fbpx

Extra winactie: win tickets voor de Magnum Pleasure Treasure en kies als een van de eerste een statement piece van jouw favoriete influencer uit

9 juni kun je langskomen bij de Magnum Pleasure Treasure. Een pop-up store in Amsterdam waar jij een gratis kledingstuk of accessoire van jouw favoriete influencer kan bemachtigen. Tijdens het Magnum Festival doneren influencers een kledingstuk of accessoire om deze een mooi nieuw leven te bieden. Iedereen kan zichzelf zijn, en daarom nemen de influencers allemaal iets mee waar zij zichzelf in hebben gevoeld tijdens een speciaal moment in hun leven. 

Om het festival binnen te komen vraagt Magnum alle genodigden hun meest betekenisvolle statement piece te doneren. Deze items worden geborgen in de tijdelijke kledingkast van Magnum: de Magnum Pleasure Treasure. Alle kledingstukken of accessoires bevatten een kaartje met een persoonlijke verhaal van influencers als Monica Geuze of Stefan de Vries over wat het item voor ze betekende en een wens voor de nieuwe eigenaar. Met de tijdelijke kledingkast en het weggeven van de statement pieces wil Magnum heel Nederland inspireren om zichzelf te zijn. Dag of nacht, altijd.

Wat kun je winnen?

Deze week verloten wij 5x twee tickets naar Magnum’s Pleasure Treasure op vrijdag 9 juni waar je een kledingstuk of accessoire van je favoriete influencer kan scoren.

De Pleasure Treasure vindt plaats op 9 juni, van 11:30 tot 13:30. De locatie is Unbound: Tom Schreursweg 40, 1067 MC Amsterdam. Vind hier je gratis kledingstuk of accessoire van je favoriete influencer. We zullen met een First come, first serve principe werken, dus wees er snel bij om jouw favoriete item te bemachtigen. Iedereen zal max. 1 kledingstuk of accessoire per persoon mee naar huis mogen nemen. Met deze items kan jij jezelf uiten op de manier waar jij gelukkig mee bent. Pleasure is always on.

UL37036 Magnum double 60s 221028 clean still 1 Extra winactie: win tickets voor de Magnum Pleasure Treasure en kies als een van de eerste een statement piece van jouw favoriete influencer uit

Pleasure is always on

Het festival zelf is een groot feest waar fashion, muziek, kunst en verrassende ervaringen samenkomen rondom zelfexpressie. Een plek waar gasten op ontdekking gaan naar zichzelf en waar jezelf zijn en vieren centraal staat. Zo kan er gedanst worden en kunst gemaakt worden, maar zullen gasten ook geprikkeld worden om na te denken over of ze echt jezelf zijn. Met niemand minder dan Miss Envy Peru die rondloopt en je vragen stelt als: “Kijk eens naar jezelf en vertel me wat je ziet, hoe kan jij vanavond nog meer jezelf zijn en dit laten zien?” Om de boodschap van jezelf zijn verder te laten reiken dan het festival is de Magnum Pleasure Treasure geopend, om iedereen te inspireren zichzelf te zijn. 

Over Magnum

Magnum werd in 1989 geïntroduceerd. Het was het eerste luxe ijsproduct gericht op volwassenen. Tegenwoordig is Magnum één van de meest vooraanstaande ijsmerken ter wereld, met meer dan een miljard verkopen per jaar. Magnum werkt sinds 2011 samen met Rainforest Alliance™ om zijn producten op een duurzame manier te vervaardigen. Ga voor meer informatie naar de website.

Ga voor meer informatie of jouw favoriete ijsje naar www.magnumicecream.com/nl.

Meedoen?

Wil jij graag twee tickets naar Magnum’s Pleasure Treasure op vrijdag 9 juni winnen? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl & @magnum op Instagram
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij naar het Magnum festival moet gaan
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF