoires!

 

©Lizet Beek Fotografie

 

Nienke’s Cupcakes

Een keertje snoepen kan geen kwaad toch? Zoals je al aan de naam kunt zien, kun je bij Nienke cupcakes scoren! Naast deze lekkernij worden er ook muffins, cheesecake, brownies en chocolaatjes verkocht. Alles is selfmade by Nienke. Het water loopt ons al in de mond 🙂

©Nienke’s Cupcakes

[green_note title=”Over Enschede” text=”Enschede is een stad en gemeente in Twente, in het oosten van de provincie Overijssel. De gemeente telt zo’n 157.864 inwoners ” ]

(Visited 8 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief