fbpx

Haal je innerlijke businesswoman naar boven! Zo bouw jij je eigen website op

Heb jij altijd al gedroomd van je eigen website? Of is een online aanwezigheid belangrijk voor jouw carrière of hobby? Maak gemakkelijk je eigen website om de ultieme zakenvrouw uit je te halen!

Online aanwezigheid

Of je nu ondernemer, blogger, freelancer of gewoon een creatief individu bent, een website kan je helpen om je doelen te bereiken. Zo presenteer jij jezelf, je passies, of je bedrijf aan de wereld. Het hebben van een eigen website geeft je de mogelijkheid om een online aanwezigheid op te bouwen. Deze plek is altijd beschikbaar om jouw boodschap over te kunnen brengen en potentiële klanten te bereiken.

Zoekbaarheid

Een heel belangrijk onderdeel van de internetwereld is de mogelijkheid om gevonden te worden op zoekmachines, zoals Google. Door ‘search engine optimization’ (SEO) te gebruiken in je website opzet en inhoud, trek je meer mensen naar je pagina. Denk ook goed na over je domeinnaam. Hierbij moet je rekening houden met de vindbaarheid van de naam, en wat bij jou past. Het toevoegen van keywords kan helpen om je website zichtbaar te maken op een Google search. Hoe meer mensen jouw website kunnen vinden, hoe meer kansen jij krijgt om je doelen te halen en je te onderscheiden van concurrenten!

Website opzet

Wat zo fijn is aan zelf je website maken, is dat je complete controle hebt over het ontwerp, de inhoud en de stijl. Daardoor kun je jezelf op een bij jou passende manier presenteren aan je doelgroep. Door een unieke identiteit te creëren, onderscheid je jezelf van andere soortgelijke bedrijven of individuen. Wat zeker ook niet te vergeten is, is om op te letten dat je een gebruiksvriendelijke website maakt, zodat mensen een goede ervaring hebben op je website.

Communicatie

Websites geven je de kans om met je publiek of klanten te communiceren. Zo kun je sociale media-integraties, contactformulieren of een chatroom toevoegen aan je site. Een ‘frequently asked questions’ (FAQ) is ook een goede manier om een geleidelijke ervaring aan te bieden. Hier kunnen bezoekers terecht als ze vragen hebben, of meer informatie over iets willen.

Zelf je website maken klinkt enger dan het is! Ga je dromen achterna en bouw je website op. Het is makkelijker dan je denkt, en er kan een wereld van kansen voor je open gaan.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF