fbpx

Getest: De sustainables feelgood badlijn van Beauty Kitchen + WIN!

Ben jij toe aan een opkikker na de vakantie? Wij hebben goed nieuws, want jij maakt kans op een van de 10 heerlijke verwenpakketten van Beauty Kitchen! Beauty Kitchen is een beautymerk met een missie: het creëren van de meest effectieve, natuurlijke en duurzame producten ter wereld! Het is één van de weinige merken die compleet plasticvrij is als het over de ingrediënten én de verpakkingen gaat. En dat vinden wij toch wel bijzonder! Wij testten de nieuwste sustainable feelgood badlijn. 

Beauty Kitchen zet haar duurzaamheidsmissie voort en introduceert een compleet vernieuwde serie bad- en bodyproducten waar je instantly blij van wordt: The Sustainables. Alle producten uit het assortiment zijn 100% natuurlijk, de ingrediënten biologisch geteeld en de verpakkingen zijn herbruikbaar. The Sustainables maken het iedereen gemakkelijk om duurzame keuzes te maken voor in de badkamer! Er zijn vier verschillende bad- en bodylijnen, waarvan er één fragrance free is. De overige drie lijnen bevatten een van de heerlijke geuren van essentiële oliën:

  • Citrus Burst – Citrusachtig & verkwikkend, met grapefruit, sinaasappel en citroen.
  • Botanic Bliss – Aromatisch & verzachtend, met rozemarijn, may chang en eucalyptus.
  • Minty Fresh – Fris & revitaliserend met pepermunt, zoete sinaasappel en mint.

Heerlijk verkwikkende geuren if you ask us.

The Sustainables lijnen bestaan uit vier basics: een vloeibare handzeep, een body wash, een body crème en een stuk vaste zeep.

Zero Waste – doe mee!

Alle The Sustainables verpakkingen zijn duurzaam. De flacons zijn gemaakt van aluminium en zijn daardoor uitstekend geschikt voor hergebruik. Op de verpakkingen staat het logo RETURN•REFILL•REPEAT wat betekent dat je ze bij Holland & Barrett kunt inleveren. Als dank ontvang je 200 Passie-punten (ter waarde van € 2,-) op je spaarkaart. De lege verpakkingen gaan terug naar Beauty Kitchen, worden gereinigd en daarna opnieuw gebruikt! Dit proces is uniek omdat het hier niet gaat om recycling maar om hergebruik.

Win!

Wij mogen van de Citrus Burst-lijn een pakket met de body cream, body wash & soap bar maar liefst 10x weggeven! Winnen? Reageer onder ons Facebook bericht en laat ons weten waarom jij dit heerlijke pakket wilt winnen! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF