fbpx

Hoe belangrijk zijn vriendinnen voor jou?

Vandaag is het Nationale Vriendinnendag! Deze dag benadrukt hoe belangrijk en fijn het is om vriendinnen te hebben. Om plezier te maken, om elkaar te stimuleren, om elkaar het gevoel te geven dat de ander ertoe doet. Maar op sommige momenten is het kunnen terugvallen op trouwe vriendinnen méér dan alleen leuk en fijn. En daarom zoekt Pink Ribbon vriendinnen!

Want… als borstkankerpatiënt is het enorm fijn om vriendinnen om je heen te hebben. Als steun op moeilijke momenten, als luisterend oor, maar ook om mee te lachen. Inspirerende voorbeelden zijn Suzanne en Pinkettes…

Suzanne en haar vriendinnen

Suzanne de Cocq (39) kreeg in 2017 borstkanker. Maar ze is, zoals ze het zelf verwoord, ‘inmiddels aardig op weg.’ Met dank aan haar sterke netwerk van vriendinnen.

Suzanne: ”Het leek mij mooi om die power vast te houden en voor een breder doel in te zetten. Samen met ”mijn” Pinkettes hebben we ervoor gekozen om ons hard te maken voor Pink Ribbon. Op 21 september 2019 lopen we met ons team 20 kilometer mee tijdens de Dam tot Dam wandeltocht. Ons doel? Niet alleen de finish, maar ook het ophalen van 10.000 euro. We doen het voor alle vrouwen die jou lief zijn, voor alle vriendinnen die van deze vrouwen houden.”

Nationale Vriendinnendag

Suzanne met een aantal dierbare vriendinnen.

Soms is een verre vriendin net zo fijn als een goede buur

Pink Ribbon zoekt vriendinnen. Vriendinnen die van iets verder weg hun werk willen steunen en zo het verschil willen maken. Want wist je dat 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker krijgt? Een heftig gegeven, want iedereen kent wel 7 vrouwen.

Laat je inspireren door Susanne Cocq en Pinkettes en wordt voor 6 euro per maand Vriendin van Pink Ribbon. Het is een kleine moeite en een groots vriendinnen-gebaar, waarmee je als Vriendin van Pink Ribbon ook jezelf een héél goed gevoel geeft. Dus ga naar pinkribbon.nl/vriendin en word een Vriendin!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF