fbpx

Help jij mee aan het succes van Dress for Success?

Dress for Success Amsterdam, een geweldig initiatief vinden wij. Het helpt mensen met een minimuminkomen op weg naar een nieuwe baan door hen kleding en advies aan te bieden.

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden voorziet van leuke en nette kleding. Ook geven ze praktische ondersteuning om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpt Dress for Success mensen op weg naar een nieuwe baan!

Sollicitatie

Iedereen wil bij een sollicitatiegesprek natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. Helaas heeft niet iedereen de middelen om goed voor de dag te komen. Dress for Success zorgt er niet alleen voor dat je mooie kleding krijgt, maar je kunt bijvoorbeeld ook een sollicitatietraining volgen om uiteindelijk een betere versie van jezelf te worden. Deze mensen worden geholpen door vrijwilligers die ze nog een extra hart onder de riem steken. De vijftig vrijwilligers die werkzaam zijn bij Dress for Success hebben allemaal hun eigen taak en zijn erg betrokken bij de organisatie. Het team in Amsterdam bestaat uit elf verschillende nationaliteiten. Dit zorgt ervoor dat klanten zich snel op hun gemak voelen en zich met het team kunnen identificeren!

Genomineerd

Dress for Success is genomineerd voor de Appeltjes van Oranje van het Oranje fonds. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving. Het thema van de Appeltjes van Oranje 2019 is: ‘De kracht van samen; vrijwilligers doen mee(r).’ Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: “Wij geloven in een sociaal verbonden koninkrijk waarin iedereen mee kan doen. Daarvoor heb je mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken en dat met passie blijven doen, elke dag weer. Vrijwilligers zijn cruciaal. Daarom zoeken we mensen die deze vrijwilligers bij elkaar weten te krijgen, zodat ze samen in actie komen voor anderen. Deze mensen, dat zijn helden. Zij maken het verschil. En dat willen we belonen met onze Appeltjes van Oranje.”

Vind jij ook dat Dress for Succes een Appeltje van Oranje verdient? Stem dan hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF