fbpx

Even weg met Wendy: The Highlander Hotel nieuw in Amsterdam

Elke twee weken testen we op wendyonline.nl een Even Weg-bestemming in Nederland. Want hoe fijn is het om er even een weekend uit te zijn in eigen land! Boya, marketeer en content creator van Wendy Multimedia, testte het gloednieuwe Highlander Hotel in Amsterdam.

Wat is de eerste indruk van het hotel?

Het hotel is heerlijk op afstand lopen van het centraal station. Besluit je om met de auto te komen? Dan kun je ook het beste parkeren in de parkeergarage van het station. Bij de Highlander ontvang je na je verblijf namelijk een parkeerkaart waarmee je voor een goedkopere prijs kunt parkeren in de garage, hoe fijn! Eenmaal aangekomen bij het hotel kom je binnen in de gezellige hobby waar je wordt ontvangen met een brede glimlach. Via de lift kom je op de verschillende verdiepingen die elk een kleurtje hebben, zo was mijn kamer op de groene verdieping. Aangekomen op de groene verdieping was, natuurlijk, het interieur in een mooie donkere groene kleur wat een romantische en warme sfeer gaf. Ik kon niet wachten om de kamer te zien! In de kamer kwam deze romantische sfeer ook weer helemaal terug. Via de grote ramen kon je zo de metro voorbij zien rijden en de straat was best druk! Dus daarnaast kon je ook lekker mensen kijken 😉 In de hotelkamer was een kingsize bed, een fijne tv waar alles op mogelijk was, een mini bar, een super deluxe wastafel mét beauty light (je weet wel, zo’n lamp rondom de spiegel die super mooi licht geeft) en een heerlijke waterval douche. Kortom, de kamer had alles wat ik nodig had!

Hoe is de accommodatie? 

De accommodatie heeft een luxe uitstraling, voor een overnachting met z’n tweetjes betaal je ongeveer €140,-. En geloof me, dat is een prima prijs voor wat je krijgt! Niet te vergeten dat je midden in de stad zit. Heb je een vraag? Dan heb je de receptie binnen een paar seconden aan de telefoon.

Hoe voelt het na één nachtje slapen? 

Na een nachtje slapen was ik enorm uitgerust. Ondanks dat je aan een drukke straat zit, heb ik geen geluid gehoord. De bedden waren enorm zacht en doordat ik nog lekker lang heb liggen Netflixen (op de enorm fijne tv die midden in de kamer hing) heb ik stiekem een beetje uitgeslapen. Om 10:00 kon ik heerlijk aanschuiven bij het ontbijt dat ik de dag daarvoor kon doorgeven.

Is The Highlander Hotel een aanrader?

Zéker als je van een wat luxer interieur houdt en als je midden in de bruisende stad wilt zitten. Het is zeker een plek waar ik weer terug naartoe zal gaan als ik besluit om weer eens Amsterdam op te zoeken. Buitenom het feit dat het hotel heel praktisch ligt, is het ook nog eens een lust voor het oog.

Is er in de buurt ook iets te doen? 

Uh ja hallo! Je zit in het heerlijke Amsterdam. Midden in de bruisende stad! Mijn tip is om op een vrijdag te gaan. Zo kun je zaterdag lekker vroeg uit de veren om eerst te genieten van een heerlijk ontbijt in de Highlander, en daarna te gaan struinen op de markt. Op zaterdag zijn er naast de bekende Albert Cuyp nog heel veel andere markten te vinden, denk aan de Noordermarkt en de Lindengrachtmarkt. Een paradijs als je van exclusieve vintage vondsten houdt!

Kijk ook de video over The Highlander Hotel:

 

Kijk hier voor meer informatie over het The Highlander Hotel.

Lees hier meer leuke reviews:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF