fbpx

Ga je binnenkort op kraamvisite? Verras de kersverse ouders met een persoonlijk kraamcadeau!

Hoera er is een kleintje geboren! En jij bent nu oma, tante of die vriendin die heel veel langs komt om te knuffelen. Want hoe fijn is zo’n baby die heerlijk naar Zwitsal ruikt. Natuurlijk wil je tijdens je eerste bezoek niet met legen handen aankomen. En dan wel met iets origineels. Geen nood! Een persoonlijk kraamcadeau is waar jij mee gaat scoren. 

Kinderrugzak met naam

Voortaan is de rugzak van jouw kindje gemakkelijk te herkennen. Er is een leuke selectie van verschillende modellen, kleuren, prints en merken. Iedere rugzak voor een kind is te personaliseren met naam. Jij voegt eenvoudig de naam toe en Kraam-cadeau.nl borduurt jouw ontwerp vervolgens met zorg. Een persoonlijk kraamcadeau waar de kersverse ouders veel aan zullen hebben. Want zelfs voor bij de kinderopvang of op basisschool kunnen ze het nog gebruiken.

Meer persoonlijke kraamcadeau’s

Bij Kraam-cadeau.nl kun je terecht voor allerlei soorten kraamcadeaus die helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd kunnen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zachte badcape met een naam erop geborduurd? Of een newborn rompertje met daarop de afbeelding van het geboortekaartje bedrukt?  Of pak uit met één van de luxe, prachtige kraampakketten! In elke prijsklasse en voor ieder kindje is er een cadeautje te vinden!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF