fbpx

Geluk begint bij je bed opmaken

[bed] shutterstock_147955946

We weten natuurlijk allang hoe fijn het is om na een lange dag in een opgemaakt bed te ploffen. Maar wist jij al dat je gelukkiger wordt als je iedere ochtend je bed opmaakt? Het is zelfs één van de makkelijkste manieren om gelukkig te worden. Lees snel verder waarom…

Begin de dag met het opmaken van je bed en krijg instant een geluksgevoel! Dit gevoel ontstaat doordat je vroeg in de ochtend al een taak hebt volbracht. Uit onderzoek blijkt zelfs dat je de rest van de dag productiever, efficiënter en gedisciplineerder bent wanneer je ‘s ochtends even de tijd neemt om je lakens recht te trekken.

Innerlijke rust

Wanneer je de dag begint op een rustige en georganiseerde manier zal je hier de rest van de dag profijt van hebben. Het draagt namelijk bij aan je innerlijke rust. Onderzoekers concluderen zelfs dat er een verband bestaat tussen het opmaken van je bed en het maken van betere beslissingen. Twijfel niet langer en maak elke ochtend een minuutje extra tijd vrij om je bed op orde te krijgen!

Wil je weten hoe jij gelukkiger wakker wordt en blijer én succesvoller naar je werk gaat? Kijk dan eens naar deze vijf dingen die succesvolle mensen ‘s ochtends doen.

Bron: Huffingtonpost, Seven2succes
Beeld: ShutterstockWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF