fbpx

Grote kans dat je in je leven verliefd wordt op deze drie typen mannen

Verliefdheid, het gebeurt bij de een sneller dan de ander. Sommigen zijn al tal van keren verliefd geweest als kind, terwijl anderen pas later een keer iemand tegenkomen van wie zij vlinders in de buik krijgen. Eén ding komt wel overeen: uit onderzoek blijkt dat we in ons leven vaak verliefd worden op drie verschillende typen mannen.

De sprookjesliefde

Op jonge leeftijd komen we de liefde tegen die juist lijkt. Het is onze allereerste liefde, dus we gaan er helemaal in op. We hebben dit gevoel nog niet eerder meegemaakt, waardoor we denken dat dit het helemaal is. Maar is dit wel onze ware liefde? Er komt een punt waarop we ons als persoon ontwikkelen en inzien dat dit sprookje ook echt maar een sprookje was.

De liefde die het je moeilijk maakt

Vervolgens worden we vaak verliefd op iemand op wie we eigenlijk niet verliefd zouden moeten worden. Deze liefde is eigenlijk helemaal niet goed voor onze gezondheid. Deze liefde bezorgt ons een hoop drama, maar dit maakt ook dat we er in blijven hangen. Onze emoties die van het ene uiterste naar het andere uiterste gaan, maken deze liefde als een verslaving. We doen ons best om het te laten werken, maar dit is een hele klus. Op een gegeven moment hebben we toch echt door dat deze relatie niet gaat werken.

De liefde die uit het niets komt maar o zo goed voelt

Deze liefde komt geheel onverwachts om de hoek kijken. De persoon lijkt op het eerste gezicht ook helemaal niet op wie we dachten verliefd te worden. Hij of zij staat in scherp contrast met het geïdealiseerde beeld dat we hebben van onze eeuwige liefde. Maar deze liefde voelt geweldig. We hoeven ons niet anders voor te doen dan we zijn, het werkt simpelweg gewoon. Hoe fijn is deze verliefdheid, geen gedoe! Dit is dan ook de liefde waar we onze toekomst mee zullen delen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF