fbpx

Johnny de Mol maakt een zelfgeschreven nummer

Johnny de Mol heeft succes geboekt met zijn theatershow Hier is de Mol. Hij keert in februari 2020 terug met 25 voorstellingen en kondigt dit aan met zijn nieuwe nummer Mama. ‘Een ode aan iedere powervrouw.’

Hier is de mol

Je bent 40 jaar, de stad uit, getrouwd, hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot vier uur ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Allemaal vragen waarmee Jonny de Mol zich bloot geeft aan het publiek. In de theatershow vertelt hij verhalen over zijn onstuimige liefdesleven, zijn ‘gekke familie’, de vluchtelingenproblematiek en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.

https://www.instagram.com/p/B5FSSVvgip-/

Mama

Zijn zelfgeschreven nummer ‘Mama’ is volgens Johnny een ode aan alle vrouwen. Deze is vandaag uitgebracht met een bijbehorende videoclip als bekendmaking van het verlengen van zijn theatertour. Het nummer is geschreven door Julia Schellekens, de dochter van schrijfster Saskia Noort. In de clip komt naast Saskia Noort en andere verschillende moeders ook zijn moeder Willeke Alberti voorbij.

Wij zijn fan van het nummer! Beluister het nummer hieronder.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF