fbpx

Het winnende design van de Blue Band ‘Ontwerp je eigen kuip’ wedstrijd ligt nu in de winkels!

Afgelopen voorjaar konden kinderen massaal meedoen met de Blue Band ’Ontwerp je eigen kuip’ wedstrijd. Kinderen konden aan de slag om zelf hun mooiste Blue Band kuipje te ontwerpen, met inspiratie van niemand minder dan presentatrice en illustator Jill Schirnhofer. Met als prijs: jouw design voor Blue Band in de winkels! Het winnende design is inmiddels geselecteerd: de 11-jarige Mariam heeft gewonnen met haar prachtige tekening met daarin onder andere een zelfgetekend landschap. Dit limited edition kuipje ligt nu in de supermarkt bij jou in de buurt. Haal ‘m snel in huis!

Mariam en de andere deelnemers kregen voor deelname ook nog een helpende hand. Om de kinderen een beetje op weg te helpen, had bekende presentatrice én illustrator Jill Schirnhofer verschillende voorbeelden, ontworpen, in haar bekende tekenstijl, om hen te inspireren. Zo ontwierp zij mooie voorbeelden van een kasteel, een vrolijk kinderfeestje en een design speciaal voor Moederdag.

UF530 SCHETS Blue Band kleurplaatactie kuip V2 Het winnende design van de Blue Band 'Ontwerp je eigen kuip' wedstrijd ligt nu in de winkels! Foto winnares Jill Het winnende design van de Blue Band 'Ontwerp je eigen kuip' wedstrijd ligt nu in de winkels!

Gezonde voeding en creativiteit

Blue Band zet zich al sinds 1923 in om ouders te helpen om hun kinderen gelukkig en gezond op te laten groeien. Gezonde voeding speelt een ontzettend belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen, maar ook creativiteit en ruimte voor fantasie zijn van belang. In deze ontwerpwedstrijd bracht het merk beide werelden samen.

Paula Jentjens, marketing manager van Blue Band: “Blue Band bevat onmisbare bouwstoffen en vitamines die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Als merk zetten we ons echter ook graag in voor de algemene ontwikkeling van kinderen. Het stimuleren van creativiteit vormt daar een belangrijk onderdeel van, of het nou gaat om samen koekjes bakken of het maken van een mooie tekening. We vinden het prachtig om te zien dat het nieuwe kuipje nu in de winkels ligt als resultaat van alle creatieve en enthousiaste deelnames die we voorbij hebben zien komen.”

Lees ook: Recept: Courgette frietjes met knoflook yoghurtdip WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF