fbpx

Halloween komt akelig dichtbij…..Hier 5 ‘spooky’ snacks!

Niet schrikken… Halloween komt er weer aan! Heksen, horror, spookhuizen, het is weer tijd om heerlijk te griezelen. Dat betekent dat jij je engste outfit uit de kast mag halen voor het griezeligste Halloweenfeestje ooit. Maar wat is Halloween zonder spooky snacks? Wij geven vijf spooky snacktips! 

1. Hotdog vingers

Deze zien er zo creepy uit! Maar super simpel te maken. De knakworsten moet je iets insnijden en aan de bovenkant een stukje eraf snijden. Doe er wat ketchup bij en je krijgt een heerlijk griezelig effect!

10 1 Halloween komt akelig dichtbij.....Hier 5 'spooky' snacks!

Foto: This tiny blue house

2. Bloody velvet cake

Dit eist iets meer bakkunsten van je dan de hotdogs vingers, maar het resultaat is gruwelijk! Zorg ervoor dat je bovenop goed gebruik maakt van de rode topping voor het bloederige effect. TIP: het is leuk om een mes echt in de taart te steken, dit maakt het net nog iets dramatischer.

bloodycake2 sayitwithcake 768x1024 Halloween komt akelig dichtbij.....Hier 5 'spooky' snacks!

Foto: Good food love

3. Hamburger Monsters

Net zoals de knakworsten: kleine moeite, groot effect! Snijd enge gezichten uit de cheddarkaas en leg het de laatste paar minuten van het bakken op de hamburger. Door het smelten van de kaas worden de gezichten nog net iets enger! De hamburger kun je altijd nog extra opmaken met sla, tomaat of augurk bijvoorbeeld.

main qimg 15570a485cc9f751b0f1fec0db85fba2 Halloween komt akelig dichtbij.....Hier 5 'spooky' snacks!

Foto: Good food love

4. Creepy Cupcake

Een overheerlijke cupcake kan natuurlijk niet missen tussen al deze creepy snacks. Hieronder in deze video laten ze precies zien hoe jij jouw cupcake kan omtoveren tot een waar griezelig gerechtje. Het is bijna zonde om deze creatie op te eten!

https://www.instagram.com/p/Bo2gk6cjmUS/?taken-by=kulinergaes

5. Spooky Brownies

Deze snack maakt jouw Halloween Party helemaal af! Bak eerst een brownie cake en snijd deze vervolgens in kleine stukjes. Verhit vervolgens het glazuur. Zet een marshmallow op de brownie en giet het glazuur eroverheen. Teken er een spookachtig gezichtje op en klaar ben je!

Schermafbeelding 2018 10 23 om 10.16.14 Halloween komt akelig dichtbij.....Hier 5 'spooky' snacks!

Foto: Betty Crocker

Lees hier de creatiefste ideeën om te knutselen voor Halloween! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF