fbpx

Estelle Cruijff fotografeert vijf bekende mannen

Wat voor moois is er allemaal te horen, zien en voelen? Estelle Cruijff fotografeerde vijf bekende mannen die de komende tijd in de spotlights staan. En omdat deze WENDY over gierende hormonen gaat, vroegen we ze ook naar hun emoties en midlifecrises.

Estelle achter de camera

‘Ik hou mijn adem in als ik fotografeer. Letterlijk,’ zegt tv-persoonlijkheid Estelle Cruijff (39). ‘Dat is pure concentratie. Het is vast niet gebruikelijk bij fotografen, maar ieder doet het op zijn eigen manier.’ En de manier van Estelle werkt. Dat blijkt. Ze won niet voor niets de finale van Het Perfecte Plaatje. Het programma wakkerde een passie aan waarvan ze niet wist dat die in haar zat. ‘Het is zo raar. Ik fotografeerde voorheen alleen met mijn telefoon. De eerste keer dat ik een professionele camera in mijn handen had, was bij Het Perfecte Plaatje. Maar ik ben bloedfanatiek en heb hard gewerkt aan mijn techniek.’
Ze houdt het meest van portretten en fashionfotografie. En als er iets gestyled kan worden, gaat haar hart helemaal sneller kloppen. ‘Over deze WENDY-shoot had ik daarom meteen een supergoed gevoel. Ik vind Cas in de bar fantastisch, Alex bij de piano is te gek. Maar het sfeertje op de hotelkamer met Victor, Peter en Guido klopt ook helemaal. Het zijn totaal verschillende foto’s geworden, die qua stijl perfect bij elkaar passen.’

Met gierende hormonen

Hoe omschrijven jouw vrienden je?

‘Als gevoelig en grappig. Al is een situatie nog zo vervelend, ik kan er altijd wel de humor van inzien en er het beste van maken. Soms lach ik het hardst om mijn eigen grappen. Emotioneel ben ik best een stuiterbal. Ik ben een energiek persoon, maar raak ook snel ontroerd. Door mijn grote bek zie je het vaak niet, maar uiteindelijk heb ik een heel klein hartje.’

Waar erger jij je kapot aan?

‘Het verkeer. Ik ben daarin heel ongeduldig. Als iemand bij groen niet optrekt en wacht tot het alweer oranje is, dan explodeer ik. Ik heb ook altijd haast. Als ik een rij van twintig man zie staan bij mijn favoriete bakker, loop ik toch echt door. Ik kan niet in de rij staan. Heb er geen geduld voor.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF