fbpx

Extra winactie: win een pakket vol inspiratie van de Amerikaanse auteur Brianna Wiest

De eerste zonnestralen komen er langzaam door en daarbij ook nieuwe energie om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. De Amerikaanse auteur Brianna Wiest weet daar wel raad mee. Eerder schreef de bestseller auteur al over zelfsabotage, maar in haar nieuwste boek ‘101 Essays die je denkwijze zullen veranderen’ deelt Brianna Wiest hoe je schadelijke denkpatronen doorbreekt om zo je potentieel verder te kunnen ontwikkelen en de beste versie van jezelf te zijn. En jij kan een pakket met haar boek, een canvas tas en inspiratiekaarten winnen! 

Afgelopen vrijdag deelden we in de tip van de week al het nieuwe boek van Brianna Wiest. ‘Het is mijn doel om een gelukkig leven te leiden, een leven waar ik trots op kan zijn. Als dit ook jouw wens is, hoop ik dat mijn boek(en) jou zullen helpen om dit op een dag ook te bereiken’, vertelde ze.

Wat kun je winnen?

1x boek: 101 Essays die je denkwijze zullen veranderen van Brianna Wiest t.w.v. €24,99
1x tote bag: Time to embrace your 101 Essays era van Brianna Wiest
1x kaartenset: 8 Essays voor jezelf of voor een ander van Brianna Wiest

Meedoen?

Wil jij graag deze win set van Brianna Wiest winnen? Zo maak je kans:

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=165]

Brianna’s boek ‘101 Essays die je denkwijze zullen veranderen’ is uitgegeven door Kosmos Uitgevers en te bestellen via deze link.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF