fbpx

Grote mond, klein hartje… hierom vinden wij Lil Kleine lief!

Je ziet zijn naam ‘Lil Kleine’ overal voorbij komen, maar wie is hij nou eigenlijk? Als je het aan je kinderen vraagt vertellen ze je waarschijnlijk iets in de trant van: ‘Mammm, gewoon een rapper’. Nu komt Lil Kleine ook echt overal naar voren, zowel positief als negatief. Hij begon als de rapper die vaak ruzie zocht, op één avond duizenden euro’s weggooide en vooral erg stoer deed. Maar ook positief want hij zit in de jury bij The Voice of Holland en deed mee aan Expeditie Robinson. Lil Kleine is de artiestennaam van de 24jarige Jorik Scholten. 

Jorik is ook te zien bij de, op een na, laatste aflevering van het SBS6 programma Waar is De Mol? dat vanavond wordt uitgezonden. Hierin trekt Johnny de Mol de wereld over met verschillende BN’ers. Vanavond om 20:30 is Jorik aan de beurt. Samen met zijn kersverse verloofde, zijn vader en Johnny vertrekt hij naar Zanzibar en Tanzania. In 2016 kwam de documentaire ‘Linda’s mannen’ uit. Hierin volgde Linda Hakeboom de toen 22-jarige rapper Jorik scholten. Hij is super populair, heeft veel hits gescoord en iedereen kent hem. Hij leek zich toen van niets of niemand iets aan te trekken. Maar tijdens deze docu zag je hem toch wel (heel voorzichtigjes) van een andere kant. Bijna 3 jaar later is hij ook steeds meer gegroeid. Dus mocht je nog niet overtuigd zijn, dan geven wij je 6 redenen waarom wij Lil Kleine eigenlijk heel lief vinden!

https://www.instagram.com/p/BpxdV39A9WT/

  • Ook al heeft hij in zijn jeugd getruggeld met de relatie met zijn moeder. Hij is een familie mens! Hij geeft veel om zijn vader en is ook vaak emotioneel te zien als het om zijn vader gaat en gunt zijn vader de hele wereld! Dat vinden wij natuurlijk heel lief!
  • Hij is de nieuwe jury van The Voice en hij levert veel positief commentaar waar kandidaten wat aan hebben!
  • Zijn vriendin is zijn alles en dat laat hij ook goed zien. Hij heeft een tattoo van haar naam getatoeëerd en heeft zijn vriendin dit jaar ten huwelijk gevraagd.
  • Hij is niet bang om zijn emoties te laten zien! Nadat Waylon, bij The Voice, vertelt over zijn zoon is Jorik geëmotioneerd en geeft Waylon een knuffel.
  • Hij is een echte doorzetter. Zijn rommelige jeugd, waar hij op zijn vierde leukemie heeft overwonnen en het hem als puber ook niet soepel af ging is hij nog niet vergeten. Hij is super dankbaar voor het leven wat hij nu heeft en is ook niet bang om dat te vertellen.
  • Als goede voornemens had hij dit jaar om nog meer met anderen mee te denken. Hij gaat extra zijn best doen om mensen te behandelen zoals hijzelf ook behandeld wil worden.

Ben je nou nieuwsgierig hoe zijn reis met Johnny gaat verlopen? Kijk dan vanavond om 20:30 naar Waar is De Mol, op SBS6!

Hoe herken je echte vriendschap? Lees ook dit artikel en kom erachter!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF