fbpx

Ga voor een Happy & Healthy zomer met deze 3 favorieten

De zomer gaat beginnen! En ondanks je natuurlijk altijd happy & healthy in het leven wil staan, geven wij nu onze drie zomer favorieten. Producten waar veel liefde in is gestoken voor een meer geluk van binnen en van buiten. 

Help je huid van binnenuit

Bescherm je huid tegen uv-straling om te voorkomen dat je over een paar jaar ongewenste rimpels, vlekken en verslapping ziet. Naast een goede SPF kun je je huid van binnenuit ondersteunen met Skin Perfection-capsules van DAWN. Deze bevatten ceramiden die helpen tegen huidveroudering en zonneschade, met als resultaat: minder rimpels, een betere huidelasticiteit en een egale teint.

SkinPerfect – 1 Ga voor een Happy & Healthy zomer met deze 3 favorieten

In verbinding met je hart! 

Lief zijn voor jezelf, voor anderen en voor de natuur maakt compleet. Dit is de basis van onze nieuwe productlijn ISH. ISH skincare staat voor de universele liefde en verbind je met je hart. ISH, gevormd uit de oosterse filosofie en de westerse technologie, is gender neutraal en milieuvriendelijk. De producten zijn gemaakt voor alle huidtypes en daarom geschikt voor iedereen.

Sta eens stil bij wat er leeft in jou!

Laat je gewoontes thuis en ontmoet jezelf ongestoord tijdens deze individuele meerdaagse coachingsretreat in het sfeervolle stadse tuindershuisje van Stefanie in Hoorn. Stefanie coacht je op afwisselende wijze, gebruik makend van ervaringsgerichte coaching, lichaamsgericht en systemisch werken. Met haar nieuwsgierigheid, intuïtie en een beetje humor prikkelt en daagt ze je uit om in jezelf te duiken en te verkennen hoe jij weer in verbinding met jezelf kunt komen. Je gaat naar huis vol energie, verzekerd van nieuwe inzichten en inspiratie. Kosten 2 dagen incl. coaching, yoga, ontbijt, lunch vanaf € 950,-.

Stefanie Lammers Detail 0203 1 Ga voor een Happy & Healthy zomer met deze 3 favorietenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF