fbpx

Geef je op voor een make-over van Wendy’s make-up en haarstylist Mari van de Ven en kom in de WENDY-special en op wendyonline.nl

PAK JE KANS! Heb jij bepaalde beauty issues en zou jij wel een make-over willen van Wendy’s eigen make-up en haarstylist, geef je dan nu op! De make-overs vinden plaats bij Mari’s salon Het Haaratelier in Den Bosch op 7 maart en we stellen drie plekken beschikbaar. Tijdens de dag word je ook gevolgd voor een reportage in de WENDY-special en op wendyonline.nl.

Mari van de Ven is de make-up en haarstylist die voor iedere shoot of aflevering op tv het haar en de make-up van Wendy verzorgt. We vinden het dan ook superleuk dat ook de WENDY lezers en volgers kans kunnen maken op een make-over van Mari. Mari weet iedere vrouw op haar mooist te maken en die ervaring gunnen we onze trouwe volgers ook! Tijdens de dag krijg je een behandeling van Mari in salon Het Haaratelier in Den Bosch die bestaat uit wassen, verven, knippen, föhnen en make-up. Tijdens de dag word je gevolgd door een fotograaf en videograaf van WENDY en word je kort geïnterviewd. Daarvan maken we een reportage in de WENDY-special en op wendyonline.nl.

Hoe kun je winnen?

Ten eerste is het belangrijk dat je dinsdag 7 maart beschikbaar bent. Daarbij willen we graag een foto van jou ontvangen met een korte beschrijving van wie je bent en wat je doet en tegen welke vragen je aanloopt op beautygebied.

Stuur voor 23 februari een mail met de informatie naar redactie@wendymultimedia.nl. Mocht je worden uitgekozen, dan nemen we zelf contact met je op.

Succes!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF