fbpx

Heb jij al gehoord van de nieuwste, natuurlijke & pijnloze techniek voor aanpak van volumeverlies van je huid?

Naarmate je ouder wordt verliest je huid elk jaar meer elasticiteit en collageen. Hierdoor beginnen tekenen van huidveroudering rond je dertigste levensjaar steeds zichtbaarder te worden. En is er zelfs een gegeven dat vanaf je vijftigste levensjaar, 50% van je collageen afgebroken is. Maar hoe kan je volumeverlies van je huid voorkomen?

Je kan een huidverouderingsproces herkennen aan de ontwikkeling van diepte-rimpels, huidverslapping rondom je kaaklijn en het verliezen van volume bij je bovenbenen. Maar wist jij dat er verschillende, natuurlijke, veilige en pijnloze behandelingen bestaan om volumeverlies van je huid te voorkomen?

 

Wat is er uniek aan de behandelingen met Venus Concept?

Herken je de kraaienpootjes rondom je ogen of de diepte-rimpels op je voorhoofd en wil je deze verminderen? Of heb je juist een wens om cellulite op je billen aan te pakken? Dan bieden de behandelingen met de gepatenteerde MP2 techniek van Venus Concept hiervoor een natuurlijke en pijnloze oplossing. De behandelingen van Venus Concept zijn gebaseerd op Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Deze combinatietechnologie is gepatenteerd, wat inhoudt dat alleen de behandelingen van Venus Concept systemen met deze techniek werken.

De Radio Frequentie zorgt tijdens je behandeling voor een aangename warmte en stimuleert hiermee direct het collageen in je huid. Het stimuleren van collageen kan met diverse andere behandelingen, zoals led, microdermabrasie, microneedling en bindweefselmassage, maar wat deze behandeling uniek maakt, zijn de Magnetische Pulsen. Hierdoor worden namelijk nieuwe groeifactoren, ofwel fibroblasten, aangemaakt. Fibroblasten breken, ook afhankelijk van je leefstijl, vanaf je vijfentwintigste levensjaar af, waardoor je huid ieder jaar minder collageen aan maakt. Met de behandeling van Venus Concept ben je niet alleen huidig collageen aan het stimuleren en activeren, maar maak je ook nieuwe collageenfabrieken aan die zelfstandig nieuw collageen en gezonde haarvaatjes aanmaken. Dus nog meer collageen en resultaat op korte en lange termijn. Wist jij dat de nieuwe aangemaakte, kleine haarvaten zelfs zorgen voor meer doorstroming van voedingsstoffen en zuurstof? Je huid ziet er daardoor veel gezonder en vitaler uit.

Zoals je eerder hebt gelezen zijn de behandelingen met o.a. Venus Legacy en Venus Freeze Plus gebaseerd op warmte die vrijkomt door de Radio Frequentie. De gouden combinatie met de Magnetische Pulsen zorgt voor de gepatenteerde MP2 technologie. Wist jij dat er ook mogelijkheden zijn om met Venus Concept te werken aan aanpak van vetweefsel én huidverstrakking tegelijkertijd? Met deze gepatenteerde MP2 techniek werk je namelijk altijd op huidverstrakking en volumeverbetering van de huid. Wanneer je echter de wens hebt om je onderkin te verminderen, en je dus wil werken op aanpak van vet, kan de temperatuur of behandelduur aangepast worden. Hoe warmer de huid wordt opgewarmd of wanneer je de behandeltijd verlengd, hoe intenser de stimulans omtrent aanpak van vet. Met de Venus Legacy behandeling kun je dus tegelijkertijd je onderkin verminderen zonder dat je huidverslapping overhoudt na de behandeling(en).

volumeverlies van je huid volumeverlies van je huid

volumeverlies van je huid volumeverlies van je huid

 

Aanpak van cellulite en lokaal vet met Venus Legacy

Behandelingen met Venus Legacy worden wereldwijd ingezet voor aanpak van love-handles, aanpak van vet rondom de maagstreek en het verminderen van cellulite op de bovenbenen of billen. Deze kunnen, zonder chirurgisch ingrijpen, op effectieve wijze aangepakt worden. De Venus Legacy is het eerste en enige systeem wat gebruik maakt van een 4D technologie; Magnetische Pulsen, MultiPolaire Radio Frequentie en de VariPulse techniek. Hiermee bereik je langdurige resultaten op het gebied van bodycontouring, omtrek- en cellulitevermindering en huidverstrakking.

Met de VariPulse technologie van de Venus Legacy wordt er gewerkt met een vacuüm-pomp technologie waardoor er een diepere warmte stimulatie in de huid wordt gecreëerd. Is er sprake van love-handles, dan wil je werken op aanpak van vet en huidverstrakking. Dan is de Venus Legacy dé oplossing omdat het vet wordt aangepakt door de vacuüm-pomp technologie, zonder huidverslapping over te houden aan het behandelende gebied. Tijdens de Venus Legacy behandeling wordt er namelijk, langs de vacuüm-technologie, ook gewerkt met de verstrakkingstechnologie van de gepatenteerde MP2 technologie. Aanpak van lokaal vet en huidverstrakking in één behandeling zonder dat er chirurgie aan te pas komt.  Door de gepatenteerde MP2-technologie wordt niet alleen je vet aangepakt, ook wordt je huid direct verstrakt zodat je geen huidverslapping overhoudt.

image006 Heb jij al gehoord van de nieuwste, natuurlijke & pijnloze techniek voor aanpak van volumeverlies van je huid? volumeverlies van je huid

Tip!

Ben je opzoek naar een natuurlijke facelift om tegelijkertijd pigmentvlekken, het volumeverlies van je huid en een grove poriënstructuur aan te pakken? Dan is de award-winning TriBella behandeling iets voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Wil je advies op maat ontvangen door een gecertificeerde Venus Concept expert? Plan een vrijblijvende afspraak in bij een van de huidexperts van USKIN The Clinic via de website.

Wil je weten welke Venus Concept behandellocaties er bij jou in de buurt zijn? Bekijk dan de kliniekzoeker.

Wendy is fan!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF