fbpx

Hoe gaat het met Esmee die trouwde in Wendy’s trouwjurk?

 Herinner je Esmee nog, die in Wendy’s trouwjurk mocht trouwen, een echte Vera Wang? Omdat Wendy vanaf aanstaande zaterdag in een nieuw romantisch programma te zien is, vroegen we ons af hoe het nu met Esmee én de jurk gaat. We belden haar op!

Vanaf zaterdag 18 maart stort Wendy van Dijk zich op de trouwplannen van anderen. Dit doet ze samen met haar collega Chantal Janzen in het nieuwe RTL4-programma Janzen & Van Dijk. Zwijmel mee met ontroerende en romantische aanzoeken en geniet van prachtige huwelijken waarbij de nodige tranen worden weggepinkt. Net zoals een paar jaar geleden bij het huwelijk van Esmee en Pascal uit Weert.

Hoe zat dat ook alweer?

Wendy had nog een schitterende trouwjurk in de kast hangen die ze zelf niet gebruikte: een ontwerp van Vera Wang. Ze besloot deze weg te geven en riep lezeressen op om hun verhaal te mailen en dan zou de jurk worden verloot.

Esmee was de gelukkige winnares en werd door Wendy tijdens een lunch in Weesp verrast: met haar verhaal had ze de jurk gewonnen!

Op 4 september 2015 trad ze met haar grote liefde Pascal in het bijzijn van hun drie kinderen, familie en vrienden in het huwelijk. En ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd! ‘De jurk heeft ons geluk gebracht!’, vertelt Esmee.

De bruiloft

‘Het was echt een geweldig mooi feest. We hebben zo veel leuke reacties ontvangen. Ook van onbekenden kregen we kaartjes. Of vrienden die belden: ‘Ik zit nu bij de tandarts en zie jullie in een blad staan!’

hoe gaat het met esmee die in wendys eerste trouwjurk trouwde

De jurk

Hoe het nu met de jurk gaat? Esmee: ‘Heel goed hoor! Hij hangt boven in een kledinghoes. Af en toe kijk ik ernaar en ik wil ‘m graag houden. Ik heb ‘m alleen nooit meer aangetrokken. Maar mochten er vriendinnen zijn die trouwplannen hebben en ze willen de jurk aan: ze zijn welkom!’

Janzen & Van Dijk

Wil je meer romantiek zien? Vanaf zaterdag 18 maart om 20 uur kun je elke week op  RTL 4 kijken naar ‘Janzen & Van Dijk: voor al uw bruiloften en partijen’.

Beeld: eigen foto’sWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF