fbpx

Geen inspiratie voor een Moederdag cadeau? Wij helpen je!

Natuurlijk doen een handgeschreven kaart of een bosje bloemen het altijd goed. Maar nu ben je op zoek naar een origineler Moederdag cadeau. Zij verdient dit! Dus gaan wij jou van inspiratie voorzien. Lees gauw verder.

Caroline Tensen heeft een missie: de overgang uit de taboesfeer halen. Weg met de schaamte, die typisch Nederlandse ‘stel je niet aan’-mentaliteit en het lacherig doen over de overgang. Door vrouwen goed te informeren, net als hun omgeving, gelooft Caroline Tensen dat vrouwen in de overgang zich minder eenzaam voelen, betere hulp krijgen en de geruststelling dat het écht goedkomt. Want dat had Caroline zelf graag gehoord toen ze heftige overgangsklachten had. Het verboden woord is vanaf 23 mei verkrijgbaar. Het verboden woord, Caroline Tensen | 9789000387403 | Boeken | bol.com

CT coverNW Geen inspiratie voor een Moederdag cadeau? Wij helpen je!

Liefde gaat door de maag

Hudson Den Haag Zuid is gevestigd in een te gek pakhuis op de rand van Den Haag. Geniet hier van heerlijke lunch- en dinergerechten in eindeloos lange Chesterfield banken, intieme zitjes of aan hoge tafels . De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Bijzonder aan de locatie in Den Haag Zuid is de te gekke play zone voor de kleintjes. Subtiel en stijlvol achter een stalen glaswand verscholen achterin het restaurant. Een plekje in de buurt van de Kids Area is gegarandeerd succes voor ouders en kids.

Hudson is een Casual Dining restaurant en neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA met food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, Steaks, Skewers en de beroemde Hudson Burgers.

Nu de zon weer gaat schijnen!

Een zonnebril is het perfecte cadeau voor moederdag omdat het niet alleen een stijlvol accessoire is maar ook een functionele en praktische toevoeging aan elke garderobe! Brilletjes.nl is de online winkel waar je designer zonnebrillen van meer dan 75 merken zoals Gucci, Guess, Jimmy Choo, Carrera en Chopard kunt vinden tegen hoge kortingen. Met hoge kortingen tot 80% is Brilletjes.nl de perfecte plek om een zonnebril van absolute topmerken te scoren voor moederdag. Bestel snel en gemakkelijk online en laat het cadeau alvast door Brilletjes.nl inpakken.

beeld1 Geen inspiratie voor een Moederdag cadeau? Wij helpen je!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF